jasinski21444 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 @Pinio Nie trzeba, poprostu wkładasz między klocki np płaski śrubokręt i klocki sie oddalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ok dzięki za info Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 śmieszna sprawa ... wczoraj wieczorem wyposażony w wiedzę opartą na Waszych poradach zabrałem się za ponowną regulację ... ale zanim odkręciłem hamulec sprawdziłem dla porównania jak bardzo ociera ... i ... nie ociera ;-) nie wiem co się zmieniło czy temperatura pomieszczenia (nie bardzo) czy ciśnienie atmosferyczne (to akrat sporo) ale 2 dni wczesniej ocierał i przód i tył a teraz ani tu ani tu ... (a rowerem nie przejechałem od tego czau ani metra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clyde22 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Powodem ocierania mogą być także klocki. Kupując moje XT dokupiłem od razu półmetaliczne klocki. Na oryginalnych klockach ciężko było uzyskać ciszę przy obrotach, po wymianie klocków problemy zniknęły i już się nie pojawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.