mant3z Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam Polećcie jakiś duży sklep z bogatym asortymentem. Muszę się obkupić na wiosnę Tak, nie mam nic... używam ciuchów softshell i bielizny termoaktywnej która służy mi w innym sporcie. Nie lubię spędzać całych dni na zakupach... dlatego wolałbym nawet jakiś droższy sklep z bogatym asortymentem niż spędzać cały dzień na szukaniu w wielu sklepach pojedynczych tanich elementów ubrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Żuchliński w Gdyni ma tego sporo ale o ile zdążyłem się wczoraj zorientować ceny dość wygórowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 W 3city, to tylko Żuchliński. Może faktycznie nie najtaniej ale wybór, jak chyba w reszcie sklepów, razem wziętych. Na przykład Endura, ma z tego co pamiętam, ceny równe wszędzie, więc i tam również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Na morenie jest fajny sklep z ciuchami rowerowymi oraz żuchliński który również polecam, w Buga sport mają trochę tego ale nic nadzwyczajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 W Budze mierzyłem bluzy i same barachło, nie wiem, skąd oni to ściągają. Ceny w większości jak za zboże. W MK Bike mają sporo, ale głównie na stronie. W Gdańsku pojedyńcze sztuki, a dział odzieżowy to jest jakieś nieporozumienie. Żuchliński pełen wybór, tylko potrfel boli. Od niedawna działa Ski Team na Matarni, to będzie ich pierwszy sezon rowerowy, może będa mieli coś ciekawego. Jest jeszcze Epicentrum, mają teoretycznie sporo, ale w sklepie bywa różnie, najlepiej dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 OK dzięki, to mi powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 No i Scott na wysepce, ale wybór mniejszy niż w Żuchlińskim, ceny pewnie te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 A Żuchliński też ma ciuchy Scott-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Się może nieprecyzyjnie wyraziłem - na oko na wysepce mają mniej ciuchów Scotta niż w Żuchlińskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.