Skocz do zawartości

[Napinacz] Dartmoor Slider

Seba4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

W związku z tym że mój stary "napinacz" odmawia powoli posłuszeństwa nadszedł czas by założyć coś innego.

Potrzebuję napinacz która da się zamontować pod suport. Czy wymieniony w tytule Dartmoor da radę ?

A może macie jakieś inne ciekawe propozycje ? Cenowo muszę się zmieścić w 120zł ponieważ zębatka też kwalifikuje się do zmiany.

Pozdrawiam.

Napisano

Ma mocowanie ISCG, więc tak, zamontujesz pod suport. Podobnie cenowo stoi Truvativ Boxguide (na allegro 140zł, ja w stacjonarnym sklepie kupiłem za 115), którego używam ponad rok i nigdy nie spadł mi łańcuch. Zaletą Darta jest rolka na maszynach.

Napisano

Dartmoor ma mocowanie ISCG Old i mocowanie pod suport, oczywiście jeżeli mówimy o podstawowej wersji nie light, która występuje w wersjach ISCG Old i ISCG 05 i której nie zamontujesz bez adaptera, co do Truvativa to też nie obędzie się bez adaptera, a do autora, lepiej trochę poczekać, poobserwować aukcje, bo ja ostanio wyrwałem e*13 SRS+ za 140 zł z wysyłką (nówka).

Napisano

Nie spieszy mi się bardzo ale do końca marca pewnie coś kupię. Dartmoor Slider oczywiście w wersji zwykłej a nie light. Miał ktoś może z nim styczność ? Daje radę w fr ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...