Smolir Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam czy ktos moze uzytkowal pompke teleskopowa z lidla ktora teraz od poniedzialku 15.04 ma byc w sprzedazy. Ddaje rade napompowac opone bez rozsypania sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amigo Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 http://www.biedronka.pl/rowery/ w biedronie oferta rowerowa ale skromna i same rowery może dadzą coś z gadżetów później. W kauflandzie jest teraz kilka gadżetów rowerowych między innymi pompka. http://dane.okay.pl/iulotka/pdf/kauflanddo170413.pdf Tylko te towary z Kauflanda to wyglądają bardzo kiepskawo gorzej niż z biedronki. Przymierzalnia w Lidlu nie za dużo by pomogła bo zawsze by była zajęta na takie masy ludzi co grzebią w tych ubraniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 @Sandacz, tak właśnie o te szorty chodzi.Rozumiem...Prosze jeszcze o wypowedzi innych osób które miały może z nimi styczność i ogółem z wkładką coolmax. http://mtbikes.pl/artykuly/testy/ile-warty-jest-stroj-rowerowy-z-lidla-ubrania-na-rower-crivit-sports/2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja mogę wypowiedzieć się jedynie na temat czerwonej wkładki Coolmax z kolarek lidlowych z zeszłego roku.Oddychalność spodenek jest koszmarna, cały się w środku pociłem a po dłuższej jeździe w upały (czyli koło setki) można nabawić się odparzeń. Antybakteryjność to chyba też fikcja bo spodenki (wkładka) śmierdzą nieporównywalnie bardziej niż Rogelli w których jeżdżę, Możliwe że za sprawą oddychalności i nagromadzenia potu. Problemy występował z dopasowaniem do tyłka i siodełka ale chyba w szortach będzie to mniejszy problem. Jeśli nie miałeś nigdy takich spodenek to polecam, do "przekonania się" do spodenek z wkładką, potem jeśli jeździsz intensywnie i tak kupisz lepsze a lidlowe zostają jako zapasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 lidlowe po roku już do niczego się nie nadają. Wkładka to już historia, tylko powoduje otarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam czy ktos moze uzytkowal pompke teleskopowa z lidla ktora teraz od poniedzialku 15.04 ma byc w sprzedazy. Ddaje rade napompowac opone bez rozsypania sie? Tak ciężko przeczytać przedostatnią stronę tego wątku i sprawdzić?... Co do wkładki ze spodenek to jak dla mnie jest super, gorzej z dopasowaniem samych spodenek... Chętnie kupiłbym spodenki z Deca na szelkach + lidlowa wkładka coolmax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
criginold Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Wiecie coś na temat zestawu lampek z oferty? Szukam dobrego oświetlenia na kilkudniowy wypad rowerowy i nie wiem czy te lampki można podciągnąć pod dobre oświetlenie? Przez dobre rozumiem takie, które pozwoli mi na komfortową jazdę po nieoświetlonym asfalcie/lekkim terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 obstawiam ze przednia srednio Ci cos oswietli najlepiej kup latarke i uchwyt na kirownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mam ten zestaw. Do takich zastosowań jest jak najbardziej w porządku a jakością nie odbiera od droższych produktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam Mam dylemat na temat tej pompki bo ktoś mi powiedział że te pompki które mają 2 otwory pompujące szybko się psują. Jak to jest w praktyce? tego nie wiem. Widziałem opinie. Jest niby pozytywna ale czy na pewno? Kupiłem sigme taką jak ta: I wystarczyło tylko trochę mocniej ten szary plastikowy element do góry pociągnąć i już pompka jest nie do użytku bo się złamał. Nie wiem czy da rady to dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Od 15.04 będzie następny rzut akcesoriów m.in. szorty rowerowe. ma ktoś takie ? jak wrażenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 @marcinek1992 Mam ta pompkę z lidla i jesten nie zadowolony, długo trzeba pompować i jakoś mało powietrza w kolach (normalne wentyle). postanowiłem więc kupić normalną pompkę w sklepie i jestem zadowolony. A te kaski wcześniej były czy to nowy produkt ?? jakies opinie?? może kupie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1408 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Cześć, z tego co widzę to ta oferta taka średnia, ale zainteresowała mnie jedna rzecz, potrzebuję kasku a nie mam za bardzo kasy, co sądzicie o tym z lidla? Wygląda dość porządnie, a i opinie słyszałem o nich w miarę dobre.. No i jeszcze jedna sprawa, czy w miarę dobrze wygląda bez "daszku" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ja mam kasy z lidla ale z 2012 roku i powiem szczerze że jest bardzo dobry spełnia swoją podstawową funkcje, ma siateczkę przeciw muchom itp. To jednak lepiej wziąć pompkę znanej firmy np. beto tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Pompke stacjonarną sobie chwalę, ale ta mała to nie. Jakoś tak dziwnie dmucha ta moja, zacisk do ramy jest słaby, pewnie wypadnie. Tapatalkowane n7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Widzę, ze opinie o szortach z Lidla nie są zbyt dobre... No cóż, w takim razie chyba