Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak masz paragon to b tak Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

@Parker

Powinni wymienić. Ja jak wczoraj byłem zwrócić koszulkę, to bez problemu oddali mi pieniądze. Nawet się zdziwiłem, bo płaciłem kartę, a dali mi gotówkę. Za mną stał facet, który wymieniał rozmiar i też bez problemu.

Tym bardziej, że w sklepie nie ma szatni, to jak tu kupić dobry rozmiar hehe.

Nie było żadnego problemu. Aż się zdziiłem że tak do tego podchodzą. Dajesz towar paragon i idziesz na sklep po nowe rzeczy.

Udało mi się wymienić koszulki x2 niestety spodenki już byłt tak przebrane że już nie dało rady wybrać rozmiaru dla mnie więc oddali kase.

Spróbujemy w iinym Lidlu.

Tak, Lidlowa obsługa klienta trzyma naprawdę wysoki poziom, nigdy ze zwrotem czy wymianą nie ma problemu. Niby standard, ale nie wszystkie markety się tego trzymają.

Ja pozostałem przy tym pierwszym kasku. 21 otworów w nowym kusiło, ale pokrętło wydało mi się nieporęczne a ja lubię nieco luzować kask (tylko odrobinę ;) ) bez zdejmowania.

Do tego dwie koszulki, czerwona z poprzedniego rzutu (wygląda naprawdę dobrze) i szara z obecnego. Żółta była zbyt prześwitująca jak dla mnie ;D. Spodenki zwróciłem, pieniądze oddali na kartę.

Czy ktoś może się wypowiedzieć o tym przyrządzie do czyszczenia łańcucha? Działa to ustrojstwo, czy lepiej pozostać przy standardowych metodach?

Mam pytanie do osób, które kupowały koszulki z oferty lidla. Zauważyłem, że kilka osób wspominało o dziwnej rozmiarówce. Jak myślicie jest opcja, że koszulka w rozmiarze M (najmniejsza) będzie jakoś się nadawała na osobe mającą 170cm wzrostu ?? nie jestem chudy. Z góry dzięki za rady :)

Ja mam 177 cm 70kg, kupiłem M i jest trochę na mnie za luźna, nie za dużo ale nie idealnie. Kupiłem czerwona, coś ktoś pisał ze to z poprzedniego rzutu, ale ogólnie wykonanie bardzo dobre.

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Przedwczoraj kupiłem kask (biały) i szczerze mówiąc wygląda na to, że mam jakiś małpi sagan ponieważ wydaje się szerszy niż dłuższy. Na czole i potylicy uciska a nad uszami swobodnie wchodzą paluchy. Wykonanie ok, paski też więc dla ludzi pewnie będie OK.

Właśnie ja przy wzroście 170 waże koło 70 kg i obawiam się czy nie będzie mi siękończyła w połowie uda i czy nie będę wyglądał jak w worku. Z drugiej strony to chyba dobra alternatywa dla http://www.decathlon.pl/koszulka-3-krotki-rkaw-senior-czarna-id_8085661.html ?? dodam, że to ma być moja 1 koszulka rowerowa więc nie mam wysokich wymagań.

Właśnie ja przy wzroście 170 waże koło 70 kg i obawiam się czy nie będzie mi siękończyła w połowie uda i czy nie będę wyglądał jak w worku. Z drugiej strony to chyba dobra alternatywa dla http://www.decathlon.pl/koszulka-3-krotki-rkaw-senior-czarna-id_8085661.html ?? dodam, że to ma być moja 1 koszulka rowerowa więc nie mam wysokich wymagań.

Jak już to kupuj z obecnego rzutu, te z poprzedniego były strasznie długie. Ja mam 180 cm i czerwona była za długa.  Jak nie będzie pasować to ze zwrotem nie ma problemu - o ile jest metka, opakowanie i paragon.

noo tak, ja mam M-kę kupioną w sierpniu zeszłego roku.Przy wzroście ok.175cm i wadze 60kg jest prawie że na pół uda, na razie nie używam jej, lecz jeszcze rosnę, więc myślę że za rok będzie ok :P (15 lat).

Wracając do tematu.Zakupiłem dzisiaj szorty z wkładką.Co prawda można mieć zastrzeżenia co do wykonania szortów(ciągnące się nitki itp.), ale wkładka jest jak najbardziej ok wykonana.Za cenę 45zł jest naprawdę fajnie :) Do tego wkładka jest odpinana, i ja właśnie dzisiaj wymodziłem coś takiego, że wypiąłem wkładkę(a właściwie to jakby bokserki z wkładką są, dla mnie jest to właśnie bardzo fajne), i wkładkę(bez gaci ponieważ pod wkładkę już nie ubiera się majtek) założyłem pod długie spodnie...I przy 17C nie było mi wcale za gorąco w konfiguracji wkładka + spodnie długie ale dość cienkie.Szorty można nosić również bez wkładki, np. jak jest już dość gorąco to sądzę, że we wkładce będziemy się obficie pocić, wtedy wyjmujemy wkładkę i śmigamy w samych szortach...Podsumowując jeden obfitszy sezon powinny spokojnie wytrzymać.Ogółem to myślę jeszcze czy nie kupić bezrękawnika funkcyjnego, bo nie mam pierwszej warstwy termoaktywnej czy takiej ,,potówki''(zawsze problem co na pierwszą warstwę bo w zwykłym podkoszulku zawsze się spocę itp. , jedynie latem nie ma dylematu bo po prostu koszulka rowerowa krótka), za 20zł bo u mnie po tyle są.

