Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zakupiłem tą koszulkę z oferty Bieganie

PL_88115_03_v.jpg

na rower w upalne dni się przyda

faktycznie rozmiary są dziwne w lidlu, zwykle kupuję xl,l wziąłem L a jak w domu sprawdziłem rozm. mniejszy byłby jeszcze lepszy

http://www.tchibo.pl/Ubrania-i-akcesoria-dla-calej-rodziny-t400014107.html

tu można coś znaleźć, ale drogo nie wiadomo jak z jakością kto to produkuje

W Białymstoku także jeszcze sporo rzeczy jest, a najwięcej na Zielonych Wzgórzach. We wszystkich dzisiaj była przeceniona oferta motocyklowa która była o kilka dni wcześniej niż rowerowa. Zastanawiam się czy nie wziąć tych spodni funkcyjnych które były po 49zł, a teraz są po 39.

Przy okazji jeszcze wspomnę o zwrotach w Lidlu. Pojechałem dzisiaj ze swoją torbą podsiodłową, bo wydawała się krzywo zszyta i po zamontowaniu była jakby na ukos. Na sklepie pracownik powiedział mi, że nie ma problemu, przy kasie Pani zastanawiała się czy może zwrócić pieniądze po takim czasie, bo była kupiona 13 marca. Poprosiła kierownika i dostałem zwrot pieniędzy, a prostą już torbę kupiłem w innym Lidlu, bo w tym akurat wyszły :P

@ Minister

Ja chciałem coś zwrócić i mi powiedzieli, że mam tylko tydzień na zwrot. Jak u Ciebie to wyglądało? Jest jakaś magiczna regułka dotycząca zwrotu towaru? Żebym miał się na co powołać:P

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Ja chciałem coś zwrócić i mi powiedzieli, że mam tylko tydzień na zwrot. Jak u Ciebie to wyglądało? Jest jakaś magiczna regułka dotycząca zwrotu towaru? Żebym miał się na co powołać:P

Wyżej Ci napisałem. Przynajmniej u mnie tak jest, że 3 lata mam na wszystko.

@ Minister

Ja chciałem coś zwrócić i mi powiedzieli, że mam tylko tydzień na zwrot. Jak u Ciebie to wyglądało? Jest jakaś magiczna regułka dotycząca zwrotu towaru? Żebym miał się na co powołać :P

Zgadza się, na zwrot jest siedem dni.

Wczoraj brałem spodnie, pytając o zwrot, usłyszałem, że w ciągu siedmiu dni nie ma sprawy.

No więc będę musiał te okulary na allegro wystawić jak oferta zniknie.

W ogóle tak z ciekawości, park od kasku powinien być pod "ramionami" okularów czy na. Pytam bo te okulary są bardzo szerokie na skroniach a kasku nie mam.

Wlasnie dzisiaj znajomy przywiozl mi od gebelsow zamowiony zestaw

http://www.lidl.de/de/Ab-auf-s-Rad/CRIVIT-Fahrradwerkzeugkoffer-CFK-35-A1

Organoleptycznie wszystko wyglada na porzadne. Odkrecilem pedaly (dosc mocno dokrecone i zapieczone), ramiona (dosc mocno siedzialy), wykrecilem suport a na kluczach zero sladow wiec moge poki co spokojnie polecic

Jak sądzicie warto kupić buty w lidlu/tchibo ?

Potrzebuje jakiś tanich butów do biegania/ na rower , a butów z SPD nie chce .

Czekać na jakieś oferty, czy lepiej kupić coś innego?

Nike w lidlu są do biegania ok ale na rower może być słabo, chyba że masz pedały platformowe plastik bez "profili". Wg mnie są za miękkie i się na rower nie nadają. Wygoda użytkowania jak w tenisówkach z dolnej półki.....

A ja korzystam już prawie rok z butów do biegania ale marki Lidla kupionych na którejś z zeszłorocznych akcji i bardzo chwalę, nie ja jeden swoją drogą. Biegałem w nich niewiele i owszem, nie są tak wygodne jak kilkukrotnie droższe buty Saucony które miałem (ale wynika to wg. mnie w znacznej części z niedopasowania rozmiarówki lidlowej do mojej stopy) ale do jazdy rekreacyjnej na rower z plastikowymi pedałami są w porządku, bardzo lekkie, przewiewne i bardzo tanie. Także warto poczekać i kupić, nie pamiętam w którym miesiącu były, możesz zerknąć w temat "lidlowy" zeszłoroczny.

Były biało czerwone kremowe i czarno niebieskie o wyglądzie Asics'ów i te ostatnie wziąłem. Miałem fart bo jak przyszedłem do lidla to w koszach pozostały tylko inne kolory ale ktoś jedną parę przeniósł gdzieś indziej chyba żeby schować (być może jakiś pracownik), a ja je zobaczyłem i kupiłem.:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...