Dzikiwaz Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam serdecznie. Chciałem kupić rower szosowy do jazdy po mieście, w tym w którym mieszkam jest trochę niezłych ścieżek rowerowych, oraz do jazdy rekreacyjnej. Znalazłem na allegro ofertę roweru. Czy warto kupować taki sprzęt? Podkreślam, że nie wymagam cudów, byłby to rower do jazdy. Mój wzrost to około 178 cm. Link: http://allegro.pl/show_item.php?item=3064764463&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Jeżeli nie to może ten? Link: http://allegro.pl/rower-szosowy-kristall-klasyk-full-shimano-600-i3064755951.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jeśli faktycznie jest w stanie mało używanym, to warto z tego względu, że takie osprzęty jak w tych rowerach chodzą nieraz lepiej i dłużej niż nowinki. Prostota konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzikiwaz Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jeśli faktycznie jest w stanie mało używanym, to warto z tego względu, że takie osprzęty jak w tych rowerach chodzą nieraz lepiej i dłużej niż nowinki. Prostota konstrukcji. Jakby coś się działo to mam możliwość pomajsterkowania, a nie biegania z rowerem do serwisu. Chciałem zapytać jeszcze czy ramy są odpowiednie do mojego wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jak najbardziej do Twojego wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 jak dla mnie, strasznie drogo. Stary osprzęt, nawet linki hamulca nie idą pod owijką. Nieraz za 100-150zł drożej można kupić rower na klamkomanetkach. Ja zdecydowanie odradzam te konkretne rowery za tę cenę. Zresztą, widać, że sprzęt od handlarza, który przywiózł pewnie sprzęty z zachodu z wystawki i chce robić na nich interes... w tym pierwszym manetki 2x7, wolnobieg 6rz... Z rowerami jest tak jak z samochodami na allegro. Te najbardziej wyczyszczone, z wymytym silnikiem, zdjęcia robione o zachodzie-najbardziej podejrzane oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyko Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Fakt, trochę za drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.