Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Złap od wewnątrz szkiełka i od zewnątrz od dołu , i od góry po środku szkiełka naciśnij, powinno wyskoczyć. I jakby kogoś to interesowało, to szkiełka mają blue blocker, nie przepuszczają niebieskiego promieniowania UV, przed chwilką sprawdziłem z ciekawości na naściennej lampie UV ;)

Jak komuś źle leżą na nosie to pomiętoście trochę te gumki, troszkę zmiękną i przechylą się w stronę szkieł - wtedy brille leżą bardzo dobrze. Na starcie ta guma jest dosyć twarda i nie leży optymalnie.

@Mavel

Wrzuciłem "Brubeck" na Alledrogo i pierwszy produkt który mi wyrzuciło to:

figi biodrówki BRUBECK HIPSTER - r. M + INNE

Polecam samemu sprawdzić, gwarantowane dobre samopoczucie przed snem :laugh:

Jak myślicie skoro była całkowicie padnięta bateria w pasku na piersiowym w pulsometrze z wczorajszego rzutu, czyli musiał albo długo leżakować, albo może być jakieś małe zwarcie i szybko zjadło baterie...

Mam dylemat czy wymienić cały pulsometr, gdyby czasem jednak ten pas nie był do końca sprawny i w stanie spoczynku rozładował baterie, czy olać temat? Na baterii z drugiego pulsometru pas funkcjonuje...

Cześć,

czy ktoś może ma problem z zakłóceniami między pulsomtrem i licznikiem rowerowym bezprzwodowym z lidla?

Zamonotwałem obok siebie i niestety licznik rowerowy warjuje.

Paweł

Również mam ten problem, pulsometr działa okej, ale licznik podaje 5-6km/h podczas postoju, popróbuje z innymi kanałami dziś.

z moimi okularami chyba jednak coś jest nie tak. O ile szkiełka z prawej strony wyjmuję i wkładam bez jakiejkolwiek siły to lewe szkiełko ciężko wchodzi i wychodzi... teraz w ogóle nie chce wyleźć :/ ciekawe czy gdybym jutro podjechał do inszego lidla niż ten w którym kupowałem to byłaby możliwość wymiany...

Mam tak samo, wczoraj się siłowałem chyba z pół godziny, żeby włożyć jedno szkło, wypróbowałem kilka sposobów i nic.

Jedno szkiełko wchodzi gładko, a drugiego nie da rady wepchnąć :verymad:

opanowałem już operację włóż/wyjmij ;) wkładanie szkiełek zaczynam od strony, w którą wchodzi ciężej a później dokładam drugie.

przy demontażu zaczynam od lżejszej strony, później chcąc wyjąć drugie muszę odgiąć górną część oprawki w dół jednocześnie odginając szkiełko także w dół. Podejrzewam, że powyższy opis bez obrazu jest kompletnie niejasny ale patent działa ;)

Mam pytanie do użytkowników pulsometru. Patrzył ktoś stopień wydolności? O co w tym chodzi? jak mam 1 to jestem do kitu czy dobrze? To jest różnica między takim po zakończeniu treningu a takim po 5 min odpoczynku, dobrze rozumuję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...