wezmę i przymierzę, najwyżej oddam...Tyle, że za 45zł nie ma alternatywy.Jedynie zwykłe spodenki z wkładką za 40zł z deca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wspominałem o szortach, które kupiłem w Lidlu kilka lat temu. Tamta wersja miała pampersa przypinanego rzepami do siateczki, którą wewnątrz obszyte były szorty. Mi to nie przypasowało, głównie podczas chodzenia - tym bardziej, że pampers był dość sztywny - dlatego używam z nimi wspomnianych "pampersiastych" bokserek innej firmy. Właśnie - nadal używam, bo same szorty są ok. Tkanina mocna, nie rozłazi się, szwy trzymają. Wydaje mi się, że opcja z wpinanymi gaciami - jak w obecnej ofercie - powinna być zdecydowanie lepsza. Jeśli bokserki będą w miarę dopasowane (nie mylić z "obcisłe"), pampers miękki, dobrze układający się, to warto rozważyć za tę cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianto Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 A czy miał ktoś może styczność z tymi oponami? Nie kojarzę ich z poprzednich ofert, a mam zamiar zakupić sobie komplet mtb lub city. Nie znam się za bardzo na oponach, wiec może ktoś wie jak wg opisu ma się jakość do ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 to może kupię i przypasuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 ale ja tam widziałem w ofercie tylko semislicki. Śmiem wątpic w jakośc o ile nie jest to rzeczona produkcja Schwalbe.Inna sprawa to jakośc tych produktów Schwalbe jako podwykonawcy dla innej marki. Przykładem niech będą opony robione przez Schwalbe dla Kross, a dokładniej zestaw kapci na których trafiły do sklepów modele Sign fr1 i fr2 - kumpel na korzeniach nie hamując zostawiał klocki. I nie jest kumpel kumpla który słyszął na podwórku od kumpla tylko kumpel od którego ten rower kupiłem.Reasumując - nie wierzę Kolejna sprawa - dziś wg endomondo dobiłem do 600 mil(wiem, niezbyt dużo, ale nie cierpię trenażerów i ostatnio zimna). Od początku sezonu jako zewnętrznej warstwy, używałem spodni z lidlowskim pseudosoftshellem. Dziś wkładka przestała istniec. Albo ja strasznie przytyłem(to tylko trochę się zgadza) albo im jakośc ostro pikuje w dół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No to szorty zakupione. L najwyżej wymienię. Z tego rzutu mało było. Sporo z poprzedniego ale ceny nie zmienione. No ów kasach pełno rowerzystów Wytapatatane na jednorożcu z P970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 albo im jakośc ostro pikuje w dół... raczej to. Cena czyni cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinik Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja rownież już po zakupach, zakupiłem kask gdyż nie posiadam a mam zamiar w tym sezonie wiecej pojeździć więc dokładnie się nie znam ale cenowo mi on odpowiada i na głowie nie tragicznie leży więc myśle że będzie ok, zakupiłem rownież koszulkę XL i leży bardzo dobrze a sporo brzuszka mam ( dużo ładniejsze jak te z poprzedniego rzutu), zakupiłem rownież szorty XL i w tej cenie myśle ze będę zadowolony bo nie chciałem samych obcislych gatek a po odpieciu mogę mieć zwykle spodenki pampers wydaje mi się ze w miarę dobrze leży i spodenki są jak na mnie ciut za duże ale można założyć pasek a mniejsze mogły by podczas jazdy mnie uwierać i się bardziej zsuwać, jak by nie to że mam złamaną V kosc srodstopia i noga w gipsie to już bym testował zamiast pisać tego posta , są to moje pierwsze ciuchy rowerowe i nie spodziewam się szału w tej cenie ale sa w miare dobrze zrobione i nie wystaja nigdzie nitki, myślę że nie będę rozczarowany gdyż dotychczas jeździłem w zwykłych ciuchach. U mnie w lidlu stało sporo osób i już się troszkę martwilem ale w większości byli to rybacy i rzucili się na wędki, koszulek i szortow było niewiele po ok 8 szt tylko gdzie przy poprzednim rzucie było dużo wiecej, zastanawiam się jeszcze nad latarką dla dziecka ( sam posiadam na diodzie cree) wydaje się być solidna nie jakaś plastikowa ( dosyc ciezka) a takiej potrzebuje żeby tylko dziecko było widoczne na drodze i w miarę bezpiecznie wróciło do domu po zapadnieciu zmroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3kar Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Trochę wiadomości o kasku z aktualnej oferty za 69 pln. Producentem jest SPEQ i według instrukcji jest to model SP-56. Data produkcji 04/2012. Ciekawe, że o ile poprzedni model SP-33 widnieje na stronie producenta to o tym brak informacji. Duża ilość otworów - powinna być niezła wentylacja, ale to się dopiero okaże. Siatka przeciw owadom tylko w trzech środkowych otworach, a nie jak w SP-33 we wszystkich przednich. Na mojej głowie leży lepiej, jest węższy, mniej garnkowaty i bardziej osłania potylicę. Wykonanie wygląda na solidne, wygodna regulacja. Za te pieniądze na pewno warto jeśli ktoś poszukuje kasku. Oferta bardzo ograniczona ilościowo. Byłem zaraz po otwarciu Lidla i leżało raptem kilka sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Kinik ile masz w pasie i wzrostu ? przymierzałes te tacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.