Techniq Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Cześć, robiłem dzisiaj serwis mojego recona - mam problem jak go składałem to sprężynki z uszczelek mi spadały - dużo napsułem???(są z powrotem na miejscu) Pytanie numer dwa - dużo smaru trzeba pakować do sterów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Co do sterów, nie można za dużo. Daj tyle żeby stery były nasmarowane i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 sprężynki mają za zadanie dobrze dociskać krawędź uszczelki do goleni by maksymalnie chroniła przed syfem. Jeżeli spadły to prawdopodobnie już ich nie założysz z powrotem poprawnie i będzie trzeba całe uszczelki wymieniać albo będziesz musiał robić serwisy duuuzo częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 · Ukryte przez Fenthin, 6 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 6 Marca 2013 - Brak powodu Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza
Techniq Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 sprężynki mają za zadanie dobrze dociskać krawędź uszczelki do goleni by maksymalnie chroniła przed syfem. Jeżeli spadły to prawdopodobnie już ich nie założysz z powrotem poprawnie i będzie trzeba całe uszczelki wymieniać albo będziesz musiał robić serwisy duuuzo częściej One są z powrotem tak jak były i ciągle na miejscu po prostu delikatnie mi się przestawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jeżeli ich przypadkiem nie naciągnąłeś to wszystko będzie jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ciężko jest zdjąć i załozyć taką sprężynkę nie naciągając jej ale jak sie udało to będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Techniq Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jeżeli ich przypadkiem nie naciągnąłeś to wszystko będzie jak najbardziej ok poszedłem sprawdzić - wyglądają jak na nowym - nic nie odstaje i samą uszczelkę również ciężko odsunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wiesz tego widać nie musi być przekonasz sie jak okresy miedzy serwisowaniem sie skrócą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.