Skocz do zawartości

[Zbiórki, Śląskie] Dolomitowskie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To ja skorzystałbym w sobotę z Twojego  ,,czasu i sił". Od godziny powiedzmy 9 00 lub jakoś tak.  Zbiórka w DSD. Godzina....?

Ja akurat się dzisiaj zamieniłem w robocie i będę do 18 więc jestem ready od 18:15 w czwartek. Jutro mogę o 17 wyskoczyć na 2 godzinki albo w sobotę do godziny 15-stej dysponuję czasem i siłami :)

Napisano

co do soboty to jeżeli w duecie lub większej grupie to chciałbym ogarnąć temat 60 - 100 km chętnie częściowo w terenie. Obecnie moja forma powinna pozwolić na avs 25km/h na takim dystansie. Nie wiem jak z innymi i jakie zazwyczaj macie średnie :-) ale mam nadzieje że mnie nie połkniecie :-)

Wysłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Ok tylko jak najwcześniej aby jeszcze trochę dnia zostało. Powiedzmy 2 godziny ,,tam" i dwie z powrotem. Wyjdzie z 80 km :icon_confused: 

co do soboty to jeżeli w duecie lub większej grupie to chciałbym ogarnąć temat 60 - 100 km chętnie częściowo w terenie. Obecnie moja forma powinna pozwolić na avs 25km/h na takim dystansie. Nie wiem jak z innymi i jakie zazwyczaj macie średnie :-) ale mam nadzieje że mnie nie połkniecie :-)

Napisano

ja będę o 18:20 bo Szybciej z pracy nie dam rady :-\

To ja skorzystałbym w sobotę z Twojego  ,,czasu i sił". Od godziny powiedzmy 9 00 lub jakoś tak.  Zbiórka w DSD. Godzina....?

Co powiesz na taką trasę? Ja osobiście jej nie przejechałem jeszcze ale znalazłem na endomondo że są tacy którzy to zrobili więc na pewno będzie przejezdna.

http://www.endomondo.com/routes/231489226

Możemy się umówić na 9 to myślę że koło 13:30 powinniśmy być z powrotem no chyba że tempo jakoś mocno siądzie ;) 

Może jest więcej chętnych?

Napisano

Trasa jak najbardziej odpowiada. Właśnie myślałem żeby jechać w tamte okolice. No i jak jest ślad to się mniej błądzi :thumbsup: 

Do zobaczenia w sobotę o 9 00. DSD restauracja.

Może jeszcze ktoś się zdecyduje....?

ja będę o 18:20 bo Szybciej z pracy nie dam rady :-\

Co powiesz na taką trasę? Ja osobiście jej nie przejechałem jeszcze ale znalazłem na endomondo że są tacy którzy to zrobili więc na pewno będzie przejezdna.

http://www.endomondo.com/routes/231489226

Możemy się umówić na 9 to myślę że koło 13:30 powinniśmy być z powrotem no chyba że tempo jakoś mocno siądzie ;)

Może jest więcej chętnych?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...