Mlodziutki Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Witajcie ! Wpadłem dziś na super inicjatywę A więc tak mamy u nas na śląsku IC mamy zbiórki będzińskie. Ale niestety to wszystko jest dla kolarzy szosowych ): Więc wpadłem na pomysł żebyśmy też zorganizowali nasze cotygodniowe spotkania ale na rowerach MTB Miejsce jest do dogadania i czas też. Oczywiście chodzi mi o trochę szybsze tempo niż wycieczkowe. Jeździlibyśmy na dolomity, repty, księżą górę, chechło, Świerklaniec, Rogoźnik i wszędzie gdzie nas zawieje Ale na razie pytam się kto byłby chętny na takie coś Wiem że jeżdzących na MTB w naszych okolicach jest sporo Myślę że treningi w grupach są ciekawsze i bezpieczniejsza bo i tak po ulicy czasem trzeba jechać a wtedy gdy jedzie dziesięcio osobowy wtedy jest większy respekt u kierowców Pozdrawiam
Dworniok Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Dobry pomysł, ja się na to piszę. Ale nie wiem czy ty nie jesteś za słaby, nie dotrzymasz mi tempa.
Mlodziutki Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Hahahaha wybuchłem śmiechem Dworniok nie pamiętasz chyba ostatniego treningu Ok koniec offtopu
Dworniok Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Ale, przepraszam ciebie bardzo, to była moja pierwsza jazda od kilku miesięcy. Zobaczymy w sezonie.
Mlodziutki Napisano 6 Marca 2013 Autor Napisano 6 Marca 2013 Ok ok zobaczymy na razie czekamy na chętnych
rzezniol Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Jak co to przyjadę popatrzeć ... żeby wstydu nie narobić (sobie) Pozdro
Mlodziutki Napisano 6 Marca 2013 Autor Napisano 6 Marca 2013 Spokojnie rzezniol dasz rade Mi chodzi żebyśmy się męczyli na śmierć i życie :DD Ok to jak na razie jest nas 3 : P Czekam na więcej chętnych
rafalek940 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 przyjechać poprzeciągać po gorkach ? hahha zart
Mlodziutki Napisano 6 Marca 2013 Autor Napisano 6 Marca 2013 Ok to jeśli jesteś chętny to jest nas 5 już Czekamy dalej na chętnych :PP
Mlodziutki Napisano 6 Marca 2013 Autor Napisano 6 Marca 2013 Wszystko jest do dogadania myślę że damy radę jakoś się porozumieć na razie zbierzmy trochę chętnych
rafalek940 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 to mnie jako fess pewniaka nie licz boo wpadne tylko jak bede mial luznijszy trening do towarzystwa
Mlodziutki Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Myślę że jeszcze przed końcem marca damy radę się dogadać na pierwsza zbiórkę jeśli ty też byłbyś chętny to będzie nas 7/8 (z nie pewnym Rafałem)
szola Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Ja by co to ja też moge sie wkrecic ,sprobuje czy dam rade.
Mlodziutki Napisano 8 Marca 2013 Autor Napisano 8 Marca 2013 Byłem wczoraj trochę na Dolomitach i tam jest generalnie lipa jednym słowem bagno ... Myślę że będziemy musieli jeszcze poczekać z kilka tygodni na wjazd w ostry teren A jak na razie proponuje jutro tlen po asfalcie średnie tempo 23-24 km/h jeśli ktoś jest chętny to piszcie na gg 19966253 Pozdro
Mlodziutki Napisano 8 Marca 2013 Autor Napisano 8 Marca 2013 To super już nam się zbiera grupka ok 10 osobowa
mmoorroo Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Też chętnie bym czasami z wami pokręcił.... oczywiście jak czas pozwoli... i terminy spasują z pracą, szkołą i rodziną więc pewnie rzadko kiedy będę mógł z wami gdzieś pojechać
Mlodziutki Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 Hmm tak myślę sobie jak na razie pogoda nie za fajna i wymyśliłem żebyśmy może w jakiś weekend pojechali na górę Św.Anny oczywiście na roweruch MTB Tempo bardzo spokojne więc bez obaw a więc kto się piszę i mówcie, który weekend by wam spasował
Dworniok Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Ja na Górę Św.Anny nie jade, wolałbym jechac na AnnaBerg, to jest w tych okolicach.
RockyOne Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Fajny pomysł, tym bardziej że tamtejsze rejony bardzo atrakcyjne. Temat będę śledził i chętnie się kiedyś dołączę.
Mlodziutki Napisano 12 Marca 2013 Autor Napisano 12 Marca 2013 Ja na Górę Św.Anny nie jade, wolałbym jechac na AnnaBerg, to jest w tych okolicach. Jeśli nie jedziesz to nie pisz Dalej czekam na chętnych :PP A tak w ogóle Annaberg to są okolice św.Anny więc nie rozumiem w czym problem rzezniol twoja emotikona ma oznaczać że jesteś chętny czy nie : ?
Dworniok Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Mariusz, widać że nie ogarniasz naszej rodzinnej gwary. Powiem ci ino tak WYLYŹ!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.