KMtown Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam pytanie jaki jest rocznik tego epicona ? http://allegro.pl/suntour-sf-11-epicon-rld-manetka-blokady-1700g-i3046526093.html i czy opłaca się go kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Już kupiony, ale się nie opłacało rld chodzą po 520 zł. To był raczej model 2011, czarny z szarym napisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ten Epicon to z 2011 roku. Cena bardzo wysoka - nie opłaca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Nie chodziło mi o tego amora tylko o model SF11-EPICON-RLD a dałem link tylko dlatego ,że tam ten model widniał A ten rocznik jest warty uwagi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Nie chodziło mi o tego amora tylko o model SF11-EPICON-RLD a dałem link tylko dlatego ,że tam ten model widniał Przecież ten epicon co podałes to jest właśnie to samo co na aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jest warty kupna ale taniej go dostaniesz,rocznik 2011,nic oprócz szaty graficznej nie jest w nim nowe, układ amortyzacji ten sam czyli miękko i dobrze http://www.srsuntour-cycling.com/index.php?screen=sh.detail&tnid=3060 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tak wiem ,że mogę go dostać taniej , mi tylko chodziło czy rocznik z 2011 jest warty uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W swojej cenie praktycznie bez konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 jak by miał pivoty byłby bezkonkurencyjny i schodził by jak ciepłe bułeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
assassInql Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 2i regulaminu Madre slowa. Od 2 tygodni szukam, wysylam maile, etc. i zero pozytywnego odzewu w sprawie epicona z piwotami. gdyby ktos mial namiar na ten sprzet prosba o PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Nie ma bo nie robią, sa axony z pivotami za 900 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.