Shootee Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Na pewno dam znać W lidlu na Marynarki Polskiej są jeszcze chyba rowerowe rzeczy. To może kogoś zainteresuje, tam całość chyba zwożą bo tam zalega zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Są gdziekolwiek jeszcze w lidlu spodenki z wkładką te obcisłe a nie szorty? Jeśli tak to po ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 W Gdańsku w jakimś lidlu. Napisz miasto to ci pomogą ludzie. Jackowski pewnie konta tu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron79 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Bełżyce 25 km od Lublina jest tego ze 20 sztuk Dziś o 8 rano pustki ..nawet jednego nie zostawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Chodzi mi ze jak gdzies sa to moze ktos by mi kupil i wyslal. Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Ja przeszukałem wszystkie biedronki w mojej okolicy ale ani jednego pulsometru, za to w jednej były te płaskie battery packi - 49,90pln. Poprosiłem o pokazanie pudełka, bateria 3000mAh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 W Biedronce w Gostyniu jedna ta ładowarka od Nokii i jakieś PowerBanki, nie widziałem w tej przy targowisku pulsometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja wczoraj byłem w dwóch biedronkach w Poznaniu i w żadnej nie słyszeli o tych akumulatorach. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja wczoraj byłem w dwóch biedronkach w Poznaniu i w żadnej nie słyszeli o tych akumulatorach. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Tak jak u nas o pulsometrach, 5 biedronek i w żadnej nic o nich nie wiedzieli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Czy u kogoś w lidlu są jeszcze spodenki rowerowe męskie obcisłe z wkładką w największym rozmiarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja dziś w Radziejowie widziałem 6 sztuk PowerBanków w różnych kolorach. Pytanie.. czy za 50 zika to sie opłaca?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem997 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 MediaExpert ma promocję na licznik rowerowy - 5,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Kupiłem dla siebie i znajomego power banki. W biedronce było 6 sztuk. W zestawie power bank, kabelek przedłużający i przejściówki mikro usb, mini usb, psp oraz do nokii (grube wejście nk01). Bateria ma pojemność 3000 mAh, zasilanie 5 V. Ładuję teraz telefon w pociągu, ale ciężko mi stwierdzić jak szybko to idzie. Dopiero w domu zrobię test, ile mi się naładuje z pełnego akumulatora. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą.Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Kupiłem dzisiaj w Lidlu na zmianę te szorty z wpinanymi spodenkami z wkładką Coolmax za 30zł i jak na razie jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Sensowny powerbank to 5000mAh i wyżej. Oczywiście mowa o realnej pojemności, a nie jakieś chińskie 20000mAh. IMHO nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyk9 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Kupiłem dla siebie i znajomego power banki. W biedronce było 6 sztuk. W zestawie power bank, kabelek przedłużający i przejściówki mikro usb, mini usb, psp oraz do nokii (grube wejście nk01). Bateria ma pojemność 3000 mAh, zasilanie 5 V. Ładuję teraz telefon w pociągu, ale ciężko mi stwierdzić jak szybko to idzie. Dopiero w domu zrobię test, ile mi się naładuje z pełnego akumulatora. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą.Tapatalk 2 Jak wypadły testy? Może ktoś inny się wypowie kto przetestował. Orientuje się ktoś czy przy podłączeniu w tej kolejność: ładowarka sieciowa -> power bank -> telefon co się najpierw ładuje, power bank czy telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Czy u kogoś w lidlu są jeszcze spodenki rowerowe męskie obcisłe z wkładką w największym rozmiarze? Podbijam. Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Najpierw powerbank później telefon. Używam go z Xperia Active i jest w stanie naladowac tel od zera do 100% i jeszcze troszkę energii zostaje. Bateria teledonu ma 1250mah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ja dziś w Radziejowie widziałem 6 sztuk PowerBanków w różnych kolorach. Pytanie.. czy za 50 zika to sie opłaca?! Cenowo się opłaca, pytanie jakiej jakości jest akumulator. Biorąc pod uwagę cenę nie można liczyć na za dużo. Sensowny powerbank to 5000mAh i wyżej. Oczywiście mowa o realnej pojemności, a nie jakieś chińskie 20000mAh. IMHO nie warto. Jak wspomniałem wcześniej, i jak to jest zawsze, cena do jakości. Jak kolega wyżej naładuje tym power bankiem 2x telefon od zera na full to osobiście uważam że jest ok. Inna sprawa ze akumulator musi się uformowac (broń Boże jak niektórzy twierdzą że baterie się formatuje) wiec swoją prawdziwą "moc" pokaże dopiero po którymś ładowaniu/rozładowania. Z innej beczki, jaka jest firma tego PB? Tapniete Talkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 http://www.mediaexpert.pl/katalog/akcesoria-do-rowerow,1356/?sort=&limit=10&view=vertical&page=1 Faktycznie dużo taniej chińszczyzny w cenach nawet lepszych niż lidlowo-biedronkowe. Nawet kaski są po 40 zł Oprócz tego liczniki, pompki, światełka itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Teraz przez Ciebie taki ruch na stronie mają, że mi się godzinę wczytuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nawet kaski są po 40 zł te kaski są w technologii out-mold, a więc jakościowo chowają się do tych z lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Do 20 zł nie dość że kilka modeli "zapięć" do roweru to jeszcze można wybierać w różnych kolorach... Dobijają mnie zawsze takie produkty w sklepach, po co w ogóle je produkują skoro poddają się już zwykłym kombinerkom? A potem płacz na forach i tematy o skradzionych rowerach. Generalnie patrząc na tą taniochę z Media Expert wątpię żeby jakiś produkt okazał się tak trwały jak np. lidlowe. dla których stworzono te tematy aby wskazywały co dobrej jakości można kupić za niewspółmierną niską cenę. Ceny tyłka nie urywają, dętki w Lidlu są po 15 zł za dwie sztuki i według mnie to jedna z najlepszych ofert na rynku. Sigma Smilux też w niezbyt dobrej cenie. Potwierdza się tylko opinia że Media Expert chwali się na wielkich plakatach i w materiałach reklamowych jak to mają tanio a tak naprawdę ceny są prawie zawsze wyższe niż u konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Takie promocje, to ja mam w nosie. Niech dadzą coś markowego, albo chociaż dobrego jakościowo, a nie chiński syf, który można taniej na targu kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Generalnie patrząc na tą taniochę z Media Expert wątpię żeby jakiś produkt okazał się tak trwały jak np. lidlowe. dla których stworzono te tematy aby wskazywały co dobrej jakości można kupić za niewspółmierną niską cenę. Produkty lidlowe trwałe? Szczególnie te rękawiczki co się prują po dwóch założeniach A może miałeś na myśli spodenki z lidla co się prują na szwach albo pompkę stacjonarną z urywającą się głowicą i niedziałającym manometrem? Nieźle mnie rozbawiłeś Lidl to ten sam chłam od Ping Ponga co w Mediaexpert. Niech dadzą coś markowego, albo chociaż dobrego jakościowo Na rynku dużo jest niedrogich marek oferujących przyzwoitą jakość. Ale jednak to musi więcej kosztować niż produkty marketowe. Zobacz też ofertę rowerową Tchibo.pl Można tam kupić naprawdę dobrej jakości rzeczy. Koszulki i szorty rowerowe świetnie odszyte i nic się nie rozlatuje pod własnym ciężarem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.