Gość Kamil Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Witam. Chciałbym poznać waszą opinię na temat rowerów McKENZIE. Nie siedzę w tym temacie, więc prosze was o opinie, uwagi. Rower, który mnie interesuje to MT11 28" ACERA hamulce hydrauliczne (3052068496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może ktoś go posiada i moze się wypowiedzieć na jego temat. A to już jest Kands 1300, który także zwrócił moja uwage POTWÓR A NIE ROWER_________ KANDS 1300 DYSK ALIVIO (3047800504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wiem, że za taka kase nic ciekawszego się raczej nie znajdzie a nie chcę kupować używanego sprzętu. Z góry dziękuję za pomoc:)
Fenthin Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Nie bawiłbym się w tego pseudo-fulla, dodatkowo wyposażonego w wolnobieg, a nie jak w Kandsie kasetę. I nie ma tu za bardzo nad czym się rozwodzić, Kands bije Twoją pierwszą propozycję na głowę pod każdym aspektem.
Gość Kamil Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 A co powiecie o takim rowerku http://allegro.pl/rower-gorski-mtb-limber-vx7pro-shimano-hydraulika-i3044951187.html
Pytanie
Gość Kamil
Witam. Chciałbym poznać waszą opinię na temat rowerów McKENZIE. Nie siedzę w tym temacie, więc prosze was o opinie, uwagi.
Rower, który mnie interesuje to MT11 28" ACERA hamulce hydrauliczne (3052068496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może ktoś go posiada i moze się wypowiedzieć na jego temat.
A to już jest Kands 1300, który także zwrócił moja uwage POTWÓR A NIE ROWER_________ KANDS 1300 DYSK ALIVIO (3047800504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiem, że za taka kase nic ciekawszego się raczej nie znajdzie a nie chcę kupować używanego sprzętu.
Z góry dziękuję za pomoc:)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.