Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o tych butach:

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-264F79B9-F5B12F70/lidl_pl/hs.xsl/index_37681.htm

Jestem ciekaw, ponieważ cena bardzo atrakcyjna, jednak zastanawiam się czy się nie wstrzymać i dołożyć później do jakiś turystycznych spd.

Bierzecie coś z oferty dla biegaczy? Myślę nad butami do biegania nike dart 9, niby mam jomy halówki,ale właśnie mało amortyzują powierzchnie.

Co sądzicie o tych butach:

http://www.lidl.pl/c...index_37681.htm

Jestem ciekaw, ponieważ cena bardzo atrakcyjna, jednak zastanawiam się czy się nie wstrzymać i dołożyć później do jakiś turystycznych spd.

Byłem, zobaczyłem i sobie odpuściłem. Są 2 rodzaje - jeden ma z tyłu nad piętą hmm... wycięcie, coś jak w sandałach. Drugi rodzaj butów również nie jest pełny. Po bokach języka jest prześwit do stopy. Na mokrym całą wodę masz automatycznie w bucie. Na suchym obtarcia od piasku.

Lekka nie lekka, ale szosę udało się napompować do 8 bar (wg. manometru), jak sie rozsypie to zwyczajnie złożę reklamację i kupie coś innego.

Też kupiłem i myślę, że jest warta swej ceny. Póki co, jedyna dla mnie wada, to sztywny wężyk ale da się przeboleć :)

Byłem, zobaczyłem, nic nie kupiłem. Koszulki były fajne ale ich mam pod dostatkiem. Mierzyłem nike dart 9 i revolution, dla mnie wykonanie ok, cena super, tylko stopa na boki się rusza, że bałbym się w tym biegać, a rozmiar mniejsze były już za krótkie. Ale ludzie się rzucili niesamowicie, nawet małżeństwo na działkę sobie kupiło:). Licznik, kaski itp. standard. Buty trekkingowe tak jak @bartkos wspomniał nic szczególnego i nie warte nawet tych 30złt. Pompka fajna, jednak mam już podobną, dlatego nie brałem. Jedyne zakupy to baniaki z wodą-zobaczymy czy przebiją tą z biedronki:)

Pozdrawiam!

byłem dzisiaj z zamiarem kupna butów za 29,00, choc bylem swiadomy ze najpewniej nie dostane swojego rozmiaru (47-48). po obejzeniu stwierdzilem ze nawet gdyby byl rozmiar to bym ich nie wzial. na zywo wygladaja slabo.

kupilem za to spodnie. poza kolorami z gazetki byly takze czarne. wlasnie ten kolor wzialem. jakosc moze nie powala (tu i uwdzie wylaza szwy, jak to w lidlowych ciuchach), ale mysle ze dadza rade jako spodnie turystyczne, a po skroceniu do 3/4 moze nawet nadadza sie na rower.

najwiekszym zainteresowaniem cieszyly sie oczywiscie buty nike. ja w ten rewir nawet nie zagladalem bo nie dosc ze mocno przebrane, to dodatkowo pełno ludzi grzebało.

Przeciez ta pompka to Beto tylko bez brandu. :-)

Beto ma różne modele w ofercie. Co najmniej dwa rodzaje manometrów. Do tego beto mają lepsze tłoki.

Pompka lidlowska na 7 barach puchnie, człowiek zaczyna uwieszać się na drążku próbując nabić ciut więcej.

W moim przypadku tłok strzelił i pompka poleciała do sklepu na gwarancję. Na szczęście nie mieli już więcej i oddali kasę.

Jak już pisałem tu kiedyś wcześniej pompka lidlowska kompletnie nie nadaje się dla szosowców jeżdżących na ciśnieniach 8 i więcej. Wątpliwe jest również to 7 bar, bo na czuja opona wydaje się nie być tak nabita.

Zestaw kluczy wygląda dość ciekawie, ma ktoś taki? wart swojej ceny?

Jeśli masz na myśli te klucze rowerowe, to są chyba niczego sobie. Kupiłem w zeszłym roku, parę razy używałem i nic się z nimi nie dzieje. Tylko trochę ciężkie.

W tamtym roku kupiłem to naprawdę super sprawa. Tyle razy co mi upadł i tylko starły się narożniki. Nie oszukiwał, no i kosztował 24.99zł ! :D

Czas przeszły, dokonany, rozje.... To mówi samo za siebie. Tego typu liczniki nie są zbyt wytrzymałe. Sakwę mam i muszę powiedzieć że za tą cenę nic lepszego nie dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...