Skocz do zawartości

[rower] Marka Specialized.

LUTY123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym się dowiedzieć od was opini na temat rowerów marki Specialized(mtb).Mało o nich słyszę a firma chyba jest pożądna jeśli daję dożywotnią gwarancję na ramę. Proszę o opinie. Z góry dzięki. :)

Napisano

Jak to mało o niej słyszysz, a na jakim rowerze zdobyto ostatnie mistrzostwo olimpijskie w MTB ?, rowery porządne tyle, że drogie w porównaniu z innymi podobnie wyposażonymi.

Napisano

Special jest to super firma tyle tylko że płacisz tam za napis na ramie. Tak jak kolega wyżej napisał, rowery na podobnym osprzęcie kosztują mniej niż Specialized na tych samych

Napisano

To jeden z najbardziej znanych i największych producentów nietanich rowerów. Jeśli mało na jego temat słyszałeś znaczy się że nie jesteś fetyszystą sprzętowym :)

Napisano

Wielkie dzięki nie chodziło mi o to że o niej nie słyszałem tylko przeważnie w którym sklepie rowerowym jestem to jest maraka Giant, następny Giant i tak w kółko dziś byłem w WSÓŁ SPORT ten sklep ma właśnie spece lecz ceny szokujące. A tu na Allegro zaskoczenie spec za 1600zł NOWY, na hydraulice !!!

Napisano

Dają gwarancję "do chwili naturalnego zużycia" a nie dożywotnią.

Jeśli masz jakiś paragon czy fakturę to możesz zgłosić się do sklepu, a jeśli nie masz to też możesz spróbować.

Wielkie dzięki nie chodziło mi o to że o niej nie słyszałem tylko przeważnie w którym sklepie rowerowym jestem to jest maraka Giant, następny Giant i tak w kółko dziś byłem w WSÓŁ SPORT ten sklep ma właśnie spece lecz ceny szokujące. A tu na Allegro zaskoczenie spec za 1600zł NOWY, na hydraulice !!!

Taa, jest w takiej cenie ponieważ to rozmiar XXL - niesprzedawalny ...

Napisano

Rama ma dobre 10 lat i od kilku lat juz to pekniecie jest... jak powstalo ? Nie wiem ...

Rama kupiona uzywana bez paragonu....

Wysyłane z mojego One V za pomocą Tapatalk 2

• Mod Team
Napisano

Widać żę używane bo pękniecie jest zasyfione. Może wada materiałowa sie ujawniła, może za cienkie rurki sprawiły ze przy którymś dropie rura nie wytrzymała, Może jakiś idiota nabijał krzywo stery i pojawiło sie mikro pękniecie które z czasem sie zrobiło nie takie mikro.

obaw o zdrowie raczej bym nie miał jednak rower traktowałbym teraz bardzo ulgowo i jeżeli jest możliwość obniżyć lekko ciśnienie w widelcu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...