Kiciok Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 @@KamilN, Już jest ta oferta rowerowa w lidlu? A nie od poniedziałku? Spóźniłem się? Jeśli nie, to... Jest szansa, że będą kaski w tym rzucie? A tak z innej beczki. Kupiłem w sumie przypadkiem, tą czołówkę z biedry... genialna. Kupiłem kiedyś na allegro taką latarkę na pseudo cree itd. dałem 70zł, a to lepiej świeci. Przy odrobinie kombinacji, można to zamontować na kierownicy i używać jako lampkę rowerową. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TheMan Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Kupiłem dziś w Koodzy dwie takie koszulki w cenie 35 zł za sztukę. Szukałem teraz ich zdjęć, żeby się pochwalić i trafiłem na stronę producenta, który ma je u siebie w cenie 19,99 funtów... - http://imgur.com/a/cBGt1 - http://www.btwin.com/en/cycling-bib-shorts-and-short-sleeved-jerseys/14642-ss-jersey-5-whiteblue-plain.htmlŻeby tego było mało, to dostałem ostatni egzemplarz na wyprzedaży takiej koszulki za... 4,99 zł... - http://imgur.com/a/EBLSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilN Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 @@KamilN, Już jest ta oferta rowerowa w lidlu? A nie od poniedziałku? Spóźniłem się? Jeśli nie, to... Jest szansa, że będą kaski w tym rzucie? Gazetka z oferta rowerowa wchodzi w zycie od poniedzialku i chyba kaskow w niej nie bedzie, Ja swoj stojak kupilem w zeszlym roku i od tego czasu dzielnie mi sluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 TheMan to są zwykłe koszulki BTwina z decathlonu czarną dorwałeś naprawdę okazyjnie ale te niebieskie w zbliżonej cenie do sklepu: http://www.decathlon.pl/koszulka-kr-5-gadka-biao-nb-id_8237981.html Ogólnie polecam te koszulki są naprawdę spoko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A co myślicie o tych koszulkach funkcyjnych z lidla, które mają być od 11 lipa? Nadają się do jazdy rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Z tej oferty z mojej strony tez polecam stojak serwisowy ... rewelacja za tą cenę ... Byłem przypadkiem przed chwila na stronie lidla słowackiego ... tam w ofercie mieli buty SPD (!) po przeliczeniu € na zł około 110 zł ... Ciekawe co nimi kieruje przy projektach oferty na poszczególne państwa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Być może specyficzne potrzeby klienta w danym kraju. Może w Polsce nie kojarzy się klienta tego sklepu z zainteresowaniem zakupem butów "wyspecjalizowanych" bo takimi są buty przystosowane do spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 U nas też już były kiedyś, można napisać do nich może w następnej ofercie rzucą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Wziąłbym takie buty Ponawiam pytanie wyżej o koszulkę funkcyjną i dorzucam pytanie o pompkę tą stacjonarną za 18zł. Ma ją ktoś? P.S w gazetce są koszulki tylko M najmniejsze, a na allegro jest wysyp różnych, w tym S'ek To chyba jakiś stary rzut, z zamkiem na całej długości. Warte to coś? Bo mi to bardziej na bluze wygląda http://allegro.pl/crivit-koszulka-rowerowa-meska-s-44-46-nowe-metka-i3369942216.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 P.S w gazetce są koszulki tylko M najmniejsze, a na allegro jest wysyp różnych, w tym S'ek To chyba jakiś stary rzut, z zamkiem na całej długości. Warte to coś? Bo mi to bardziej na bluze wygląda http://allegro.pl/cr...3369942216.htmlUzywam od roku, jestem zadowolony. Tylne kieszenie sa nieco krotkie, ale mnie to akurat nie przeszkadza. IMHO za takie pieniadze mozna brac smialo. Dzisiaj natomiast mialem okazje przetestowac kupiony rok remu lidlowski spray do napraw detek. Bedac ok 25 km i z perspektywa bycia wyssanym z krwi przez komary, nie bylo czasu na bawienie sie w tradycyjne latanie detki. Musze przyznac, ze specyfik sprawdzil sie. Zuzylem caly, dopompowalem opone (700x25C) do mniej wiecej 5-6 atm i w droge do domu. Przez kilka kilometrow piana wydobywala sie z rozciecia na oponie, ale pozniej ustalo. Po przyjezdzie do domu, opona wydawala sie trzymac jako tako cisnienie. Producent zaleca jak najszybciej wymienic tak potraktowana detke, ale ciekaw jestem jak to sie zachowa. Na razie zostawie, zobacze czy bedzie sie z tym cos dzialo. A dopiero co detke wymienilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1304 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Wziąłbym takie buty Ponawiam pytanie wyżej o koszulkę funkcyjną i dorzucam pytanie o pompkę tą stacjonarną za 18zł. Ma ją ktoś? P.S w gazetce są koszulki tylko M najmniejsze, a na allegro jest wysyp różnych, w tym S'ek To chyba jakiś stary rzut, z zamkiem na całej długości. Warte to coś? Bo mi to bardziej na bluze wygląda http://allegro.pl/crivit-koszulka-rowerowa-meska-s-44-46-nowe-metka-i3369942216.html Mam tą pompkę nożną za 18zł , kupiłem w netto za 23,99, tydzień temu. Do typowych rowerów i ich opon się nadaje, do szosy nie, gdyż pompowanie powyżej 5-6 barów to już męczarnia i prawie nic nie idzie Na opakowaniu jest wspomniane, że optymalne ciśnienie to 7 bar. Plusem sa małe wymiary, pokrowiec pod siodło no i dwa zawory , dunlop / presta