brt0555 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Co sądzicie o tych butach: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-264F79B9-F5B12F70/lidl_pl/hs.xsl/index_37681.htm Jestem ciekaw, ponieważ cena bardzo atrakcyjna, jednak zastanawiam się czy się nie wstrzymać i dołożyć później do jakiś turystycznych spd. Bierzecie coś z oferty dla biegaczy? Myślę nad butami do biegania nike dart 9, niby mam jomy halówki,ale właśnie mało amortyzują powierzchnie.
bartkos Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Co sądzicie o tych butach: http://www.lidl.pl/c...index_37681.htm Jestem ciekaw, ponieważ cena bardzo atrakcyjna, jednak zastanawiam się czy się nie wstrzymać i dołożyć później do jakiś turystycznych spd. Byłem, zobaczyłem i sobie odpuściłem. Są 2 rodzaje - jeden ma z tyłu nad piętą hmm... wycięcie, coś jak w sandałach. Drugi rodzaj butów również nie jest pełny. Po bokach języka jest prześwit do stopy. Na mokrym całą wodę masz automatycznie w bucie. Na suchym obtarcia od piasku.
evildick Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Lekka nie lekka, ale szosę udało się napompować do 8 bar (wg. manometru), jak sie rozsypie to zwyczajnie złożę reklamację i kupie coś innego. Też kupiłem i myślę, że jest warta swej ceny. Póki co, jedyna dla mnie wada, to sztywny wężyk ale da się przeboleć
brt0555 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Byłem, zobaczyłem, nic nie kupiłem. Koszulki były fajne ale ich mam pod dostatkiem. Mierzyłem nike dart 9 i revolution, dla mnie wykonanie ok, cena super, tylko stopa na boki się rusza, że bałbym się w tym biegać, a rozmiar mniejsze były już za krótkie. Ale ludzie się rzucili niesamowicie, nawet małżeństwo na działkę sobie kupiło:). Licznik, kaski itp. standard. Buty trekkingowe tak jak @bartkos wspomniał nic szczególnego i nie warte nawet tych 30złt. Pompka fajna, jednak mam już podobną, dlatego nie brałem. Jedyne zakupy to baniaki z wodą-zobaczymy czy przebiją tą z biedronki:) Pozdrawiam!
giercio28 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Wiecie może czy są jeszcze te torby podsiodłowe z narzędziami ? Wybrałbym się po to jakby jeszcze były. Fajna cena i dodatkowe wyposażenie
jacq Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 byłem dzisiaj z zamiarem kupna butów za 29,00, choc bylem swiadomy ze najpewniej nie dostane swojego rozmiaru (47-48). po obejzeniu stwierdzilem ze nawet gdyby byl rozmiar to bym ich nie wzial. na zywo wygladaja slabo. kupilem za to spodnie. poza kolorami z gazetki byly takze czarne. wlasnie ten kolor wzialem. jakosc moze nie powala (tu i uwdzie wylaza szwy, jak to w lidlowych ciuchach), ale mysle ze dadza rade jako spodnie turystyczne, a po skroceniu do 3/4 moze nawet nadadza sie na rower. najwiekszym zainteresowaniem cieszyly sie oczywiscie buty nike. ja w ten rewir nawet nie zagladalem bo nie dosc ze mocno przebrane, to dodatkowo pełno ludzi grzebało.
giercio28 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Jutro pojadę do Lidla i rozejrzę się za tymi sakwami małymi. Powiem Wam co jeszcze jest.
brt0555 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 To szybko, ja byłem o 10-11 i był pełen wybór rozmiarów, oprócz zielonych no chyba, że ktoś ma kopytko 45+ . Co do torby z narzędziami u mnie nie było, ale za to widziałem, że wywalili światełka ze starej kolekcji dodatkowo.
parmenides Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Żona kupiła sobie koszulkę i jest zadowolona. Dla kogoś, kto jeździ rekreacyjnie, to te ciuchy w dość niskiej cenie, są bardzo fajnym rozwiązaniem.
Luk33 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Przeciez ta pompka to Beto tylko bez brandu. :-) Beto ma różne modele w ofercie. Co najmniej dwa rodzaje manometrów. Do tego beto mają lepsze tłoki. Pompka lidlowska na 7 barach puchnie, człowiek zaczyna uwieszać się na drążku próbując nabić ciut więcej. W moim przypadku tłok strzelił i pompka poleciała do sklepu na gwarancję. Na szczęście nie mieli już więcej i oddali kasę. Jak już pisałem tu kiedyś wcześniej pompka lidlowska kompletnie nie nadaje się dla szosowców jeżdżących na ciśnieniach 8 i więcej. Wątpliwe jest również to 7 bar, bo na czuja opona wydaje się nie być tak nabita.
M1n1s7eR Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Słowacki Lidl już przedstawił drugą ofertę w tym roku. http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-D895DC9F-F7C1F981/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=32130
Ciapus Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Zestaw kluczy wygląda dość ciekawie, ma ktoś taki? wart swojej ceny?
giercio28 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Ooo. To do czyszczenia łańcucha też bym sobie sprawił jakby nie było drogie
M1n1s7eR Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Ceny w przeliczeniu zawsze się mniej więcej pokrywały, niezależnie od waluty,
RafalPolo Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 dzięki za info można się już przygotować do następnych zakupów jak u nas będzie. To do łańcucha może i w sumie taki plecak od biedy za kilka groszy
evildick Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Zestaw kluczy wygląda dość ciekawie, ma ktoś taki? wart swojej ceny? Jeśli masz na myśli te klucze rowerowe, to są chyba niczego sobie. Kupiłem w zeszłym roku, parę razy używałem i nic się z nimi nie dzieje. Tylko trochę ciężkie.
Shootee Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Słowacja w stosunku do Niemieckich lidlów ma 4 dni opóźnienia, to może u nas 12 kwietnia Kaski mają inne, 21 otworów i technologia inaczej nazwana.
giercio28 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 A macaliście może te sakwy? Warte to jest tych 25 zł z narzędziami? Albo te liczniki co teraz były. W tamtym roku kupiłem to naprawdę super sprawa. Tyle razy co mi upadł i tylko starły się narożniki. Nie oszukiwał, no i kosztował 24.99zł !
bartek6622 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 W tamtym roku kupiłem to naprawdę super sprawa. Tyle razy co mi upadł i tylko starły się narożniki. Nie oszukiwał, no i kosztował 24.99zł ! Czas przeszły, dokonany, rozje.... To mówi samo za siebie. Tego typu liczniki nie są zbyt wytrzymałe. Sakwę mam i muszę powiedzieć że za tą cenę nic lepszego nie dostaniesz.
giercio28 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Czas przeszły, dokonany, rozje.... To mówi samo za siebie. Tego typu liczniki nie są zbyt wytrzymałe. Sakwę mam i muszę powiedzieć że za tą cenę nic lepszego nie dostaniesz. Licznik chodzi do dziś. Oddałem go koledze.
MikeSkywalker Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Rzućcie info jak w Waszych Lidlach przecenią produkty z ostatniej akcji rowerowej. Bo u mnie w mieście już praktycznie nic nie zostało ale widziałem w innym sklepie sporo sprzętów więc jak przecenią art. rowerowe podjadę do sąsiedniego miasta
giercio28 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja jutro jadę do Słupcy (WLKP.) i powiem jak sprawa wygląda - może się komuś przyda.
bartek6622 Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 W Gnieźnie jeszcze coś zostało, ale nic nie było przecenione.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.