Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wczoraj byłem w dwóch biedronkach w Poznaniu i w żadnej nie słyszeli o tych akumulatorach.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Tak jak u nas o pulsometrach, 5 biedronek i w żadnej nic o nich nie wiedzieli :/

Kupiłem dla siebie i znajomego power banki. W biedronce było 6 sztuk.

W zestawie power bank, kabelek przedłużający i przejściówki mikro usb, mini usb, psp oraz do nokii (grube wejście nk01).

Bateria ma pojemność 3000 mAh, zasilanie 5 V.

Ładuję teraz telefon w pociągu, ale ciężko mi stwierdzić jak szybko to idzie. Dopiero w domu zrobię test, ile mi się naładuje z pełnego akumulatora.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą.Tapatalk 2

Kupiłem dla siebie i znajomego power banki. W biedronce było 6 sztuk.

W zestawie power bank, kabelek przedłużający i przejściówki mikro usb, mini usb, psp oraz do nokii (grube wejście nk01).

Bateria ma pojemność 3000 mAh, zasilanie 5 V.

Ładuję teraz telefon w pociągu, ale ciężko mi stwierdzić jak szybko to idzie. Dopiero w domu zrobię test, ile mi się naładuje z pełnego akumulatora.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą.Tapatalk 2

Jak wypadły testy? Może ktoś inny się wypowie kto przetestował.

Orientuje się ktoś czy przy podłączeniu w tej kolejność: ładowarka sieciowa -> power bank -> telefon

co się najpierw ładuje, power bank czy telefon?

Ja dziś w Radziejowie widziałem 6 sztuk PowerBanków w różnych kolorach. Pytanie.. czy za 50 zika to sie opłaca?!

Cenowo się opłaca, pytanie jakiej jakości jest akumulator. Biorąc pod uwagę cenę nie można liczyć na za dużo.

Sensowny powerbank to 5000mAh i wyżej. Oczywiście mowa o realnej pojemności, a nie jakieś chińskie 20000mAh.

IMHO nie warto.

Jak wspomniałem wcześniej, i jak to jest zawsze, cena do jakości. Jak kolega wyżej naładuje tym power bankiem 2x telefon od zera na full to osobiście uważam że jest ok. Inna sprawa ze akumulator musi się uformowac (broń Boże jak niektórzy twierdzą że baterie się formatuje) wiec swoją prawdziwą "moc" pokaże dopiero po którymś ładowaniu/rozładowania.

Z innej beczki, jaka jest firma tego PB?

Tapniete Talkiem

Do 20 zł nie dość że kilka modeli "zapięć" do roweru to jeszcze można wybierać w różnych kolorach...

Dobijają mnie zawsze takie produkty w sklepach, po co w ogóle je produkują skoro poddają się już zwykłym kombinerkom? A potem płacz na forach i tematy o skradzionych rowerach. 

Generalnie patrząc na tą taniochę z Media Expert wątpię żeby jakiś produkt okazał się tak trwały jak np. lidlowe. dla których stworzono te tematy aby wskazywały co dobrej jakości można kupić za niewspółmierną niską cenę. 

Ceny tyłka nie urywają, dętki w Lidlu są po 15 zł za dwie sztuki i według mnie to jedna z najlepszych ofert na rynku. 

Sigma Smilux też w niezbyt dobrej cenie. 

Potwierdza się tylko opinia że Media Expert chwali się na wielkich plakatach i w materiałach reklamowych jak to mają tanio a tak naprawdę ceny są prawie zawsze wyższe niż u konkurencji. 

Generalnie patrząc na tą taniochę z Media Expert wątpię żeby jakiś produkt okazał się tak trwały jak np. lidlowe. dla których stworzono te tematy aby wskazywały co dobrej jakości można kupić za niewspółmierną niską cenę. 

Produkty lidlowe trwałe? Szczególnie te rękawiczki co się prują po dwóch założeniach :) A może miałeś na myśli spodenki z lidla co się prują na szwach albo pompkę stacjonarną z urywającą się głowicą i niedziałającym manometrem? Nieźle mnie rozbawiłeś :) Lidl to ten sam chłam od Ping Ponga co w Mediaexpert.

Niech dadzą coś markowego, albo chociaż dobrego jakościowo

Na rynku dużo jest niedrogich marek oferujących przyzwoitą jakość. Ale jednak to musi więcej kosztować niż produkty marketowe.

Zobacz też ofertę rowerową Tchibo.pl Można tam kupić naprawdę dobrej jakości rzeczy. Koszulki i szorty rowerowe świetnie odszyte i nic się nie rozlatuje pod własnym ciężarem:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...