Arocolarover Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 czy macie jakieś doświadczenia z rękawiczkami z oferty??? ja kupiłem rekawiczki w lidlu bo były w dobrej cenie 15-19zl bo dokładnie nie pamiętam w sumie jestem z nich zadowolony nie mam otartych rąk a grubość jest odpowiednia bo czuje dobrze kierownice tylko po 1,5mieś użytkowaniu trochę mi się pruje szef wokół jednego palca. Koleżanka ostatnio mi pokazała rękawiczki jak dobrze pamiętam z biedronki to były dużo gorsze i droższe tzn równie dobrze można było sobie założyć rękawiczki zimowe i na jedno by wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 mam pytanie: cos wartego uwagi z tej oferty czy poszukac gdzie indziej/allegro?: http://www.polomarket.pl/gazetka_promocyjna_id_35.html str 14/15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1304 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ja kupiłem rekawiczki w lidlu bo były w dobrej cenie 15-19zl bo dokładnie nie pamiętam w sumie jestem z nich zadowolony nie mam otartych rąk a grubość jest odpowiednia bo czuje dobrze kierownice tylko po 1,5mieś użytkowaniu trochę mi się pruje szef wokół jednego palca. Koleżanka ostatnio mi pokazała rękawiczki jak dobrze pamiętam z biedronki to były dużo gorsze i droższe tzn równie dobrze można było sobie założyć rękawiczki zimowe i na jedno by wyszło Ja dzisiaj kupiłem rękawiczki Uvexa w Tesco za 24,99 i wyglądają na dosyć solidne. No i marka nie taka zła. mam pytanie: cos wartego uwagi z tej oferty czy poszukac gdzie indziej/allegro?: http://www.polomarket.pl/gazetka_promocyjna_id_35.html str 14/15 Parówki za 3,99 / kg i krakowska podsuszana za 9,99kg A tak serio to raczej nic ciekawego z artykułów rowerowych. Niby pompka po cenach allegrowych, ale mój egzemplarz takiej samej pompki z Media Expert miał niesprawny manometr, także polecam uważać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 os wartego uwagi z tej oferty czy poszukac gdzie indziej/allegro?: http://www.polomarket.pl/gazetka_promocyjna_id_35.html str 14/15 Widzę że będą te lampki co były w Biedronce, które bardzo fajnie świecą jak na taką cenę (w każdym razie identyczny jest wygląd przedniej lampki). W Kauflandzie od wczoraj są w ofercie plecaki rowerowe za 39,99 zł (gazetka strona 20) http://www.kaufland.pl/webdatenupload/Pdf/PL/KW25_6461/blaetterkatalog/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 wyglad a czy w srodku to samo? idzie to jakos sprawdzic bo u mnie w biedronce lampek nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grosser Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 W Kauflandzie od wczoraj są w ofercie plecaki rowerowe za 39,99 zł (gazetka strona 20) http://www.kaufland.pl/webdatenupload/Pdf/PL/KW25_6461/blaetterkatalog/index.html Ile to ma litrów i czy jest pakowne? Na allegro 5,5 litrowy Hannibal kosztuje tyle samo z przesyłką licząc, ma trochę przegródek, ale za wiele do niego nie wsadzisz - ot, plecaczek wygodny na wyjazd i powrót tego samego dnia. http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Hannibal+5%2C5L&search_scope=category-110171 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nowa oferta akcesoriów rowerowych w Netto http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kilka rzeczy jest ciekawych. Pompka stacjonarna np. czy zestaw narzędzi, rękawiczki. Wszystko po dyszce. Dziwi mnie ten komplet światełek, który imho jest tandetny, ale kosztuje 14zł, a obok sama taka lampka też 14zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nie wiecie może kiedy rzut sprzetu rowerowego w lidlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 na początku lipca, informacja z fejsa lidowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesiu Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 http://www.ebay.com/itm/Cycling-Bike-Bicycle-Waterproof-Frame-Pannier-Front-Cell-Phone-Tube-Bag-Case-/180952123388#shId Zamówione, niecałe 4 dolary Mam pytanie, bo też zamówiłem tę torebkę i kilka jeszcze innych drobiazgów. Czy nie przywalą za to cła i VATu? Kompletnie o tym zapomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Nie. Płacisz tylko tyle, ile widzisz. Polecam wziąć trochę droższą wersję. Wychodzi koło 26zł z tego co pamiętam, ale jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0ker Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czy jest aktualnie w ofercie któregoś z dyskontów jakieś sensowne oświetlenie rowerowe? Ostatnio dość często zdarza mi się jeździć po zmroku - co prawda tylko po mieście, ale zdarzają się odcinki słabo oświetlone. Chodzi mi w zasadzie tylko o poprawę własnego bezpieczeństwa, ale gdyby taka lampka przednia