Shootee Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Złap od wewnątrz szkiełka i od zewnątrz od dołu , i od góry po środku szkiełka naciśnij, powinno wyskoczyć. I jakby kogoś to interesowało, to szkiełka mają blue blocker, nie przepuszczają niebieskiego promieniowania UV, przed chwilką sprawdziłem z ciekawości na naściennej lampie UV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Te okulary mają komplet filtrów, pisałem dość długą litanie wcześniej na ten temat... Co do trudności ze zmianą szkieł, tak jest tylko na początku... później nabiera się wprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Wiem iż to pisałeś, ale napisałem co stwierdziłem organoleptycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jak komuś źle leżą na nosie to pomiętoście trochę te gumki, troszkę zmiękną i przechylą się w stronę szkieł - wtedy brille leżą bardzo dobrze. Na starcie ta guma jest dosyć twarda i nie leży optymalnie. @Mavel Wrzuciłem "Brubeck" na Alledrogo i pierwszy produkt który mi wyrzuciło to: figi biodrówki BRUBECK HIPSTER - r. M + INNEPolecam samemu sprawdzić, gwarantowane dobre samopoczucie przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Panowie, gdzieś w tym temacie ktoś dawał link do gazetek aktualnych? Ma ktoś gdzieś tego linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Łap : http://www.lidl-pageflip.com/fsicache/pdf/Polska/FHZ_KW28_FaXJ8M.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie, to nie to Celowo napisałem gazetek - liczba mnoga To była taka strona-zbiór różnych sklepów. Rety, a może już mi się strony mylą?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ja tutaj obczajam http://lidl.okazjum.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Może http://www.promoceny.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jak myślicie skoro była całkowicie padnięta bateria w pasku na piersiowym w pulsometrze z wczorajszego rzutu, czyli musiał albo długo leżakować, albo może być jakieś małe zwarcie i szybko zjadło baterie... Mam dylemat czy wymienić cały pulsometr, gdyby czasem jednak ten pas nie był do końca sprawny i w stanie spoczynku rozładował baterie, czy olać temat? Na baterii z drugiego pulsometru pas funkcjonuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyk9 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Buty fajne, czekałem na nie, niestety rozmiar 42 za mały 43 za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Czyli dalej z rozmiarówką coś nie tak. Na mnie tez 43 z zeszłego roku są nieco za luźne ale chodzić/jeździć jakoś się da, z bieganiem gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltoja Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cześć, czy ktoś może ma problem z zakłóceniami między pulsomtrem i licznikiem rowerowym bezprzwodowym z lidla? Zamonotwałem obok siebie i niestety licznik rowerowy warjuje. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiksa Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 W pulsometrze jest kilka kanałów spróbuj zmienić. W instrukcji piszą jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 43 ma długość wkładki ok. 28cm, czyli teoretycznie jest ok... Może chodzi po prostu o budowę buta. A między 42 a 43 nie było takiej wielkiej różnicy chyba. Może wystarczyło zawiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyk9 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Może wystarczyło zawiązać? Może chodzi po prostu o budowę buta. Chyba masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1304 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cześć, czy ktoś może ma problem z zakłóceniami między pulsomtrem i licznikiem rowerowym bezprzwodowym z lidla? Zamonotwałem obok siebie i niestety licznik rowerowy warjuje. Paweł Również mam ten problem, pulsometr działa okej, ale licznik podaje 5-6km/h podczas postoju, popróbuje z innymi kanałami dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirdanos Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 z moimi okularami chyba jednak coś jest nie tak. O ile szkiełka z prawej strony wyjmuję i wkładam bez jakiejkolwiek siły to lewe szkiełko ciężko wchodzi i wychodzi... teraz w ogóle nie chce wyleźć :/ ciekawe czy gdybym jutro podjechał do inszego lidla niż ten w którym kupowałem to byłaby możliwość wymiany... Mam tak samo, wczoraj się siłowałem chyba z pół godziny, żeby włożyć jedno szkło, wypróbowałem kilka sposobów i nic. Jedno szkiełko wchodzi gładko, a drugiego nie da rady wepchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 opanowałem już operację włóż/wyjmij wkładanie szkiełek zaczynam od strony, w którą wchodzi ciężej a później dokładam drugie. przy demontażu zaczynam od lżejszej strony, później chcąc wyjąć drugie muszę odgiąć górną część oprawki w dół jednocześnie odginając szkiełko także w dół. Podejrzewam, że powyższy opis bez obrazu jest kompletnie niejasny ale patent działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1304 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 W związku z problemami z wymianą szkieł postanowiłem nagrać krótki filmik z moim sposobem. Podczas wyjmowania, wkładania, najlepiej odgiąć oprawkę w okolicach nosków, ale podkreślam LEKKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dobrze, że nagrałeś. Robię identycznie Przy okazji pozdrawiam kolegę z okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dzisiaj byłem w lidlu, ale okularków już nie znalazłem. W jeden dzień się rozeszły, a było ich całkiem sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Popytaj może ktoś Ci kupi gdzieś i wyśle. Widzę, że wszyscy rzucili się na ciemne oprawki. Ja stoczyłem iście heroiczny pojedynek rodem ze starożytnego Rzymu o białe oprawki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiksa Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Mam pytanie do użytkowników pulsometru. Patrzył ktoś stopień wydolności? O co w tym chodzi? jak mam 1 to jestem do kitu czy dobrze? To jest różnica między takim po zakończeniu treningu a takim po 5 min odpoczynku, dobrze rozumuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 W Lublinie przy Tysiąclecia jest jeszcze sporo okularów jakby ktoś chciał. I damskie koszulki z poprzedniego rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.