Skocz do zawartości

[Okulary] Do 80zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Miałem już wiele różnego rodzaju okularów na nosie ostatnimi latami, ale z tych jestem najbardziej zadowolony:

http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=1&order=d&sg=0&string=accent+shadow

Cena mniej więcej ta sama... tylko dochodzi przesyłka. No chyba, że w pobliżu swojego miejsca pobytu znajdziesz na żywo :).

Pozdrawiam.

Witam. Miałem już wiele różnego rodzaju okularów na nosie ostatnimi latami, ale z tych jestem najbardziej zadowolony:

Wyszukiwanie zaawansowane - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena mniej więcej ta sama... tylko dochodzi przesyłka. No chyba, że w pobliżu swojego miejsca pobytu znajdziesz na żywo :).

Pozdrawiam.

Cześć,

a jaki kolor miałeś tych Shadowow ? Czy te w czarnych oprawkach mają w rzeczywistości inny kształt szkieł niż te w czerwonych, czy tylko tak na zdjęciu wygląda? Pytam bo mierzyłem te czerwone, a chciałem zakupić czarne, jednak te szkła w czarnych są jakieś inne.

pozdrawiam

Dodam jeszcze, że te okulary mi już spadły 100 razy na ziemię/asfalt, walały się podczas remontu w domu po różnych miejscach no i przejeździły ze mną jakieś 8 tyś km. Stan jak na zdjęciach.

Nigdy nie miałem "innego" Shadowa w rękach także ciężko mi cokolwiek stwierdzać w kwestii kształtu szkieł i jego różnic.

Pozdrawiam.

Co to znaczy, że są "polaryzacyjne"? Mam udokumentowany światłowstręt i bez jakichkolwiek okularów w słoneczny dzień nie mam co wychodzić z domu - bo nic nie widzę. W tych "najciemniejszych" szkłach na luzie można hasać.

• 2 tygodnie później...

Tak łatwo ich nie połamiesz. Postaraj się je odgiąć tak aby najpierw szła wyskoczyły w miejscu gdzie leżą na nosie. Oprawki się lekko mogą różnić patrząc na zdjęcia, ale z tego co widzę "zaczepy" w szkłach są te same.

Pozdrawiam, Amek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...