i schrader.Czasem lubi wyskoczyć szybka od manometru, najlepiej ją przytrzymać. @Brachol, zużyłeś cały na jedną dziurę? Może to jest myśl, bo jak dałem pół na 1mm nacięcie to nic nie dało, aczkolwiek byłaby to droga "zabawa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas123 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Co sądzicie o tym plecaku rowerowym ?? Zda egzamin w terenie czy to taka "lipa" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Stojak serwisowy z Lidla mam już od poprzedniego sezonu. Jest całkiem ok, trzeba się dość delikatnie z nim obchodzić, ale swoje zadanie spełnia. Do serwisu komercyjnego na pewno się nie nadaje, ale do niedzielnego dłubania jak najbardziej. Systematycznie serwisuje na nim 2 rowery Enduro i wszystko działa jak należy. Za sztycę da się powiesić rower jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 @Brachol, zużyłeś cały na jedną dziurę? Może to jest myśl, bo jak dałem pół na 1mm nacięcie to nic nie dało, aczkolwiek byłaby to droga "zabawa"Tak jest, wpompowalem cala zawartosc - poza tym producent tez tak zaleca. Nie bylo sensu bawic sie w dozowanie. Pierwszy raz uzylem cos takiego i nie mialem pojecia jak to sie zachowa i czy w ogole zadziala. I zgodze sie, ze drogo wychodzi taka zabawa, dlatego raczej juz wiecej tego nie kupie. Choc przyznam, ze w awaryjnej sytuacji moze nas uratowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 @@brachol, Dzięki za opinie, napisałem do gościa maila, może je jeszcze ma. Ja do moich kend, to potrzebuje ze 4bary, to pompeczke łykne sobie. Zaczynam mieć wątpliwości, że dorwę jutro męskie S'ki z koszulek, szkoda :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petro7 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Kurcze ja nawet nie wiedziałem, a Lidl w Niemczech prowadzi sprzedaż wysyłkową i mają tam chyba te kaski. Jutro się dowiem, czy wysyłają poza teren Niemiec. http://www.lidl.de/de/Fahrrad-Helme/CRIVIT-Fahrradhelm-fuer-Erwachsene-2?FromRecommendation=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nie wysyłają Było kiedyś pisane o tym. Może ktoś zna firmę wysyłkową, że zakładasz skrzynkę u nich. Potem oni ci to wysyłają. Ja bawiłem się tym jedynie w USA. W Europie nie wiem jak jest i czy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malibu Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A jak się spisują te buty do biegania z tej samej gazetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ja ktoś kupi plecak to proszę coś napisać na jego teamt.dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ehlo, Kupione: spodenki, koszulka, kurtka, rękawiczki. W sklepie mały tłum - większość rzuciła się na ciuchy rowerowe. Wszystko fajnie wygląda i całkiem przyjemnie się nosi. Były też przecenienia koszulki rowerowe za 14.99 zł. /Wrocław, ul. Braniborska/ Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 jak się spisują te buty do biegania z tej samej gazetki. Używam butów do biegania z Lidla z zeszłorocznej akcji, dokładnie rok. Głównie na rower, na co dzień no i czasem do biegania. Na razie nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. W jednym miejscu z przodu odpadł kawałek srebrnej farby, odkleja się nosek i w jednym bucie rozdarła się podszewka na pięcie i wylazł taki sztywny plastik, ale przyciąłem ten odstający kawałek nożem i jest w miarę okej. Za tą kasę miały przeżyć rok a jak na razie jeszcze się trzymają także nie mam powodów do narzekań. Jeśli chodzi o bieganie po asfaltach to wolałem stare kilkakrotnie droższe bo przód podeszwy był twardszy ale to już osobiste preferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A jak się spisują te buty do biegania z tej samej gazetki. To zależy czego oczekujesz od buta do biegania. Dla mnie te buty to katastrofa jeśli szukasz buta lekkiego z elastyczną podeszwą i miękkim zapiętkiem Wszystkie buty w Lidlu do tej pory nie spełniały tych wymogów więc dla mnie kompletnie do biegania się nadawały. Jeśli natomiast szukasz w miarę wytrzymałego buta, w dobrej cenie to czemu nie. A propos dzisiejszej lidlowej oferty. W sklepie pustki a byłem krótko po 7:30. Towaru od groma i ciut ciut, zainteresowanych tyle co kot napłakał Wziąłem koszulkę ale pewnie i tak ją zwrócę bo będzie za duża jak znam życie a dla żony licznik. Rękawiczki jak dla mnie tandetne, za grube, zbyt mięsiste. Spodenki kiepsko wyglądały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Opinię o butach mam pozytywną: za te pieniądze jest ok. Używam od zeszłego roku, prawie wyłącznie do chodzenia, na "codzień". Nic się nie pruje, nie pęka, podeszwa się nie odkleja. Wygląda na to, że przetrwają do przyszłorocznej oferty "biegowej" :-) W każdym razie nie wyglądają gorzej niż dużo droższe, "markowe" buty, które miałem poprzednio, po podobnym okresie użytkowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ruszam do lidla po stojak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirdanos Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A okularków u mnie w Lidlu ani widu, ani słychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.