Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

A co sądzicie o takich softshellach z pierwszej oferty lidla z tego roku, z tego co pamiętam kosztowały 60 lub 70zł, były dostepne czarne lub niebieskie. Grubsze od tych turystycznych, co były niedawno.

W moim sklepie ostało się kilka sztuk i są dość tanio do wzięcia - i się zastanawiam.

Przy okazji sprawdziłem czy u mnie w biedronce są te akumulatorki, są ale za 60 zł Tapatalk iPad.

W Białymstoku 2 dni temu były tylko w jednej Biedrze, ale po 30zł.

beznadzieja, niestety naciąłem się. pompka poszła do kosza, nie polecam 

Dlaczego ją wyrzuciłeś? Przecież możesz ją zareklamować, no chyba że paragon zgubiłeś i nie płaciłeś kartą.

W Białymstoku 2 dni temu były tylko w jednej Biedrze, ale po 30zł.

Dlaczego ją wyrzuciłeś? Przecież możesz ją zareklamować, no chyba że paragon zgubiłeś i nie płaciłeś kartą.

Paragonu nie mogę znaleźć i płaciłem kartą. Ale bez paragonu to chyba tak czy siak nic nie zrobię?

a) reklamować możesz z dowodem zakupu, tutaj wyciąg z karty jest potrzebny. Zwrot jest możliwy z paragonem.

B) mam kurtke softshellowa z tamtego roku i za taka cenę jest niezła, jeździłem w niej w zimie od -8 stopni do jesieni/wiosny +10 stopni i było komfortowo, ale na cieplejszą temperaturę jest za ciepła.

A co sądzicie o takich softshellach z pierwszej oferty lidla z tego roku, z tego co pamiętam kosztowały 60 lub 70zł, były dostepne czarne lub niebieskie. Grubsze od tych turystycznych, co były niedawno.

W moim sklepie ostało się kilka sztuk i są dość tanio do wzięcia - i się zastanawiam.

Nie są "oddychające", jak jeździłem dość intensywnie przy +8-10 to z rękawów mogłem wylewać pot, ale z drugiej strony zauważyłem to dopiero w domu.

Ja dzisiaj szukałem tej ładowarki Nokii w poznańskich biedronkach. Znalazłem w jednej ale za 60 zł. Doszedłem do wniosku, że dołożę i zamówię coś z większą pojemnością.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Jak by ktoś chciał to od 23.05 jest w Biedronce POWER BANK

• pasuje do większości telefonów, smartfonów, nawigacji, aparatów fotograficznych i odtwarzaczy MP3/MP4
  • 4 diodowy wskaźnik naładowania baterii
  • kabel USB i 4 przejściówki: do PlayStation Portable, do tel. Nokia (NK01), Micro USB, Mini USB

Niestety info o pojemności nie ma.

Co do kolegi który zgubił paragon a miał reklamować towar. Jeśli chodzi o to, macie rację, można powołać się na wyciąg z konta (zakup w danym sklepie) tyle że też jest druga strona medalu. Musicie jakoś udowodnić że towar pochodzi od tego sprzedawcy, a w przypadku sklepów typu biedronka mogły to być "zwykłe" zakupy a przypadkiem kwota się zgadza. Nie sądzę jednak aby jakiś pracownik przyjmujący reklamację się wykłócał ale są ludzi i ludziska. Na upartego to można reklamować towar "na świadka" ale to już naprawdę ekstremalne przypadki. To tak na marginesie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...