Skocz do zawartości

[szosa] CARRERA VANQUISH

tyshek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Pewnie pytasz w sprawie tego roweru?

http://tablica.pl/of...io-ID2qj1P.html

Wczoraj rozmawiałem ze sprzedającym odnośnie jego kondycji, ponieważ już po zdjęciach widać, że jest on mocno zaniedbany. Z tego co się dowiedziałem, to cena 850zł już jest nieaktualna bo ktoś ma po niego dzisiaj przyjechać i go wziąć za 1100zł...

Sprzedający jest drugim właścicielem tego roweru. Przyznał uczciwie że nic nie było przy nim robione oprócz drobnych rzeczy linki, pancerze, owijka. Stan napędu zresztą mówi sam za siebie, już na starcie musisz w niego włożyć ok. 300zł na wymianę całego napędu. Ponoć klamkomanetki są w dobrym stanie, nie było żadnych gleb. Podejrzewam, że przydałby mu się gruntowny przegląd i smarowanie piast. sterów. Za 850 zł z odbiorem osobistym żebym na miejscu mógł zweryfikować co tam jeszcze jest do zrobienia skusiłbym się na niego z uwagi na to że wszystkie te rzeczy zrobię we własnym zakresie. Ale 1100zł to już dużo za dużo.

Nie wiem również jaki masz wzrost, ale d. górnej rury to 50 cm, rura podsiodłowa ma ponoć 42 cm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...