kontooo2 Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Przy okazji sprawdziłem czy u mnie w biedronce są te akumulatorki, są ale za 60 zł Tapatalk iPad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 czy mógłby się wypowiedzieć ktoś kto kupował pompkę w ofercie rowerowej lidla? czy jesto to sprzęt warty zachodu? beznadzieja, niestety naciąłem się. pompka poszła do kosza, nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 A co sądzicie o takich softshellach z pierwszej oferty lidla z tego roku, z tego co pamiętam kosztowały 60 lub 70zł, były dostepne czarne lub niebieskie. Grubsze od tych turystycznych, co były niedawno. W moim sklepie ostało się kilka sztuk i są dość tanio do wzięcia - i się zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Przy okazji sprawdziłem czy u mnie w biedronce są te akumulatorki, są ale za 60 zł Tapatalk iPad. W Białymstoku 2 dni temu były tylko w jednej Biedrze, ale po 30zł. beznadzieja, niestety naciąłem się. pompka poszła do kosza, nie polecam Dlaczego ją wyrzuciłeś? Przecież możesz ją zareklamować, no chyba że paragon zgubiłeś i nie płaciłeś kartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 W Białymstoku 2 dni temu były tylko w jednej Biedrze, ale po 30zł. Dlaczego ją wyrzuciłeś? Przecież możesz ją zareklamować, no chyba że paragon zgubiłeś i nie płaciłeś kartą. Paragonu nie mogę znaleźć i płaciłem kartą. Ale bez paragonu to chyba tak czy siak nic nie zrobię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 a) reklamować możesz z dowodem zakupu, tutaj wyciąg z karty jest potrzebny. Zwrot jest możliwy z paragonem. mam kurtke softshellowa z tamtego roku i za taka cenę jest niezła, jeździłem w niej w zimie od -8 stopni do jesieni/wiosny +10 stopni i było komfortowo, ale na cieplejszą temperaturę jest za ciepła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 A co sądzicie o takich softshellach z pierwszej oferty lidla z tego roku, z tego co pamiętam kosztowały 60 lub 70zł, były dostepne czarne lub niebieskie. Grubsze od tych turystycznych, co były niedawno. W moim sklepie ostało się kilka sztuk i są dość tanio do wzięcia - i się zastanawiam. Nie są "oddychające", jak jeździłem dość intensywnie przy +8-10 to z rękawów mogłem wylewać pot, ale z drugiej strony zauważyłem to dopiero w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ja dzisiaj szukałem tej ładowarki Nokii w poznańskich biedronkach. Znalazłem w jednej ale za 60 zł. Doszedłem do wniosku, że dołożę i zamówię coś z większą pojemnością. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Paragonu nie mogę znaleźć i płaciłem kartą. Ale bez paragonu to chyba tak czy siak nic nie zrobię? Z tego co wiem jeśli płaciłeś karta to możesz złożyć reklamacje bez paragonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Czy widział ktoś jeszcze jakieś liczniki w lidlu lub biedronce gdzieś w Gdańsku? Akurat jak pokończyły się promocje to mój "stanął"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belinea Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Czy widział ktoś jeszcze jakieś liczniki w lidlu lub biedronce gdzieś w Gdańsku? Akurat jak pokończyły się promocje to mój "stanął"... W decathlonie mieli ostatnio dobre ceny. Może tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Jak by ktoś chciał to od 23.05 jest w Biedronce POWER BANK pasuje do większości telefonów, smartfonów, nawigacji, aparatów fotograficznych i odtwarzaczy MP3/MP4 4 diodowy wskaźnik naładowania baterii kabel USB i 4 przejściówki: do PlayStation Portable, do tel. Nokia (NK01), Micro USB, Mini USB Niestety info o pojemności nie ma. Co do kolegi który zgubił paragon a miał reklamować towar. Jeśli chodzi o to, macie rację, można powołać się na wyciąg z konta (zakup w danym sklepie) tyle że też jest druga strona medalu. Musicie jakoś udowodnić że towar pochodzi od tego sprzedawcy, a w przypadku sklepów typu biedronka mogły to być "zwykłe" zakupy a przypadkiem kwota się zgadza. Nie sądzę jednak aby jakiś pracownik przyjmujący reklamację się wykłócał ale są ludzi i ludziska. Na upartego to można reklamować towar "na świadka" ale to już naprawdę ekstremalne przypadki. To tak na marginesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ile kosztowały te lampki w Biedrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 16 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 16zł z kompletem baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 To będę musiał się przejść, bo w Świebodzicach mam 3 biedronki, może w którejś będą te lampki. Który zestaw jest najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Który zestaw jest najlepszy? zestaw z szeroką,płaską lampką przednią (4 diody poziomo obok siebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dzięki, w takim razie jutro postaram się to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Teoretycznie ten z 4 ledami w lampce przedniej, ale za to ta lampka tylna w kształce walca jest bajeczna... oni celowo tak głupio zrobili te zestawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malibu Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 U mnie dziś pulsometry w biedrze za 10 pln a niedawno kupiłem za 29.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Żartujesz? Za 10 zł? W jakiej? Za dyszkę to biere od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esto Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Też bym się chętnie szarpnął. Ciekaw jestem gdzie w tak śmiesznej cenie rzucili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malibu Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Bełżyce 25 km od Lublina jest tego ze 20 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cholera, aż w Gdańsku pogrzebię po Biedroneczkach Może i ja w takiej cenie upoluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esto Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jak coś znajdziesz w Gda, to daj znać. Ja dzisiaj w biedronce na Obrońców upolowałem lampkę 4 diodową, której nie było w gazetce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.