Skocz do zawartości

[Amortyzator] czy polecacie amory do DH firmy Spinner ?

Rekomendowane odpowiedzi

jeżdżę na ichnijeszym aerisie 320, no i za wiele nie mam mu do zarzucenia, działa lepiej niż xcr, a dokładniej nic Ci o nim nie mogę powiedzieć gdyż tylko zimą nim jeździłem, fakty które do mnie przemówiły przy kupnie to teflonowe golenie, oraz lagi 32mm, co dało niesamowitą sztywność :) nie wiem jak to wygląda w amorkach do dh

Spinner nie jest zbyt popularną w Polsce firmą i większość opinii, jakie znajdziesz o ich widelcach dotyczy Aerisów lub Reasonów, więc produktów do zupełnie innego zastosowania. Ze swoich doświadczeń mogę tylko powiedzieć o ich wyrobach, że ogólnie trzymają poziom.

jeżdżę na ichnijeszym aerisie 320, no i za wiele nie mam mu do zarzucenia, działa lepiej niż xcr, a dokładniej nic Ci o nim nie mogę powiedzieć gdyż tylko zimą nim jeździłem, fakty które do mnie przemówiły przy kupnie to teflonowe golenie, oraz lagi 32mm, co dało niesamowitą sztywność :) nie wiem jak to wygląda w amorkach do dh

Też jeździłem na Aerisie, nawet tym samym co MMMAAACCC7 :) i jakość wykonania była naprawde dobra, także nie są to widelce niewiadomego pochodzenia i marnej jakości, a ich ceny są bardzo konkurencyjne, tu masz temat o tym amorze - FORUM DH-zone.com • Zobacz wątek - SPINNER CARGO 340-178 RLC Opinie - dwie opinie, dwóm osobom się zepsuł, także nie wiem czy warto się w niego pchać.

Dwa i pół :) Po za tym z tego co widzę, to podany przez Ciebie Spinner jest z rocznika 2010-11, zobacz sobie na kształty koron - tu masz z rocznika 2012 i 2013 http://www.spinner-usa.com/en/products/?method=detail&aid=222 i http://www.spinner-usa.com/en/products/?method=detail&aid=237 z tym, że drugi różni się też naklejkami i paroma innymi szczegółami.

ja bym zaryzykował i wziął, ja też dostałem opinie że aeris to ktoś tam dawno miał i że szkoda kasy, zaryzykowałem, wzięłem go od tu piszącego @qwaq i jestem bardzo zadowolony, nie widzę w tej marce nic drażniącego, a słyszałem nawet głosy że wyroby spinnera wizualnie przypominają Rockshoxy, patrząc po koronie, pokrętłach, a po hakach niczym foxy, (wypuszczona wprzód piasta).

poza tym pewnie planujesz kupić nowy, to masz gwarancję 2 lata, a wtedy obaw nie ma jak się coś skopie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...