julc Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam mam taki problem z moim amortyzatorem, przestał działać jakis czas temu, rozebrałem go celem naprawy, wszytsko działa oprócz kartridźa, który za żadne skarby nie chce się "uginać" jest sztywny , przy użyciu dużej siłu rusza się o 1 cm. W czym może być problem? normalnie jak jest takie kartridż zepsuty to po prostu jest miekki i amorek nie jest w stanie utrzymac ciężaru przy większej sile a ten odwrotnie tak jakby sie zablokował. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Ew. linki gdzie taki mozna kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 te kartridże sa nierozbieralne raczej i jeżeli problem nie występuje na połączeniu dźwigni i pręta to niewiele da sie zrobić. możesz go wyjąć całkiem i nie używać. Możesz także szukać zamiennika, nie wiem czy np z xcm czy xcr będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 jakby coś to mogę sprzedać XCR`A z typowymi luzami, ale kardridz z lokiem jest sprawny srednica goleni 30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julc Napisano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 2i regulaminu A za jaką kwotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Panowie takie sprawy na PW lub gg, tel. lub inny środek komunikacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.