thierry99 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) Witam Wszystkich Proszę o pomoc w kupnie roweru do amatorskich maratonów mtb Wybór padł na 1 z tych dwóch - który jest lepszy, jak dla mnie 60%Cube 40 % Kross - cena CUBE�Acid 29 3500 zł Level B7 (29er) | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie 3100 zł A który byście wybrali? Edytowane 5 Marca 2013 przez thierry99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Jak dla mnie Cube. Lepszy widelec golenie 32 mm(Cube) vs 30mm (Kross), powietrze vs sprężyna. Przerzutkę tylną Cube ma lepszą. Piasty także na plus Cuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kross ma bardziej sportową ramę, Cube wygrywa osprzętem. Jeżeli traktujesz wyścigi naprawdę amatorsko i nie zamierzasz inwestować w sprzęt Cube powinien wystarczyć. Jeżeli planujesz wymianę osprzętu i odchudzanie, Kross będzie lepszą bazą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Za te kase lepiej Ci wyjdzie Radon, lepsze Teile i 1kg mniej wazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thierry99 Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Za te kase lepiej Ci wyjdzie Radon, lepsze Teile i 1kg mniej wazy. mówisz o Informacje o produkcie Radon ZR Race 29er 5.0 black/blue/lime 2013 gdzie można go dostać za 3000 - 3500 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Proszę: http://www.bike-discount.de/shop/k1275/a78454/zr-race-29er-5-0.html?mfid=52 ~3500zł. z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dostaniesz go dokladnie w tym sklepie jaki podales Link , przelicz 3,5 tysala ma Euro pomojemu powinno Ci wystarczyc . Mozesz tez poszukac w Polsce byl jakis dystrybutor jak ale drozej kasowal.Najlepiej w temacie o Radonie skontaktuj Sie z kims kto zamawial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dostaniesz go dokladnie w tym sklepie jaki podales Link , przelicz 3,5 tysala ma Euro pomojemu powinno Ci wystarczyc . Mozesz tez poszukac w Polsce byl jakis dystrybutor jak ale drozej kasowal.Najlepiej w temacie o Radonie skontaktuj Sie z kims kto zamawial. 1. Ja podałem link autorowi, nie kupuje go 2. Nie ma żadnych innych dystrybutorów, taka jest polityka firmy. Ten bike-center sprowadza je pewnie z Niemiec (po prostu składa zamówienie jak każdy). Najlepiej kupić z tego linka co podałem. Wymieniasz pln na euro, wpłacasz na konto walutowe i robisz przelew, jak nie to po prostu PayPal (wychodzi troszkę drożej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/121505-rowerradon-bikes-kolekcja-2013/page__st__160#entry1228177 odsyłam do tego tematu jeśli chodzi o Radona. Nie ma sensu wszystkiego na nowo pisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi