Skocz do zawartości

[Amortyzator] Szukam na przód używany powietrzny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czas i pora odstawić starego rs judy i kupić coś powietrznego. Wcześniej byłem zdecydowany na nowego epicona ale ten sezon będę jeździł jeszcze na v-brake także epicon odpada bo zakup epicona z piwotami graniczy z cudem. Także szukam amortyzatora przedniego, używanego, powietrznego z piwotami, skok 100 mm, sterówka min 180 mm. Cena jaką chcę przeznaczyć to około 400 zł ale rozważę wszystkie ciekawe oferty :whistling: . Na allegro za wiele nie ma amorów z piwotami. Szukałem axona, r7, first air, recon, epicon itp. ale nic ciekawego nie znalazłem. Ogólnie oferta amortyzatorów z piwotami jest mocno ograniczona także liczę że na forum ktoś będzie miał coś sensownego do sprzedania.

First Air biega w okolicach 800-900 zlotych ;/ Epicona z pivotami znalazlem za <600 Tutuaj.

Jakieś dwa-trzy tygodnie temu były na allegro firsty za 600 zł nowe. Gość miał trzy sztuki do sprzedania ale szybko zeszły. Znalazł się epicon z piwotami :w00t:

Rock Shox SID World Cup (3071418518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak wiem wiem ze 2x drożej jednak to taki rarytasik

Ten sid jest super ale dla mnie cena zaporowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...