Gość Marek Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Witam serdecznie, sporo się naczytałem i szukam rozwiązania na moją kieszeń. Przeznaczenie roweru: rzadko asfalt, częście okoliczne pola, lasy (lubie focić). Niestety w samym Olsztynie nie ma szału co do wyboru mojego rozmiaru rowerku. Szukam roweru na ramie 22" przy moim wzroscie to taka tylko pozostaje 195cm. Byłem w kilku sklepach tylko w jednym mną się zainteresowali i miły Pan pomógł mi znaleźć w przedziale cenowym do 1500zł rower na moje potrzeby. Jeżdżę spokojnie, nie wariuje na nim, skakać nie mam zamiaru. Co sądzicie o modelach poniżej. Pan w sklepie naciskał bardziej na Scotta tyle że się nie znam na tym w ogóle. Kross Hexagon X5 może X3 Rowery Olsztyn - salon rowerowy Olsztyn a może lepiej: Scott Aspect 60 Rowery Olsztyn - salon rowerowy Olsztyn Nie chodzi mi o rocznik że tamten z zeszłego roku. NIe ma to znaczenia ale chodzi, co lepsze by mogło być. Czekam na opinie znawcy tematu.
Pytanie
Gość Marek
Witam serdecznie,
sporo się naczytałem i szukam rozwiązania na moją kieszeń.
Przeznaczenie roweru: rzadko asfalt, częście okoliczne pola, lasy (lubie focić).
Niestety w samym Olsztynie nie ma szału co do wyboru mojego rozmiaru rowerku.
Szukam roweru na ramie 22" przy moim wzroscie to taka tylko pozostaje 195cm.
Byłem w kilku sklepach tylko w jednym mną się zainteresowali i miły Pan pomógł mi znaleźć w przedziale cenowym do 1500zł
rower na moje potrzeby. Jeżdżę spokojnie, nie wariuje na nim, skakać nie mam zamiaru.
Co sądzicie o modelach poniżej. Pan w sklepie naciskał bardziej na Scotta tyle że się nie znam na tym w ogóle.
Kross Hexagon X5 może X3
Rowery Olsztyn - salon rowerowy Olsztyn
a może lepiej:
Scott Aspect 60
Rowery Olsztyn - salon rowerowy Olsztyn
Nie chodzi mi o rocznik że tamten z zeszłego roku. NIe ma to znaczenia ale chodzi, co lepsze by mogło być.
Czekam na opinie znawcy tematu.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.