Dziubek Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nie ma co się dziwić. Sprzęt pożądany :-) Tapniete Talkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konop90 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A jak z rozmiarami koszulek z lidla? Są standardowe? Mam 182cm wzrostu i waże 70kg, postura proporcjonalna Wystarczy M? Niestety będę kupował przez kogoś i nie mam możliwości przymiarki Nie wiem czy ci M wystarczy mam 172 wzrostu i brałem M, jest tyćkę za długo jakieś kilka cm. Jesteś sporo wyższy ode mnie więc może dla ciebie L powinna być dobra ale niech ktoś jeszcze się wypowie. A ja mam pytanie czy ktoś kupował lub posiada spodenki te za kolano czy nadają się do czegoś i jak w nich wkładka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkon81 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kurcze nie ma już tych stojaków w Lidlu u mnie Wziąłem kurtkę i pompkę Hej, Byłem w poniedziałek na Powstańców Śląskich we Wrocławiu (po 20 było) i na stanie było z 5 stojaków. Może masz znajomych z Wrocka, którzy mogę podjechać w to miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nie ma co się dziwić. Sprzęt pożądany :-) Nie do końca ... podobnie jak u kolegi matkon81 w moim lokalnym Lidlu wczoraj wieczorem było jeszcze z 8 stojaków serwisowych... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 U mnie na bank albo był tylko jeden albo w ogóle, bo mieszkam w małym miasteczku i tutaj ledwo cokolwiek kupują, wszystko co przywożą z tych ofert tygodnia to zawsze leży prawie nie ruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A ja mam pytanko do posiadaczy pompki z Lidla. Czy jest tu może osoba, która zakupiła ją i podzieli się swoimi spostrzeżeniami ? ja zakupiłem w poprzedniej edycji akcji rowerowej i... wszystko było ok dopóki nie napompowałem opony do 4 bar... usłyszałem tylko strzał i zobaczyłem wylatujące uszczelki ta jest nożna, więc może inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A ja mam pytanko do posiadaczy pompki z Lidla. Czy jest tu może osoba, która zakupiła ją i podzieli się swoimi spostrzeżeniami ? Kupiłem ją i wydaje się ok. Pompowałem wczoraj koło do 4 bar i nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel665 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A jak z rozmiarami koszulek z lidla? Są standardowe? Mam 182cm wzrostu i waże 70kg, postura proporcjonalna Wystarczy M? Niestety będę kupował przez kogoś i nie mam możliwości przymiarki Może być za mała - mam 180cm, kupiłem M oraz L i w tej pierwszej nie czuję się komfortowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Może być za mała - mam 180cm, kupiłem M oraz L i w tej pierwszej nie czuję się komfortowo. Koledzy ja mam 180 cm i kupiłem XL i wydaję mi się, że jest dobra i dobrze leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Pojechałem autobusem do miasta obok i kupilem stojak, były 3 sztuki wygląda solidnie, później przetestuje, tak jak i pompie. Kurtki mam nadzieje nie będę musiał na razie testować Wyklepane z Nexus 7 Pojechałem autobusem do miasta obok i kupilem stojak, były 3 sztuki wygląda solidnie, później przetestuje, tak jak i pompke. Kurtki mam nadzieje nie będę musiał na razie testować Wyklepane z Nexus 7 Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybulek Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ja kupiłem 2x torebka podsiodłowa z zestawem akcesoriów dla ciekawskich, są ich dwa rodzaje: mała sztywna i duża miękka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A jak coś kupimy a w domu nam się to nie spodoba to przyjmują bez problemu w lidlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybulek Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A jak coś kupimy a w domu nam się to nie spodoba to przyjmują bez problemu w lidlu? 