Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

czy macie jakieś doświadczenia z rękawiczkami z oferty???

ja kupiłem rekawiczki w lidlu bo były w dobrej cenie 15-19zl bo dokładnie nie pamiętam w sumie jestem z nich zadowolony nie mam otartych rąk a grubość jest odpowiednia bo czuje dobrze kierownice tylko po 1,5mieś użytkowaniu trochę mi się pruje szef wokół jednego palca. Koleżanka ostatnio mi pokazała rękawiczki jak dobrze pamiętam z biedronki to były dużo gorsze i droższe tzn równie dobrze można było sobie założyć rękawiczki zimowe i na jedno by wyszło

ja kupiłem rekawiczki w lidlu bo były w dobrej cenie 15-19zl bo dokładnie nie pamiętam w sumie jestem z nich zadowolony nie mam otartych rąk a grubość jest odpowiednia bo czuje dobrze kierownice tylko po 1,5mieś użytkowaniu trochę mi się pruje szef wokół jednego palca. Koleżanka ostatnio mi pokazała rękawiczki jak dobrze pamiętam z biedronki to były dużo gorsze i droższe tzn równie dobrze można było sobie założyć rękawiczki zimowe i na jedno by wyszło

Ja dzisiaj kupiłem rękawiczki Uvexa w Tesco za 24,99 i wyglądają na dosyć solidne. No i marka nie taka zła.

mam pytanie:

cos wartego uwagi z tej oferty czy poszukac gdzie indziej/allegro?:

http://www.polomarket.pl/gazetka_promocyjna_id_35.html str 14/15

Parówki za 3,99 / kg  i krakowska podsuszana za 9,99kg :)

A tak serio to raczej nic ciekawego z artykułów rowerowych. Niby pompka po cenach allegrowych, ale mój egzemplarz takiej samej pompki z Media Expert miał niesprawny manometr, także polecam uważać.

os wartego uwagi z tej oferty czy poszukac gdzie indziej/allegro?:

http://www.polomarket.pl/gazetka_promocyjna_id_35.html str 14/15

Widzę że będą te lampki co były w Biedronce, które bardzo fajnie świecą jak na taką cenę (w każdym razie identyczny jest wygląd przedniej lampki).

W Kauflandzie od wczoraj są w ofercie plecaki rowerowe za 39,99 zł (gazetka strona 20)

http://www.kaufland.pl/webdatenupload/Pdf/PL/KW25_6461/blaetterkatalog/index.html

W Kauflandzie od wczoraj są w ofercie plecaki rowerowe za 39,99 zł (gazetka strona 20)

http://www.kaufland.pl/webdatenupload/Pdf/PL/KW25_6461/blaetterkatalog/index.html

Ile to ma litrów i czy jest pakowne? Na allegro 5,5 litrowy Hannibal kosztuje tyle samo z przesyłką licząc, ma trochę przegródek, ale za wiele do niego nie wsadzisz - ot, plecaczek wygodny na wyjazd i powrót tego samego dnia.

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Hannibal+5%2C5L&search_scope=category-110171

Czy jest aktualnie w ofercie któregoś z dyskontów jakieś sensowne oświetlenie rowerowe? Ostatnio dość często zdarza mi się jeździć po zmroku - co prawda tylko po mieście, ale zdarzają się odcinki słabo oświetlone. Chodzi mi w zasadzie tylko o poprawę własnego bezpieczeństwa, ale gdyby taka lampka przednia oświetliła delikatnie drogę to byłoby świetnie.

kupiłem plecak z kauflanda, ale nigdzie na metce nie pisze ile ma litrów, ale wymiary mniej wiecej długość 40cm, szerokosc u góry 26cm, na dole zwezony do 20cm.

z boku plecaka najbardziej wypukłe miejsce 14 cm.

plecak nie ma zadnych pasków biodrowych, co dla mnie jest plusem akurat, ma duży szary odblaskowy element i po bokach też pas odblaskowy,

Mam pytanie, bo też zamówiłem tę torebkę i kilka jeszcze innych drobiazgów. Czy nie przywalą za to cła i VATu? Kompletnie o tym zapomniałem...

