Piehursson Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 okulary będą w ofercie biegowej w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirdanos Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A faktycznie coś pisze. Nie dam rady się już niestety drugi raz w czwartek zwolinić z pracy żeby po nie podskoczyć. Będę musiał kogoś wynająć ^^. Ogólnie zainteresowanie emerytek ciuchami rowerowymi przerosło moje najśmielsze oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Mam nadzieję że w mojej mieścinie do 11 nie rozszarpią towaru. Emerytki to pewnie interesują się wszystkim, kupując niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Bylem, kupilem koszulke, rekawiczki i bidon(wcale nie smierdzi, cud). Zainteresowanie niewielkie(poza kurtkami) bo rownolegle byla oferta normalnych ubran i tam byl dziki tlum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ja ktoś kupi plecak to proszę coś napisać na jego teamt.dziękuję. Właśnie zakupiłem sobie ten plecak i jest w miarę fajny. Na plecach dobrze się trzyma.Paski miękkie,Wstwki na plecach również miękkie i sztywne zarazem co nie powoduje deformacji plecaka. Pokrowiec przeciwdeszczowy w osobnej kieszonce zapinanej na zamek, tak samo siatka np. do kasku. Z boku 2 kieszenie na np.bidon lub butelkę,mapę. Jedna główna przegroda oraz duża kieszeń np. na Camelback i tu już nie pomyśleli bo mogli wszyć z 2 paski na rzepy aby podtrzymywały Camelbacka w pionie.Na plecach mały otwór do wyprowadzenia rurki. Z przodu mała kieszonka zapinana na zamek.Pas biodrowy oraz pas piersiowy dla usztywnienia plecaka. Jednym słowem polecam bo za tak małe pieniądze mamy naprawdę dobry plecak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Plecak zakupiony jest repliką mego deutera nie dosłownie co prawda ale za tą cenę warto go zakupić. Kupiłem też stojsk serwisowy i uważam że jest wart swojej ceny zakupy robione w Białymstoku na zielonych wzgórzach jeszcze 4 plecaki zostały i z 3 stojaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dla mnie lipa. Same Mki. Kupilem tylko pompke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftpd Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Kupiłem dwie koszulki XL - jestem ogólnie grubasem, ale wystarczają. Jeszcze mi koleżanka kupiła torbę z kluczami, bo była godzinę wcześniej i się bałem, że już nie będzie ;-) Ogólnie Poznań, Bułgarska - zainteresowanie takie-sobie, towary mnóstwo. Być może jeszcze kupię spodenki po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lothar75 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hej! Stojak serwisowy kupiony i szybko go złożyłem żeby sprawdzić. Powiem, że jestem w ciężkim szoku - za taką cenę kawał fajnego narzędzia. Całkiem dobrze wykonany jak za tak małe pieniądze (w porównaniu z tym co do tej pory widziałem). Dodam, że nie mam porównania z innymi bardziej "pro" stojakami stąd pewnie ten mój hura-optymizm. Na moje potrzeby w zupełności wystarczy a robię przy swoim bajku w zasadzie wszystko. Z czasem się okaże jak z jego trwałością, jednak puki co rower powieszony za sztycę trzyma się solidnie. Tak więc polecam niezdecydowanym i tym mającym już dosyć grzebania przy swoim rowerze na podłodze garażu lub na trawniku i w dziwnych niewygodnych pozycjach. Tu kilka fotek strzelonych na szybko zaraz po zmontowaniu całości i zamocowaniu roweru. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Wspominałem we wcześniejszym poście o pękniętych oprawkach dwóch par Lidlowych okularów, kupionych w ciągu ostatnich dwóch lat. Wygląda to tak (na fotce zeszłoroczne, ale poprzednie pękły w podobnym miejscu): http://img199.imageshack.us/img199/439/hz60.jpg Próbowałem oprawkę skleić, ale ze względu na małą powierzchnię styku złącze puściło przy wciskaniu "szybki". Ponieważ używam praktycznie tylko szkieł bezbarwnych, wkleiłem je w oprawkę na stałe :-) W każdym razie kolejnych w Lidlu nie kupię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Mam 3 pary zeszłorocznych.... 1 pękła, owszem, ale z powodu mało zgrabnego zdeptania przez córkę. Reszta trzma się jak należy. Jeżdżę stosunkowo często i używam za każdym razem. W jednej oprawce mam szkła bezbarwne, w drugiej przeciwsłoneczne - wsio gra jak ta lala..... Edit; nadmieniam, ze szkła również wymieniam - czasem pożyczam okulary połówce......tudzież zmieniam jak nie wezmę 2 par ze sobą (szkła zapas zawsze są w plecaku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lothar75 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Miałem dokładnie tak samo. Dwie pary okularów i obydwie po dokładnie 6 miesiącach pękały w tym samym miejscu. W zasadzie wychodzi 7 dyszek rocznie, ale najbardziej wkurzające to było gdy człowiek jeździł codziennie a bez okularów to jakoś tak kiepsko, szczególnie zimą. Szkoda bo mogliby poprawić materiał na oprawki i nawet z ceną około 5 dyszek te okulary nie miałyby konkurencji. Te moje to był klon okularów Brendy które kosztowały 160zł i naprawdę poza znakiem firmowym niczym się nie różniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiksa Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Sam mam taki stojak tylko nie kupiony w lidlu a na alledrogo (bliźniaczy model, tylko czerwone wstawki i łapa z metalowym zamykaczem) ale kosztował prawie 160. Kilka razy