demek Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jako, ze u mnie wiekszosc zeszla pierwszy dzien to ciekaw ilul ludzi pozniej bedzie mozna spotkac w tych ciuchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja zakupiłem tą koszulkę z oferty Bieganie na rower w upalne dni się przyda faktycznie rozmiary są dziwne w lidlu, zwykle kupuję xl,l wziąłem L a jak w domu sprawdziłem rozm. mniejszy byłby jeszcze lepszy http://www.tchibo.pl/Ubrania-i-akcesoria-dla-calej-rodziny-t400014107.html tu można coś znaleźć, ale drogo nie wiadomo jak z jakością kto to produkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 To tak. Wątpie żeby ktoś ze Słupcy był na forum, ale ja dziś kupiłem sakwę pod siedzenie i jestem zadowolony. Zostało jeszcze dużo. Tak samo kaski. Było kilka czy kilkanaście sztuk. Resztka ubrań itd. Myślałem, że będzie gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kiedyś ktoś z Koszalina się wypowiadał, że sporo w jego okolicy rzeczy zostaje po różnorakich ofertach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 W Białymstoku także jeszcze sporo rzeczy jest, a najwięcej na Zielonych Wzgórzach. We wszystkich dzisiaj była przeceniona oferta motocyklowa która była o kilka dni wcześniej niż rowerowa. Zastanawiam się czy nie wziąć tych spodni funkcyjnych które były po 49zł, a teraz są po 39. Przy okazji jeszcze wspomnę o zwrotach w Lidlu. Pojechałem dzisiaj ze swoją torbą podsiodłową, bo wydawała się krzywo zszyta i po zamontowaniu była jakby na ukos. Na sklepie pracownik powiedział mi, że nie ma problemu, przy kasie Pani zastanawiała się czy może zwrócić pieniądze po takim czasie, bo była kupiona 13 marca. Poprosiła kierownika i dostałem zwrot pieniędzy, a prostą już torbę kupiłem w innym Lidlu, bo w tym akurat wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino81 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Bywam często w różnych Lidlach na południu Polski. Dużo rzeczy "ofertowych" można ustrzelić w Prudniku i Kamiennej Górze. Albo ludzie tam mieszkający nie mają zaufania do asortymentu Lidla, albo już za dużo mają tego w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 W Lidlu masz 3 lata gwarancji na wszystko poza spożywką oczywiście i tego typu rzeczami. Jakieś narzędzia to zawsze 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 @ Minister Ja chciałem coś zwrócić i mi powiedzieli, że mam tylko tydzień na zwrot. Jak u Ciebie to wyglądało? Jest jakaś magiczna regułka dotycząca zwrotu towaru? Żebym miał się na co powołać Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja chciałem coś zwrócić i mi powiedzieli, że mam tylko tydzień na zwrot. Jak u Ciebie to wyglądało? Jest jakaś magiczna regułka dotycząca zwrotu towaru? Żebym miał się na co powołać Wyżej Ci napisałem. Przynajmniej u mnie tak jest, że 3 lata mam na wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyk9 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 @ Minister Ja chciałem coś zwrócić i mi powiedzieli, że mam tylko tydzień na zwrot. Jak u Ciebie to wyglądało? Jest jakaś magiczna regułka dotycząca zwrotu towaru? Żebym miał się na co powołać Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Zgadza się, na zwrot jest siedem dni. Wczoraj brałem spodnie, pytając o zwrot, usłyszałem, że w ciągu siedmiu dni nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 I zapamiętajcie że zwrot jest dobrą wolą sprzedawcy Pomijam tutaj zakupy przez internet bo to inna bajka. @giercio28, nie mieszajmy pojęć zwrot a gwarancja bo to dwie różne sprawy. Bez jaj że masz 3 lata na zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No więc będę musiał te okulary na allegro wystawić jak oferta zniknie. W ogóle tak z ciekawości, park od kasku powinien być pod "ramionami" okularów czy na. Pytam bo te okulary są bardzo szerokie na skroniach a kasku nie mam. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak sądzicie warto kupić buty w lidlu/tchibo ? Potrzebuje jakiś tanich butów do biegania/ na rower , a butów z SPD nie chce . Czekać na jakieś oferty, czy lepiej kupić coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Wlasnie dzisiaj znajomy przywiozl mi od gebelsow zamowiony zestaw http://www.lidl.de/de/Ab-auf-s-Rad/CRIVIT-Fahrradwerkzeugkoffer-CFK-35-A1 Organoleptycznie wszystko wyglada na porzadne. Odkrecilem pedaly (dosc mocno dokrecone i zapieczone), ramiona (dosc mocno siedzialy), wykrecilem suport a na kluczach zero sladow wiec moge poki co spokojnie polecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino81 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak sądzicie warto kupić buty w lidlu/tchibo ? Potrzebuje jakiś tanich butów do biegania/ na rower , a butów z SPD nie chce . Czekać na jakieś oferty, czy lepiej kupić coś innego? Nike w lidlu są do biegania ok ale na rower może być słabo, chyba że masz pedały platformowe plastik bez "profili". Wg mnie są za miękkie i się na rower nie nadają. Wygoda użytkowania jak w tenisówkach z dolnej półki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A ja korzystam już prawie rok z butów do biegania ale marki Lidla kupionych na którejś z zeszłorocznych akcji i bardzo chwalę, nie ja jeden swoją drogą. Biegałem w nich niewiele i owszem, nie są tak wygodne jak kilkukrotnie droższe buty Saucony które miałem (ale wynika to wg. mnie w znacznej części z niedopasowania rozmiarówki lidlowej do mojej stopy) ale do jazdy rekreacyjnej na rower z plastikowymi pedałami są w porządku, bardzo lekkie, przewiewne i bardzo tanie. Także warto poczekać i kupić, nie pamiętam w którym miesiącu były, możesz zerknąć w temat "lidlowy" zeszłoroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Oferta dla biegaczy, w której były buty do biegania skończyła się z 3 tyg temu. Ja kupiłem i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Teraz były buty Nike, może jeszcze pojawią się te marki Lidla. A pomimo tego że już się skończyła butów wdziałem jeszcze trochę w sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No tak, ja mówię o Crivitach nie o Nike'ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Masz rację, faktycznie były, nawet je oglądałem w sklepie Ale tylko jeden model z tego co widzę, "oczo######ny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Były biało czerwone kremowe i czarno niebieskie o wyglądzie Asics'ów i te ostatnie wziąłem. Miałem fart bo jak przyszedłem do lidla to w koszach pozostały tylko inne kolory ale ktoś jedną parę przeniósł gdzieś indziej chyba żeby schować (być może jakiś pracownik), a ja je zobaczyłem i kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santaa Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Szykuje się chyba nowa wiosenna oferta, ale jeszcze nie działa Na końcu wędkarstwa jest odnośnik do oferty rowerowej: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=38304 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-288A04A5-F627DB6A/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=32130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Spóźniłeś się z tym linkiem http://www.forumrowerowe.org/topic/130671-lidl-oferta-rowerowa-cz-4-sezon-2013/?p=1246447 A tutaj za to Szwedzka oferta http://www.lidl.se/cps/rde/xchg//lidl_se/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=27889&ar2= To jeszcze Węgry http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-45A43AA6-AD5A3C7D/lidl_hr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31805 To tak jakby ktoś chciał sobie po porównywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.