Fisiek Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jak chcesz dokładnie to szukaj CPN albo wulkanizacji. Ja mam wulkanizacje 2 domy ode mnie a w pobliżu fajną BLISKĄ, na której wklepujesz na wyświetlacz ile chcesz barów (z dokładnością do 0.1) i Ci tyle pompuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 O ile sie ma odpowiednie wentylki, bo do tych rowerowych (nawet z przejsciowka) moze byc problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Telik Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 O ile sie ma odpowiednie wentylki, bo do tych rowerowych (nawet z przejsciowka) moze byc problem. Zgadzam sie, jak mialem wentyle typu dunlop to nigdy normalnie nie moglem napompowac kola, problem rozwiazalem zmieniajac na wentyl samochodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 O ile sie ma odpowiednie wentylki, bo do tych rowerowych (nawet z przejsciowka) moze byc problem. dokładnie mam wentyl presto, kupiłem przejściówkę by na stacji pompować, jak w bok przytrzymam ręką to idzie hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1304 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 O ile sie ma odpowiednie wentylki, bo do tych rowerowych (nawet z przejsciowka) moze byc problem. Otóż to, na orlenie wentyl presta z przejściówka nie daje rady, musi być samochodowy. Na stacji paliw Tesco jest kompresor starego typu z analogowym manometrem i pompuje, ale do 5 barów co w kolarzówkach niezbyt się sprawdza. A co do pompek to moja stacjonarna Beto bez manometru za którą dałem 20zł, działa od roku bez zarzutów i pompuje szosówkę do 8 barów bez problemu, zaś pompka Profexa za 24zł z Media Expert miała problemy z pompowaniem juz na starcie, szczelność tejże konstrukcji była fatalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 31 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 dobra, za dużo tego spamu; to nie na moje nerwy... Zamykam i tworzę nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.