Nie, cła nie mogą bo za niska wartość, ale VAT powinni... ale w praktyce tego nie robią. Na kilkanaście moich zamówień ani razu nikt mi nie naliczył VATu, czsami miałem stempel że przesyłka była cięta. W praktyce nie było śladu po cięciu, pocztowcom i celnikom po prostu nic się nie chce :icon_lol:

Czy jest aktualnie w ofercie któregoś z dyskontów jakieś sensowne oświetlenie rowerowe? Ostatnio dość często zdarza mi się jeździć po zmroku - co prawda tylko po mieście, ale zdarzają się odcinki słabo oświetlone. Chodzi mi w zasadzie tylko o poprawę własnego bezpieczeństwa, ale gdyby taka lampka przednia oświetliła delikatnie drogę to byłoby świetn`

Czy sensowne to nie wiem ale - Netto od poniedziałku.

Mam pytanie, otóż nigdy nie kupowałem w lidlu i czy jeśli oferta jest od 8 lipca(poniedziałek) to czy jest szansa że 11 lipca(czwartek) będą jeszcze koszulki? Nie mam możliwości kupić wcześniej a chciałem kupić koszulkę...

EDIT

Jak jest w lidlu z rozmiarami, czy podawane są w stosunku do wzrostu? Albo może istnieje jakaś tabelka rozmiarów i wzrostu?

A czy można koszulkę w Lidlu rozpakować i obejrzeć/zmierzyć?

Na tej stronie:http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=42612 pan pijący wodę ma na sobie koszulkę w kolorze zielonym (chyba najbardziej mi się podoba) a obok jest obrazek: koszulka zielona i czerwona, podpis: męska koszulka rowerowa, na tej stronie http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_36423.htm męskie są tylko w kolorze błękitnym i czerwonym, a zielona jest damska ( i na taką wygląda, bo ma wcięcie pośrodku)

Będziesz w sklepie to sprawdzisz, które są męskie a które damskie. Nie ma problemu z rozpakowaniem i przymierzeniem. Możesz nawet kupić bez przymierzania i zwrócić jeśli w domu okaże się, że nie pasuje, więc możesz poprosić kogoś o kupno koszulki dla Ciebie.

@@Keke, nie sugeruj sie poprzednia oferta - odnosze sie tutaj do zielonej koszulki meskiej z aktualnej oferty i damskiej z poprzedniej. Zauwazylem, ze z kazda promocja zmieniaja sie wzory koszulek. Czasami jednak znajdzie sie jeszcze kilka rzeczy z poprzedniej promocji. Co do dostepnosci, to z tym jest roznie, najlepiej kupowac jak najwczesniej - jak juz Piehursson zauwazyl, czesto po kilku godzinach wszystko jest przebrane, bo tlum ludzi potrafi ustawic sie w kolejce przed otwarciem sklepu i uderzyc prosto na dzial promocyjny z chwila otwarcia drzwi. Ostatnio jak zajrzalem do Lidla w pierwszym dniu promocji rowerowej ok 17:00, to malo co zostalo.

W zeszlym roku, w trakcie wakacyjnego rzutu, kupilem w sumie 4 koszulki - trzy z krotkim rekawem (roz. M) i jedna z dlugim (roz. L). Mam 178 cm wzrostu i ok 97 cm w klatce - M-ki leza bardzo dobrze, ladnie przylegaja do ciala, natomiast L-ka okazala sie nieco za duza, dosyc luzno lezy na ciele, jest o wiele dluzsza z przodu i z tylu, i sporo szersza od M-ek. Jezeli rozmiarowka sie nie zmienila, to zapoluje na zielona M-ke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...