Mam pytanie do osób, które kupowały koszulki z oferty lidla. Zauważyłem, że kilka osób wspominało o dziwnej rozmiarówce. Jak myślicie jest opcja, że koszulka w rozmiarze M (najmniejsza) będzie jakoś się nadawała na osobe mającą 170cm wzrostu ?? nie jestem chudy. Z góry dzięki za rady :)

Ja mam 183 cm wzrostu i powinienem nosić M. Elka była na mnie sporo za duża i poprosiłem o zwrot pieniędzy z uwagi...

... na to, że już jedną taką koszulkę z decathlonu i bardziej mi pasuje, niż ta z lidla. W koszulce jeżdżę od roku i jestem zadowolony. Dobrze leży, ma nieduży kołnierz, kolor czarny mi odpowiada. Jutro z rana jadę do Poznania i zamierzam odwiedzić decathlon, aby zakupić jeszcze jedną taką samą. 

Nie wiem jak sprawowała by się ta z lidla, ale kolor i krój mi nie odpowiadał, więc wolę bwin. 

Mam pytanie odnośnie tej torby z narzędziami. Czy te klucze w zestawie są wsyzstkie jakie potrzeba? Ostatnio się zdziwiłem jak mi się odkręciła korba i w zestawie kluczy rowerowych z leclerca nie było pasującego... największy 6kątny jest 6, a tam trzeba chyba z 8. U mnie w lidlu zostały tylko same torebki rozparowane, w ogóle jak je się montuje? Wziąłem nawet siodło do sklepu ale nie mam zielonego pojęcia jak to doczepić...

@wojtaszek

Do siodełka (do metalowych rurek pod nim) dokręcasz uchwyt z jedną częścią klamerki zatrzaskowej. Torba od góry ma drugą część tej klamerki i dodatkowo na końcu rzep, aby przymocować ją do sztycy. Ten uchwyt pod siodełko powinien być w środku torby. Sprawdź przed zakupem, bo ja jak byłem w sklepie jakiś czas temu, to w dwóch torbach tego nie było. Komuś się pewnie złamało albo zgubiło i przyszedł pożyczyć drugie;p. 

Zrobiłbym Ci zdjęcia, ale nie mam teraz dostępu do roweru.

Przedwczoraj kupiłem kask (biały) i szczerze mówiąc wygląda na to, że mam jakiś małpi sagan ponieważ wydaje się szerszy niż dłuższy. Na czole i potylicy uciska a nad uszami swobodnie wchodzą paluchy. Wykonanie ok, paski też więc dla ludzi pewnie będie OK.

Sprawdz czy na bokach są te małe gąbeczki mocowane na rzepy.

Szkoda że nie ma koszulek w rozmiarze  XXL

Mam pytanie odnośnie tej torby z narzędziami. Czy te klucze w zestawie są wsyzstkie jakie potrzeba? Ostatnio się zdziwiłem jak mi się odkręciła korba i w zestawie kluczy rowerowych z leclerca nie było pasującego... największy 6kątny jest 6, a tam trzeba chyba z 8. U mnie w lidlu zostały tylko same torebki rozparowane, w ogóle jak je się montuje? Wziąłem nawet siodło do sklepu ale nie mam zielonego pojęcia jak to doczepić...

Nie odkręcisz tymi kluczami suportu, pedałów, wolnobiegu czy kasety. Tak to wszystko raczej jest.

Dzisiaj się skusiłem na ten kask z ostatniego rzutu. Nie powiem, bardzo wygodny i dobrze się prezentuje na głowie. Zobaczymy jak będzie z nim w praktyce.

Sprawdz czy na bokach są te małe gąbeczki mocowane na rzepy.

Szkoda że nie ma koszulek w rozmiarze  XXL

a wiesz że w lidlu L to jest jak XXL ;) , ja noszę na codzień rozm XL 188 wzr 90 kg 

i co kupię L to taka za duża.

Dzisiaj zakupiłem tą koszulkęPL_85821_02_v.jpg

i nawet za duża, mimo że L-ka, ale wolę zawsze większe lużniejsze rzeczy to nie zawracałem sobie głowy wymianą, także się zastanów,  chyba że jesteś mega BIG :)

Nie odkręcisz tymi kluczami suportu, pedałów, wolnobiegu czy kasety. Tak to wszystko raczej jest.

Dzisiaj się skusiłem na ten kask z ostatniego rzutu. Nie powiem, bardzo wygodny i dobrze się prezentuje na głowie. Zobaczymy jak będzie z nim w praktyce.

W praktyce lepiej żeby Ci sie nie przydał :) chyba ze masz na myśli przewiewność. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...