lukaspecrh92 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Bielizna termo = bielizna oddychajca Oczywiście, ale bielizna termo ma za zadanie jeszcze utrzymanie temeratury a nawet delikatnie docieplać. A mnie chodziło bardziej o coś w stylu FIT Brubecka, taka potówka cienka w technologi 3D. Jak dla mnie termo = cieplo, a aerate = oddychnie, napowietrzanie, wentylacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody76 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 cholerka a ja kupiłem Brubecka DRY BODY GUARD mam nadzieje że nie będzie za ciepła , jeszcze nie testowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Seria DRY też może byc na rower ale jest zdecydowanie grubsza niż FIT/AERATE. Dlatego na wiosna/lato wolałem cienkie potówki pod bluzę. DRY jak na teraz może być. Zależy co dasz na wierzch i z jaka intnsywnościa jeździsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.