JakubWelnowski Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dzisiaj byłem jeszcze przed otwarciem i kolejka pod drzwiami była... Kupiłem: kask biały- Na moje to świetny za tą kasę. Przewiewny i wygodny Spodenki 3/4-wydają się ok, tylko pampers bardziej na 4 literach mógłby byc no i wieszak na rower - najprawdopodobniej jutro montaż, wiec na pewno opisze wrazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitam Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Konia z rzędem temu kto znajdzie koszulkę w rozmiarze XXL !!!! Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Konia z rzędem temu kto znajdzie koszulkę w rozmiarze XXL !!!! U mnie też nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amigo Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Z tą torbą pod siodełko to uważajcie bo ja swoje oddawałem w tamtym roku nie pasuje do każdego siodełka i musiałem kupić s klepie na paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elLobo Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Konia z rzędem temu kto znajdzie koszulkę w rozmiarze XXL !!!! Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk właśnie u mnie było więcej XXL niż M, właściwie to jedną niebieską sztukę M znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Z tą torbą pod siodełko to uważajcie bo ja swoje oddawałem w tamtym roku nie pasuje do każdego siodełka i musiałem kupić s klepie na paski. Tu nie ma co uważać - nie będzie pasować, to się odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Od 4 kwartału zmienia się sposób zwrotów w lidlach. Lidl zwrot towaru. Zwrot towaru w Lidlu. Aktualizacja 1 stycznia 2013 Uwaga, od 4 kwartału 2012 w Lidlu zmieniły się zasady i możliwy jest zwrot pełnowartościowego artykułu przemysłowego np odzieży wg zasad podanych na poniższym obrazku Dodatkowo jest coś takiego jak "Gwarancja zadowolenia. Jeśli produkt okazałby się wadliwy lub niezgodny z ofertą wówczas po okazaniu paragonu mogą go Państwo wymienić lub otrzymać zwrot pieniędzy.". - bez problemu wymieniałam odzież na inny (jeśli był dostępny) - zwracałam akumulatorki Tronic, które okazały się uszkodzone - otrzymałam zwrot gotówki Więcej info tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Chciałbym potwierdzić inf. dotyczące kasku. Na żywo wygląda naprawdę lepiej niż na zdjęciach. Przymierzałem rękawiczki ale nie polecam, już było widać pojedyncze, odstające nitki przy palcach. Koszulki są dość szerokie; dla mnie to minus. Kupiłem jeszcze spodenki funkcyjne które bardzo dobrze układają się(przynajmniej na mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow1 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Na dzisiejszym rzucie zakupiłem przeciwdeszczówkę, okulary i podsiodłówkę. Kurtka wygląda na dobrze wykonaną, jak dla mnie tylna część jest odpowiednio przedłużona wytestuje ją przy pierwszej lepszej okazji. Co do podsiodłówki, to upchałem do niej skuwacz, 3 łyżki, zestaw do łatania, połowę zestawu kluczy z Lidla, zestaw torxów, scyzoryk i telefon. Mocowanie wygląda na solidne. Lekko się zawiodłem na średniej jakości wykonania okularach. Ciemno/szare szkiełka ciężko się wymieniają, a same okulary trochę "skrzeczą" plastikiem, zobaczymy w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Moja opinia na temat rzeczy: - Kurtki przeciwdeszczowe są dosyć szerokie i słabo dopasowane (przynajmniej do mojej figury) - Koszulki (z krótkim rękawem za 29,99) są wąskie i długie, idealne dla mnie Jak przyjrzycie się dokładnie na miejscu czy nie ma żadnych nitek ani szwów złych to naprawdę fajne sztuki można wyłapać. - Rękawiczki jak na swoją cenę są bardzo fajne, kupiłem 2 pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No to właśnie się w kolejce o kask. Ładny i porządnie wygląda. Kupiłem jeszcze rano koszule i rękawiczki. Też pozytywne zaskoczenie na portret rzut oka. Wytapatatane na jednorożcu z P970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja kupiłęm: Podpórkę Pompkę zwykła Torbę podsiodłową Kask.. tylko przymierzałem w sklepie rozpakowany i był dobry, wziąłem z pudełkiem, niby ten sam rozmiar bo są tylko s/m i w domu wydaje sie jakby mnie cisnął na czubku głowy po obu stronach... czy kupiłem za mały, czy to wynik mojej kwadratowej wielkiej głowy? Te kaski są tylko w jednym rozmiarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Co z licznikami, jaka jest jakość tej serii? Chodzi mi o model przewodowy za 25zł. Potrzebuje prosty model. Czy ktoś jest w stanie przekonać/zniechęcić do zakupu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Co z licznikami, jaka jest jakość tej serii? Chodzi mi o model przewodowy za 25zł. Potrzebuje prosty