trupek Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Orientuje się ktoś kiedy z reguły przeceniane są zeszłoroczne modele? Pytam ze względu na to, że odwiedziłem kilka sklepów i jeszcze nawet nie wyciągnęli na wystawę butów, a zarazem mówili, że nowa kolekcja jeszcze nie doszła, wobec tego przecena powinna być w momencie przyjścia nowej dostawy czy "sezon wyprzedaży" już trwa? - ktoś orientuje się jak to działa? - bo lepiej się upewnić niż dopłacać do interesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Robi się coraz cieplej, więc właśnie zaczyna się koniec wyprzedaży sprzętu z poprzedniego rocznika. Od rowerów poprzez części, a skończywszy na butach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Co racja to racja, widocznie nic ciekawego nie było co skłoniłoby moją uwagę bo śledziłem poczynania na allegro i w poszczególnych sklepach. No nic dzięki za info które niestety zgadza się moim przypuszczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jaki masz budżet? Wczoraj na allegro kupiłem buty Shimano SH-M300 za 350 zł, czyli 200 zł taniej niż normalnie. Jeżeli szukasz przecen to radzę się spieszyć, bo zaraz będą nowe dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tak +/- 700 zł chciałem przeznaczyć. Na shimano szczerze powiedziawszy nie patrzyłem bo jakoś ogólnie pominąłem tą markę, zastanawiam się obecnie nad sidi five xc, spider albo diadora protrail 2.0 ale mam taki dylemat, że głowa mała (gorzej niż mrówka w ciąży ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow1 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ten okres to już końcówka wyprzedaży. W moich miejscowych sklepach już dotarły nowe kolekcje. Jak chcesz coś taniej kupić, to najlepiej od października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzięki za każdą odpowiedź - jutro jadę dokonać ostatecznych oględzin i podjąć trudną decyzję. Pozdrawiam - temat do zamknięcia/kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Z takim budżetem rzuć okiem jeszcze na markę Garneau. Np. coś takiego: http://allegro.pl/buty-garneau-revo-t-flex-300-carbon-black-rozm-43-i3079016055.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.