oświetliła delikatnie drogę to byłoby świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 kupiłem plecak z kauflanda, ale nigdzie na metce nie pisze ile ma litrów, ale wymiary mniej wiecej długość 40cm, szerokosc u góry 26cm, na dole zwezony do 20cm. z boku plecaka najbardziej wypukłe miejsce 14 cm. plecak nie ma zadnych pasków biodrowych, co dla mnie jest plusem akurat, ma duży szary odblaskowy element i po bokach też pas odblaskowy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Mam pytanie, bo też zamówiłem tę torebkę i kilka jeszcze innych drobiazgów. Czy nie przywalą za to cła i VATu? Kompletnie o tym zapomniałem... Nie, cła nie mogą bo za niska wartość, ale VAT powinni... ale w praktyce tego nie robią. Na kilkanaście moich zamówień ani razu nikt mi nie naliczył VATu, czsami miałem stempel że przesyłka była cięta. W praktyce nie było śladu po cięciu, pocztowcom i celnikom po prostu nic się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czy jest aktualnie w ofercie któregoś z dyskontów jakieś sensowne oświetlenie rowerowe? Ostatnio dość często zdarza mi się jeździć po zmroku - co prawda tylko po mieście, ale zdarzają się odcinki słabo oświetlone. Chodzi mi w zasadzie tylko o poprawę własnego bezpieczeństwa, ale gdyby taka lampka przednia oświetliła delikatnie drogę to byłoby świetn` Czy sensowne to nie wiem ale - Netto od poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaCeHa Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=42612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nareszcie... co sądzicie o stojaku i rękawiczkach? Na pewno biorę spodenki i koszulkę, waham sie nad stojakiem i rękawiczkami bo cena dobra i wyglądają ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mam pytanie, otóż nigdy nie kupowałem w lidlu i czy jeśli oferta jest od 8 lipca(poniedziałek) to czy jest szansa że 11 lipca(czwartek) będą jeszcze koszulki? Nie mam możliwości kupić wcześniej a chciałem kupić koszulkę... EDIT Jak jest w lidlu z rozmiarami, czy podawane są w stosunku do wzrostu? Albo może istnieje jakaś tabelka rozmiarów i wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Wszystko zależy od sklepu. Są takie gdzie towaru nie ma już po 2 godzinach Rozmiarówka Lidla jest zaniżona. Tzn. ja normalnie noszę S/M ale M lidlowska jest ogromna i ja się w niej topię więc niestety ciuchów w lidlu nie kupuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 A czy można koszulkę w Lidlu rozpakować i obejrzeć/zmierzyć? Na tej stronie:http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=42612 pan pijący wodę ma na sobie koszulkę w kolorze zielonym (chyba najbardziej mi się podoba) a obok jest obrazek: koszulka zielona i czerwona, podpis: męska koszulka rowerowa, na tej stronie http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_36423.htm męskie są tylko w kolorze błękitnym i czerwonym, a zielona jest damska ( i na taką wygląda, bo ma wcięcie pośrodku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Będziesz w sklepie to sprawdzisz, które są męskie a które damskie. Nie ma problemu z rozpakowaniem i przymierzeniem. Możesz nawet kupić bez przymierzania i zwrócić jeśli w domu okaże się, że nie pasuje, więc możesz poprosić kogoś o kupno koszulki dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dokładnie tak też zrobię poproszę kolegę to mi kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 @@Keke, nie sugeruj sie poprzednia oferta - odnosze sie tutaj do zielonej koszulki meskiej z aktualnej oferty i damskiej z poprzedniej. Zauwazylem, ze z kazda promocja zmieniaja sie wzory koszulek. Czasami jednak znajdzie sie jeszcze kilka rzeczy z poprzedniej promocji. Co do dostepnosci, to z tym jest roznie, najlepiej kupowac jak najwczesniej - jak juz Piehursson zauwazyl, czesto po kilku godzinach wszystko jest przebrane, bo tlum ludzi potrafi ustawic sie w kolejce przed otwarciem sklepu i uderzyc prosto na dzial promocyjny z chwila otwarcia drzwi. Ostatnio jak zajrzalem do Lidla w pierwszym dniu promocji rowerowej ok 17:00, to malo co zostalo. W zeszlym roku, w trakcie wakacyjnego rzutu, kupilem w sumie 4 koszulki - trzy z krotkim rekawem (roz. M) i jedna z dlugim (roz. L). Mam 178 cm wzrostu i ok 97 cm w klatce - M-ki leza bardzo dobrze, ladnie przylegaja do ciala, natomiast L-ka okazala sie nieco za duza, dosyc luzno lezy na ciele, jest o wiele dluzsza z przodu i z tylu, i sporo szersza od M-ek. Jezeli rozmiarowka sie nie zmienila, to zapoluje na zielona M-ke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No a okularów nie ma :/ A tak się nastawiłem że będą, lipa trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.