Shootee Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Czyli jak w innych lidlach kaski, nowy model. Te co były na pierwszej ofercie wyprodukowane były w lutym zeszłego roku Ciekawe kto te robił. Jaka cena jest tej lampki? Edit: Można foty całych stron prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Opona wygląda zupełnie jak Schwalbe Hurricane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 W najnowszej gazetce zaoferowali do sprzedaży opórcz tego co widać powyżej: - pompka teleskopowa ( niby do 5 barów) 23,99 - maszynka do czyszczenia łańucha 24,99 - komplet lampek rowerowych z bateriami 34,99 - zamek rowerowy 11,99 - nakładka żelowa na siodełko 21,99 - odblaski na szprychy 21,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 To ja upoluję jeden zestaw do łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A co sądzicie o tej koszulce? chyba była w poprzednich latach W Biedronce od jutra za 55 zł ciekawe jak się to prezentuje na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 opone to chyba kupie a moze i 3 ma ktos jakies doswiadczenie z tymi gumkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jeśli to rzeczywiscie Hurricane to ja mam dość dobre. W głębokim piachu wymiękają, ale na szutrach i twardym ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie mam pojęcia, jak te konkretne opony, ale używałem tańszych wersji opon zwijanych (cena 60...80zł) i nie zauważyłem, by jakoś szczególnie odbiegały trwałością od drutówek w niezbyt wymagających zastosowaniach. Należy pilnować, by ciśnienia w takich gumach nie były niższe od zalecanych przez producenta, bo niedopompowane kevlarówki lubią się przesuwać po obręczach - a często widuję, że miejski/wiejski lud jeździ na strasznych flakach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Orientujecie sie czy dostępne są nadal stojaki serwisowe? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 W Łodzi nie widziałem stojaków. Mogłby być ten zestaw narzędzi, bo bym przygarnął chętnie taki. Ta oferta z biedronki też fajna-koszulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Wychodzi na to, ze u kolejnych sasiadow jest komplet narzedzi a u nas nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ogólnie bidna ta akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 @ukaniex - w sprawie stojaka uderz do Rafałahttp://www.forumrowerowe.org/topic/130789-stojak-serwisowy-naprawde-dobry-i-tani/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Stojak w Lidlu kosztował 120 -130,- funkcjonalność ta sama, gwarancja etc. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 nie będę się spierał, ale zawiesiłem u kumpla na tym stojaczku z Lidla mojego Signa i pod maszyną 18 kg wyraźnie się ugiął i przekosił. No i cena wynosiła 160 jak mnie pamięc nie myli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=38488 Jest oferta na str. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malibu Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=38488 Jest oferta na str. Kaski jakieś takie ładniejsze nż te co były ostatnio, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kask wygląda lepiej od poprzednich modeli. Pewnie wszyscy którzy kupili kaski na ostatnich akcjach będą pluli sobie w brodę. odczepiany, aerodynamiczny wizjer Słyszał ktoś o takich technologiach w kaskach? Zastanawiam się czy nie szarpnąć na tą nową pompkę zamiast Beto CMP-008T. Wygląda nieźle i poza tym jest amelinowa, ale chyba jest pierwszy raz w ofercie więc o opinie raczej będzie trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bruce oj zaraz pluli Ja kupiłem i mi tam pasi może za wyjątkiem koloru :/ ehh. Ciekawe kto je robi, czy dalej ci sami. Mocowania i paski takie same, ale inna nazwa technologii, google nic nie pokazało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Zastanawiam się czy nie szarpnąć na tą nową pompkę zamiast Beto CMP-008T. Wygląda nieźle i poza tym jest amelinowa, ale chyba jest pierwszy raz w ofercie więc o opinie raczej będzie trudno. Nie jest pierwszy raz. Ja taką kupiłem w 2011 w sierpniu Pamiętam bo promocja zaczynała się w dzień urodzin żony i strasznie głupio mi było ją ciągnąc na urlopie do Lidla po pompkę dla mnie zamiast na romantyczną kolacje przy świecach. BTW kolacja się udała Jak się spisuje? Ten wężyk z manometrem suwakowym wywaliłem od razu na półkę z "odpadami rowerowymi". Sama pompka jest ok. Uchwyt świetny z dodatkowym rzepem zabezpieczającym - nie zgubisz. Co do pompki to ma dwa tryby: 1. dużo powietrza małe ciśnienie (pompowanie pustego koła) dobija do 2.0-2,5 bara. 2 przekręcasz pierścień i masz mało powietrza duże ciśnienie - teoretycznie do 5 barów, ale mi się nie udało przekroczyć 3 bar. W terenie uratowała mi tyłek co najmniej 5 razy od czasu zakupu. Śmiało mogę polecić. Edit: Sama pompka ma dwa otwory - jeden do zaworów auto, drugi do dunlop/presta. A ten wężyk ma tylko jeden ale po odkręceniu końcówki można przestawiać z auto na dunlop/presta. EDIT 2: A co myślicie o tej oponce? Nada się do jazdy po asfaltach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja chyba kupie tylko koszulkę. Szkoda, że nie ma tych pompek stacjonarnych :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Słaba ta oferta, dla mnie jedynie kask jest fajny a już posiadam, więc odpada, a maszynkę do czyszczenia odpuszczam bo i tak kończy się na shake'u w słoiku, by wymyć wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amigo Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam Jednak oferta inna niż w Niemczech czy na Słowacji i do tego bardzo skromna to prawdopodobnie będzie jeszcze jedna oferta w maju. Szkoda, że nie dali znów softshellowych kurtek czy spodni bo niby wiosny nie ma i jeszcze chwile poczekamy. Ja na pewno pójdę po koszulkę bo bardzo ładny wygląd ma oraz spodenki szorty z wkładką. Zostanie mi jeszcze dokupić spodnie i kurtkę softshell i można zaczynać sezon może już za tydzień max za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam Jednak oferta inna niż w Niemczech czy na Słowacji i do tego bardzo skromna to prawdopodobnie będzie jeszcze jedna oferta w maju. Szkoda, że nie dali znów softshellowych kurtek czy spodni bo niby wiosny nie ma i jeszcze chwile poczekamy. Ja na pewno pójdę po koszulkę bo bardzo ładny wygląd ma oraz spodenki szorty z wkładką. Zostanie mi jeszcze dokupić spodnie i kurtkę softshell i można zaczynać sezon może już za tydzień max za dwa tygodnie. W biedronce jest od dzisiaj tani softshell w ofercie nie widziałem na żywo ale za tą cenę może warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amigo Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Widziałem w ofercie ale kolorystyka to tragedia i chyba nie typowy rowerowy. Ciekawe kto wymyśla tą kolorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.