7 dni na zwrot masz no chyba że Ci kartofle się w domu odpodobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomBrady Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kupione z oferty lidla: licznik - całkiem fajny, na razie nie miałem problemów z gubieniem sygnału, tryb custom fajna sprawa, powyłączałem pierdoły w stylu kalorie. Jedyny mankament to brak funkcji automatycznego startu czy też wznowienia po postoju. Naprawdę, pozytywne zaskoczenie jeżeli chodzi o stosunek cena/jakość. Stojak - bardzo dobry, jedynie łapa chwytająca mogła by być inaczej uformowana bo blokuje linki. Koszulka - ok, choć słabo jeżeli chodzi o oddychalność, szczególnie w okolicach tylnych kieszeni. Zobaczymy po kilku praniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dziś pierwsza jazda w koszulce lidlowej, Jak wcześniej wspominałem byłem totalnie zaskoczony gdy ją przymierzyłem w domu bo okazała się... w sam raz To się nigdy nie zdarzało czy to w przypadku koszulek biegowych czy rowerowych, zawsze rozmiar M była na mnie dużo za duży Koszulka ma fajny krój i dobrze odprowadza wilgoć. Niestety ma też minusy, Kiepskie szwy, szczególnie na tylnej części w miejscu przeszycia kieszeni - na obu koszulkach: zielonej i czerwonej. Mimo dobrego odprowadzania wilgoci sprawia wrażenie słabo oddychającej (dziwne, bo jeśli coś dobrze odprowadza wilgoć to jednocześnie powinno dobrze oddychać). Myślę, że to wina grubości materiału. Jak dla mnie na lato i na koszulkę z krótkim rękawem trochę za gruby. Zdecydowanie bardziej przewiewne i przyjemniejsze w użytkowaniu pod tym względem są koszulki biegowe z Decathlonu, nawet dość gruba koszulka biegowa Newline wypada pod tym względem lepiej. Niestety koszulki biegowe podczas żwawszej jazdy lubią odkrywać plecy i to jest ich minus. Reasumując, koszulka w tej cenie bardzo fajna, jedyne co mnie martwi to te szwy... ciekawe jak długo wytrzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 mike24 i Kiciok dzięki za odpowiedź Obadam wszystko jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1304 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 mike24 i Kiciok dzięki za odpowiedź Obadam wszystko jutro Też ją mam i do 4 barów idzie elegancko, no i wygodna w transporcie. @Kiciok, Tobie też wywala tą szybkę od manometru i czy w Lidl'owskiej wersji jest sprzedawana z tym pokrowcem pod siodło czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Szybki nie wywala, a pokrowiec dostałem, lecz sprzedałem za 5zł, co dało mi cenę 13zł za pompkę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whst Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Powyżej 4 barów zaczynają się schody z pompowaniem, poza tym jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkon81 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Pierwsza jazda z licznikiem i torebką. Miałem też w nerce komórkę z włączonym Endomondo i gps finalnie pokazał o 1,3km mniej w stosunku do tego co było na liczniku. Dość spora rozbieżność. Torba do mojego siodła pasuje idealnie i nawet montując ją wg instrukcji nie opada, a na tylnej ściance zawiesiłem dodatkowo lampkę. Nic się także nie odpięło, chociaż jeździłem tylko 19km więc może na dłuższych dystansach coś się zacznie złego dziać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 przepraszam za offtop Ładny kotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ...Torba do mojego siodła pasuje idealnie i nawet montując ją wg instrukcji nie opada, a na tylnej ściance zawiesiłem dodatkowo lampkę. Nic się także nie odpięło, chociaż jeździłem tylko 19km więc może na dłuższych dystansach coś się zacznie złego dziać. Od wczoraj zrobiłem 60 km z tą torebką i nic złego nie zaobserwowalem. Nie odpina sie zamek. Trzyma sie stabilnie. Mam zamontowana niezgodnie z instrukcją i nic na razie sie nie dzieje, więc u Ciebie tym bardziej nic dziac się nie powinno Dodam tylko, że dziś do całego tego zestawu z tej torebki "dopchałem" nową dętke w pudełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peyooo Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dolną część uchwytu zamontuj "do góry nogami" górną pozostaw bez zmian, prawdopodobnie będziesz musiał użyć troszkę dłuższych śrubek i mocno skręcić, w trekingu świetnie sprawdził mi się taki sposób montażu. Dziękuję za podrzucenie świetnego pomysłu, torebkę mam z pierwszego w tym roku rzutu ale dziś przemontowałem ją wg wskazówki i jest o niebo lepiej. Niepokoi mnie tylko troszkę górny plastyk, który po dokręceniu wygiął się w "łódeczkę". Mam nadzieję, że jednak wytrzyma. Poluzować się już nie da, bo wówczas torebka się przesuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 7 dni na zwrot masz no chyba że Ci kartofle się w domu odpodobają Aha ok. Byłem w 2 lidlu w Tychach i nie było koszulek rowerowych , tylko 2 damskie te różowe zostały. Za to pełno rękawiczek i nakładek żelowych na siodełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 W empiku są jeszcze te koszyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.