scyzoryk Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam. Mam zamiar kupić okulary, w związku z tym chciałbym się dowiedzieć jakie polecacie do 80zł? Jak na razie upatrzyłem sobie te: http://www.ckbikeshop.pl/product-pol-2964-Okulary-XLC-Sychellen.html - czy w tej cenie można znaleźć coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam. Miałem już wiele różnego rodzaju okularów na nosie ostatnimi latami, ale z tych jestem najbardziej zadowolony: http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=1&order=d&sg=0&string=accent+shadow Cena mniej więcej ta sama... tylko dochodzi przesyłka. No chyba, że w pobliżu swojego miejsca pobytu znajdziesz na żywo . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter600 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam. Miałem już wiele różnego rodzaju okularów na nosie ostatnimi latami, ale z tych jestem najbardziej zadowolony: Wyszukiwanie zaawansowane - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena mniej więcej ta sama... tylko dochodzi przesyłka. No chyba, że w pobliżu swojego miejsca pobytu znajdziesz na żywo . Pozdrawiam. Cześć, a jaki kolor miałeś tych Shadowow ? Czy te w czarnych oprawkach mają w rzeczywistości inny kształt szkieł niż te w czerwonych, czy tylko tak na zdjęciu wygląda? Pytam bo mierzyłem te czerwone, a chciałem zakupić czarne, jednak te szkła w czarnych są jakieś inne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Myślę, że tak mogę pomóc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter600 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzięki za odpowiedź Czyli wychodzi na to, że szkła nie różnią się tylko kolorem lecz również kształtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dodam jeszcze, że te okulary mi już spadły 100 razy na ziemię/asfalt, walały się podczas remontu w domu po różnych miejscach no i przejeździły ze mną jakieś 8 tyś km. Stan jak na zdjęciach. Nigdy nie miałem "innego" Shadowa w rękach także ciężko mi cokolwiek stwierdzać w kwestii kształtu szkieł i jego różnic. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kecaj10 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 a czy soczewki szare dosyć dobrze chronią przed dużym światłem słonecznym w lecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 W czarnych, które dostałem w komplecie można patrzeć na słońce i nie oślepia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P62 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dla mnie nie warte swojej ceny. Kupując okulary patrzę przede wszystkim na to czy są polaryzacyjne, bez tego jest czasem w lecie tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Co to znaczy, że są "polaryzacyjne"? Mam udokumentowany światłowstręt i bez jakichkolwiek okularów w słoneczny dzień nie mam co wychodzić z domu - bo nic nie widzę. W tych "najciemniejszych" szkłach na luzie można hasać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter600 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam ponownie, właśnie zakupiłem sobie Shadowy w czarnym oprawkach i mam pytanko jak zabrać się za wyjęcie soczewek. Mam instrukcje ale wygląda jakby do innego modelu a nie chce od razu czegoś połamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek87 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Tak łatwo ich nie połamiesz. Postaraj się je odgiąć tak aby najpierw szła wyskoczyły w miejscu gdzie leżą na nosie. Oprawki się lekko mogą różnić patrząc na zdjęcia, ale z tego co widzę "zaczepy" w szkłach są te same. Pozdrawiam, Amek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter600 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.