andrut61 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam Szukam butów, które połączą Eggbeatery z moją 29,5 centymetrową, płaską, szeroką stopą. Buty muszą mieć klamrę, sztywną podeszwę, muszą być oczywiście wygodne i zdatne do użytku przy temp. rzędu 30*C i muszą dobrze pedałować. Będę potrzebował dużo kleju w lesie, ale biegać nie będę. No po porostu muszą być idealne, najlepiej czarne (może nie całe, ale nie czerwone, żółte itp.) Budżet jest w marę płynny, mogę trochę dołożyć, ale jak będą kosztowały mniej niż 600 to się nie obrażę. Oczywiście kupno tylko na terenie Warszawy - muszę przymierzyć. Tyle wymagań, niestety sam za bardzo się nie orientuje i liczę na Waszą pomoc. Myślałem o: -Shimano SH-R088 -Northwave Lizzard Pro SBS -Northwave Striker SBS -Spec Comp MTB -DMT Top Gear Tak, wiem, że mam duży rozstrzał cenowy, ale to moje pierwsze buty i jestem kompletnie niezdecydowany. Najmniej ciągnie mnie do speca i shimano. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.