michal1289 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam. Czas i pora odstawić starego rs judy i kupić coś powietrznego. Wcześniej byłem zdecydowany na nowego epicona ale ten sezon będę jeździł jeszcze na v-brake także epicon odpada bo zakup epicona z piwotami graniczy z cudem. Także szukam amortyzatora przedniego, używanego, powietrznego z piwotami, skok 100 mm, sterówka min 180 mm. Cena jaką chcę przeznaczyć to około 400 zł ale rozważę wszystkie ciekawe oferty . Na allegro za wiele nie ma amorów z piwotami. Szukałem axona, r7, first air, recon, epicon itp. ale nic ciekawego nie znalazłem. Ogólnie oferta amortyzatorów z piwotami jest mocno ograniczona także liczę że na forum ktoś będzie miał coś sensownego do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W tej cenie o r7 chyba możesz zapomnieć zwłaszcza z pivotami. RST First mógł bym spełniać podane kryteria jaki i raodon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Raidona też brałem pod uwagę. Mógłbym wydać w sumie trochę więcej jak by trafiło się coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
assassInql Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 First Air biega w okolicach 800-900 zlotych ;/ Epicona z pivotami znalazlem za <600 Tutuaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 http://allegro.pl/rock-shox-sid-world-cup-i3071418518.html tak wiem wiem ze 2x drożej jednak to taki rarytasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 First Air biega w okolicach 800-900 zlotych ;/ Epicona z pivotami znalazlem za <600 Tutuaj. Jakieś dwa-trzy tygodnie temu były na allegro firsty za 600 zł nowe. Gość miał trzy sztuki do sprzedania ale szybko zeszły. Znalazł się epicon z piwotami Rock Shox SID World Cup (3071418518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak wiem wiem ze 2x drożej jednak to taki rarytasik Ten sid jest super ale dla mnie cena zaporowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Napisałem maila w sprawie epicona i już link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.