model. Czy ktoś jest w stanie przekonać/zniechęcić do zakupu? W zeszłym roku kolega taki kupił. Wydaje się ok, ale wydaje mi się, że zaniża lub zawyża prędkośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianox360 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja kupiłęm: Podpórkę Pompkę zwykła Torbę podsiodłową Kask.. tylko przymierzałem w sklepie rozpakowany i był dobry, wziąłem z pudełkiem, niby ten sam rozmiar bo są tylko s/m i w domu wydaje sie jakby mnie cisnął na czubku głowy po obu stronach... czy kupiłem za mały, czy to wynik mojej kwadratowej wielkiej głowy? Te kaski są tylko w jednym rozmiarze? Osobiście widziałem tylko dwa rozmiary. Właśnie ten co Ty czyli s/m i l/xl. l/xl był dużooo za duży a s/m akurat. Chociaż przydałoby się samo L ale chyba są tylko dwa rozmiary?? Kupiłem skarpety termoaktywne za 10zł. Po pierwszej jeździe 1,30h mogę stwierdzić, że za tą cenę bardzo się opłaca. Do tego ochraniacze na buty i w porównaniu do zwykłych skarpet zyskałem 30min tego, że nie marzły paluchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dzisiejsze ciuchy przymierzone i niestety bywało lepiej... Koszulka rzeczywiście jakaś taka wąska w klacie i z krótkimi rękawkami, za to długa i szeroka w pasie. Ale to pół biedy, gorzej ze spodenkami - pampers tak dziwnie ułożony, że aż wystaje z przodu! W dodatku do materiału też mam średnie zaufanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja kupiłęm: Podpórkę Pompkę zwykła Torbę podsiodłową Kask.. tylko przymierzałem w sklepie rozpakowany i był dobry, wziąłem z pudełkiem, niby ten sam rozmiar bo są tylko s/m i w domu wydaje sie jakby mnie cisnął na czubku głowy po obu stronach... czy kupiłem za mały, czy to wynik mojej kwadratowej wielkiej głowy? Te kaski są tylko w jednym rozmiarze? Z tyłu masz pokrętło do regulacji. Z tego pokrętła wychodzą takie 2 plastiki, które są przymocowane do kasku na takie "kropki". Przesuń je trochę dalej(poluźnij). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 w domu wydaje sie jakby mnie cisnął na czubku głowy po obu stronach... czy kupiłem za mały, czy to wynik mojej kwadratowej wielkiej głowy? Te kaski są tylko w jednym rozmiarze? A regulowałeś oboma sposobami? W środku masz jeszcze takie(nie wiem jak to się nazywa) takie coś w jak w czapkach bejsbolówkach. I tu też regulujesz. Próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Z tyłu masz pokrętło do regulacji. Z tego pokrętła wychodzą takie 2 plastiki, które są przymocowane do kasku na takie "kropki". Przesuń je trochę dalej(poluźnij). Rozkręciłem już na maxa, a u mnie l/xl nie było... kupiłem za mały?:/ Stopka daje rade mojej stalowej ramie.. narzędzia z sakiewki, jak i sama sakiewka również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler69 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kupiłem koszulkę niebieską w rozmiarze M (mam 180cm) i ogólnie bardzo fajna, ale tak jak kilka osób już pisało, minimalnie za szeroka w pasie. W klacie i barach ok. Ogólnie za tą cenę to myślę, że warto. Wziąłem też rękawiczki. Wyglądają na solidne, ale jak długo wytrzymają to się okaże. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Szpenton, przepraszam źle to ująłem. W środku po bokach masz takie zapinki po bokach. Takie czarne plastykowe paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Szpenton, przepraszam źle to ująłem. W środku po bokach masz takie zapinki po bokach. Takie czarne plastykowe paski. bardziej poluźnić już się nie da... Nigdy nie miałem kasku i w sumie nie wiem jak powinien leżeć na głowie. Fakt jest taki że mak kwadratową głowę i uwiera mnie z tyłu u góry w moje wystające kości... czapki "z daszkiem" też nigdy sobie kupić nie mogę bo rozmiaru nie ma.. Czyli muszę go wymienić na l/xl... wie ktoś może czy w innych lidlach niż się kupiło można wymieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 W którym Gdańskim kupiłeś? Godzinę temu przy statoilu w tym było pełno dużych białych i jeden szary jak coś. Wymieniać można moim zdaniem tam gdzie się kupiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Możesz wymienić w dowolnym lidlu za okazaniem paragonu oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Licznik: w dotyku OK, raczej solidny. Instrukcja rozbudowana. Możliwość montażu na mostku. Nie włączałem, bo w moim nie ma baterii, chociaż jest wymieniona jako zawartość zestawu. Spodenki: na rok powinny wystarczyć Rozmiarówa tradycyjnie zawyżona, wziąłem M a normalnie inne mam L. Torba podsiodłowa: za tą cenę bardzo OK. Dwie wersje kolorystyczne, z tyłu uchwyt na lampkę. Narzędzia ciężko ocenić bez używania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.