używałem. Bardzo fajna sprawa. Jak jest w lidlu (ja dzisiaj byłem po 9 i już nie było) to brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hej! Stojak serwisowy kupiony i szybko go złożyłem żeby sprawdzić. Tu kilka fotek strzelonych na szybko zaraz po zmontowaniu całości i zamocowaniu roweru. Pozdrawiam. Dzięki za zdjęcia bo mój tu stoi obok biurka w pracy i całymi siłami staram się powstrzymać żeby go nie złożyć już tutaj na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Prośba wielka, niestey u nas nie ma białych damskich koszulek, potrzebował bym dwie ssztuki w rozmiarze M moze by mi ktos kupil i przesłal, objezdziłem wszystkie lidle w regionie, zona załaman Pliss tel. 508109856, byly a le tylko rozowe a te jej sie nie podobaja. Ratujcie Koledzy i kolezanki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petro7 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 To ja nastawiłem sobie budzik na 7:10, żeby na 8 do Lidla zdążyć i powiem Wam że warto, bo zainteresowanie duże. Faktycznie 50% osób to emerytki zainteresowane głównie kurtkami, natomiast pozostała połowa to młodzież i ludzie w średnim wieku. Większość to kobiety, ale nie wszyscy, ogólnie największe zainteresowanie kurtkami, koszulkami i spodenkami. Zostały już w większości tylko te większe rozmiary i kilka M'ek. Natomiast prawie zerowe zainteresowanie skarpetkami i tymi koszykami z częściami serwisowymi, jak chodzi o stojaki to 1 osoba kupiła 1 z 5. Kupiłem: -zielony podkoszulek; 35zł -zielone spodenki; 30zł -czarno-zieloną kurtkę; 60zł -3x skarpetki zielone; 3x 10zł -srebrny bidon; 13zł -zielony plecak. 45zł W sumie ~220zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron79 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Stojaczek wygląda lux za tą cenę. Chciałem kurtkę kupić , nawet bym ją wziął , ale rękawy standardowe, a nie rowerowe dłuższe, L klata ok , ale rękaw min. 8-10 cm za krótki (180 cm), xl rękaw ujdzie, na klacie robi się spadochron, kupiona tylko sakwa dla znajomego, w czwartek na 100% idzie pulsometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubicz Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam, Macie może rozeznanie jak tam gacie rowerowe tym razem wyglądają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Również byłem dziś w Lidlu, zakupiłem Bidon termiczny Spodenki z wkładką krótkie Rękawiczki Spodenki chyba lepsze niż w poprzednim zrzucie Bidon zadziwiająco dobrze trzyma zimno, wrzuciłem 3 kostki lodu i ani kropla wody po godzinie nie spłynęła Rękawiczki też nie złe, lepsze jakościowo od poporzednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Kupione: Wzrost 184 Kurtka czarno - żółta rozmiar M pasował w barach jako tako, u dołu żagiel, rozmiar L był workowaty. Niestety zwrócona, praktycznie nie ma tam wentylacji. Koszulka czerwona roz. M zwrócona bo o wiele za mała, wymieniona na L. Trochę przydługa, jest miejsce na brzuch piwny którego nie posiadam, w klacie mogło by być odrobinę więcej miejsca ale OK. Licznik dla siebie i kumpla - wieczorem się popracuje i obada Ogólnie rozmiarówkę Lidl ma nie z tej planety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Licznik obadany i ustawiony na sucho bo montaż nastąpi po powrocie do roboty i naprawdę funkcjonalność wygląda oszałamiająco Koszulki jeszcze nie przymierzałem ale jak pisałem wyżej bankowo będzie zwrócona bo M lidlowska do tej pory była na mnie za duża - Lidl i Tchibo mają zaniżoną rozmiarówkę przeznaczoną chyba dla enerdowskich panczenistek Co kurtek przeciwdeszczowych to jest zasada, że jeśli wilgoć nie może wejść jedną stroną to drugą też nie wyjdzie. Dlatego ja do biegania i na rower używam cieniutkiej oddychającej wiatrówki, przed małym deszczem w miarę ochroni ale człowiek się przynajmniej nie gotuje jak w szybkowarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkon81 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A co sądzicie o tym liczniku? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-03625CDE-CEC73DFC/lidl_pl/hs.xsl/index_42658.htm Byłby to mój pierwszy. Widzę, że bezprzewodowy więc na pewno na plus. Gwarancja 3 lata a za tę cenę to chyba warto? edit: Piehursson - uprzedziłeś mnie. Będzie zatem taki sam zestaw - Kands plus Cirivit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 @Piehursson No dokładnie ja dołożę trochę kaski do Mimo Blunt, w Lidlowskim namociku utopił bym się w pocie po minucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petro7 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam, Macie może rozeznanie jak tam gacie rowerowe tym razem wyglądają? Trzymaj moje fotki - https://www.dropbox.com/sc/798azxhq2e9w5sf/Dpfchcbe7H Zastanawiam się nad tymi rękawiczkami, ale założyłem lewą 8 czarną w Lidlu i stałem w niej 5 minut i moja ręka tak się od spodu spociła, że masakra, podczas gdy na prawej miałem moją dotychczasową rękawiczkę Gianta i ręka suchutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Piehursson - uprzedziłeś mnie. Będzie zatem taki sam zestaw - Kands plus Cirivit Licznik jest dla mojej żony, sam uzywam Garmina 310XT. Ale nad licznikiem z Lidla się nawet nie zastanawiaj, za tą cenę brać chociaż wbrew temu co napisałeś bezprzewodowość wcale nie jest zaletą, może być nawet odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.