Mumineek83 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam Mam okazje kupić nową kurtkę zimową jak na zdjęciu : z membraną Stratos za ok 170 zł. Czy warto wydać tyle pieniędzy na tą kurtkę? Ewentualnie jaką polecacie w podobnym przedziale? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Na wiosnę ją chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumineek83 Napisano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Na wiosnę ją chcesz ? Myślałem tak na teraz do ok +5 (wieje teraz też mocno) i na jesień zima. Później to będzie w niej chyba za ciepło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Na teraz myślę że powinna starczyć ale później to chyba na pewno będzie za ciepło max do 15 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysa Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 fajna mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Czy warto wydać tyle pieniędzy na tą kurtkę? Warto. Powyżej +10 i intensywnej jeździe - łaźnia. To kurtka zimowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumineek83 Napisano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Poczekam jeszcze ale chyba się zdecyduję, na zimę będzie jak znalazł ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.