Solembum Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kupiłem stojak z Lidla - fajny, trzeba tylko zrobić sobie jakiś patent na to, żeby rower nie bujał się na boki (w każdym razie jak ma się ramę taką jak ja - przekrój zbliżony do kwadratu). Mi wystarczył sznurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkon81 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 przepraszam za offtop Ładny kotek Dzięki. Szkoda, że jeszcze drugi i psiak w kadr nie weszły @siemalysy też mam taką nadzieję, że wszystko będzie z nią w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White87 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 W empiku są jeszcze te koszyki? W Katowicach w SCC jest pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Czy ktoś może podrzucić instrukcje licznika bezprzewodowego z Lidla bo niestety żona wywaliła zanim zdążyłem do niej zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dziś żona przetestowała licznik lidlowy. Dodatkowo w celach porównawczych wrzuciłem jej na kierownicę Garmina 310XT. Różnica w dystansie wyniosła ~100m (licznik lidlowy pokazał więcej) na trasie ponad 16km. Dodam, że wymiar koła nie był wpisywany z tabelki a obliczony został poprzez przetoczenie roweru pod obciążeniem. Jak dla mnie miodzio @@ostry2407, http://www.lidl-service.com/static/47037750/87309_PL_HU.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 W empiku są jeszcze te koszyki? w Lesznie w CH Manhattan tez pelno Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilN Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Pierwsza jazda z licznikiem i torebką. Miałem też w nerce komórkę z włączonym Endomondo i gps finalnie pokazał o 1,3km mniej w stosunku do tego co było na liczniku. Dość spora rozbieżność. Jak miałeś dobrze ustawiony obwód koła to wskazanie licznika jest dokładniejsze niż to co pokazuje pomiar z satelitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Właśnie rozpakowałem swoje okulary z Lidla i jak za 20 złotych to coś zbyt solidnie wyglądają. W każdym bądź razie nie sprawiają wrażenia okularów za dwie dychy, tylko co najmniej klasę wyżej. W zestawie jak pewnie wiadomo są trzy pary szkieł, pokrowiec, ściereczka do czyszczenia i sznureczek, więc jak ktoś ma wątpliwości, to ja polecam. Tylko wypadałoby się spieszyć, bo większość to rozpakuje dwa albo trzy pudełka, pierdyknie pół metra dalej, po czym weźmie czwarte zaplombowane... Ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Strzegomski lidl melduje się Potwierdzam opinię kolegi wyżej, okulary całkiem ładnie wyglądają i fajnie leżą. Zakupiłem także pulsometr, więcej napisze o nim jak go przetestuję. Jeśli ktoś zdecyduje się na okulary, niech zwróci uwagę na noski z przodu. Są bardzo zabudowane i trochę krócej. Okulary z krótszymi noskami lepiej na mnie leżały, lepiej przylegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 W Gdańskim lidlu po poniedziałku zostały pompki nożne, pełno rękawiczek, resztki ciuchów rowerowych. Buty są całkiem ok, okulary też. Na potęgę babć, albo wnuki przysłały, albo na rynku będą towar opylać z zyskiem. Ps. Nie wiem czy to coś znaczy ale ten sam adres co kasków jest taki sam, a adres ten należy do fabryki Cratoni Ps2. Te za 35zł bardziej mi się podobały ale się nie załapałem na nie więc lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ps. Nie wiem czy to coś znaczy ale ten sam adres co kasków jest taki sam, a adres ten należy do fabryki Cratoni Ps2. Te za 35zł bardziej mi się podobały ale się nie załapałem na nie więc lipa. ale o co kaman? bo w tej wypowiedzi jeden wielki chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Strzegomski lidl melduje się Potwierdzam opinię kolegi wyżej, okulary całkiem ładnie wyglądają i fajnie leżą. Zakupiłem także pulsometr, więcej napisze o nim jak go przetestuję. Jeśli ktoś zdecyduje się na okulary, niech zwróci uwagę na noski z przodu. Są bardzo zabudowane i trochę krócej. Okulary z krótszymi noskami lepiej na mnie leżały, lepiej przylegają. Muszę jeszcze opracować sposób wyjmowania szybek, bo siedzą i nie dają się wyjąć... Mam, dobra, gitara jest. Trza z wyczuciem podważyć szkła od strony nosków i wyjdą jakby kto pytał. BTW. Za pierwszym razem trza tylko podważyć. Potem można zdecydowanym ruchem pociągnąć w dół i już bez kombinowania wychodzą. Coś czuję, że pomarańczowe szkła będą idealne w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Napisałem Piehursson wyraźnie, że adres producenta jest ten sam co na kaskach, a jak wiemy kaski były produkowane przez firmę Cratoni. Nie wiem jak prościej to mogę napisać. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ale chłopie przeczytaj się jeszcze raz piszesz o kilku rzeczach... chaos i nadal nie wiem do jakiego konkretnie produktu Twój wpis się odnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Odnosi się do okularów Na pulsometrze jest : digi-tech gmbh, Valterweg 27A, Eppstein 65817. Wie ktoś może jak się wyłącza pulsometr? Cały zegarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 no, dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Aha ! Zauważyłem, że dużo osób jeszcze interesuje bardzo stojak lidlowy - jakby co, to w Gnieźnie są jeszcze trzy - jak ktoś ma niedaleko i koniecznie by chciał ten stojak to można wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jak ktoś nie ma pewności czy np stojak będzie w sklepie w mieście obok, to dzwoncie na infolinie lidla, wszystko wam powiedza Stojak super na pewno się przyda Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feru Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zakupiłem okulary czarno-czerwone bo moje stare Uvex lubiły zaparować. Te wyglądają na ok mam nadzieje ze nie lubią pary i buciory może 2sezony wytrzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ma ktoś jakiś sposób na włożenie szkieł do oprawek? Wyciągnąłem jedno szkło i za nic nie mogę włożyć ani tego samego, ani innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiksa Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Pierwsza jazda z licznikiem i torebką. Miałem też w nerce komórkę z włączonym Endomondo i gps finalnie pokazał o 1,3km mniej w stosunku do tego co było na liczniku. Dość spora rozbieżność. Torba do mojego siodła pasuje idealnie i nawet montując ją wg instrukcji nie opada, a na tylnej ściance zawiesiłem dodatkowo lampkę. Nic się także nie odpięło, chociaż jeździłem tylko 19km więc może na dłuższych dystansach coś się zacznie złego dziać. Co do endomondo to też przytoczę przykład. Ostatnio na liczniku miałem 77,5km (sigma) 4h20min jazdy, endomondo 72km 4:55h. Kilka razy pausowałem, kilka się zapomniało . Ja jednak bardziej bardziej patrzę na trasę przebytą niż na te dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Trzeba wciskać, u mnie jedno lżej wchodzi, drugie ciężej. Najpierw zewnętrzna cześć, potem od środka. A no i w stosunku do marca rzeczy potaniły, buty o 4zł, pulsometr o 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ma ktoś jakiś sposób na włożenie szkieł do oprawek? Wyciągnąłem jedno szkło i za nic nie mogę włożyć ani tego samego, ani innego. Tą "wypustkę" szkła przyłóż do tej szyny "bardziej na zewnątrz", potem trza wepchnąć drugą "wypustkę" w szynę obok noska i równomiernie wsunąć aż do kliknięcia. Tylko z wyczuciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Aha ! Zauważyłem, że dużo osób jeszcze interesuje bardzo stojak lidlowy - jakby co, to w Gnieźnie są jeszcze trzy - jak ktoś ma niedaleko i koniecznie by chciał ten stojak to można wpaść. Mała korekta 4 sztuki w Gnieźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1304 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Odnosi się do okularów Na pulsometrze jest : digi-tech gmbh, Valterweg 27A, Eppstein 65817. Wie ktoś może jak się wyłącza pulsometr? Cały zegarek? digi-tech to jedynie dostawca, serwis to Inter-quartz. W świdnickim lidlu zostały jeszcze pompki, rękawiczki i torby z poniedziałku, dzisiejsze zainteresowanie to zdecydowanie buty do biegania, odzież i okulary. O godzinie 10 było jeszcze jakieś 20-30 pulsometrów, oprócz tego przecena na koszulki funkcyjne, na 14,99 z 24,99. Dzisiaj przetestuje jak się sprawuje pulsometr w połączeniu z poniedziałkowym bezprzewodowym licznikiem lidlowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.