mant3z Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Bielizna funkcyjna dla wzrostu 176cm 86KG XL idealna? Normalnie bym wziął L'kę jak to z reguły wszystko z tego rozmiaru na mnie pasuje idealnie, niestety w przypadku termo bielizny dla motocyklistów która jest w ofercie Lidla L'ka dla mnie to troszkę za mała. Spodenki 3/4 - pampers jest źle wszyty jak na moje, za bardzo do przodu. Torba pod siodełko, za tą cenę mocne OK, mogli dać wersję bez tego złomu i za niższą cenę. Kamizelki jak i bluzy SShell nie brałem, to są pseudo produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Bielizna funkcyjna dla wzrostu 176cm 86KG XL idealna? To jest pytanie, czy twierdzenie? Jeśli pytanie, to na 176 cm stanowczo bym odradzał i doradzałbym rozmiar M. Jeśi twierdzenie, to jestem w szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 To jest pytanie, czy twierdzenie? Jeśli pytanie, to na 176 cm stanowczo bym odradzał i doradzałbym rozmiar M. Jeśi twierdzenie, to jestem w szoku. To jest stwierdzenie, byłem w szoku jak kupiłem L'kę dla motocyklistów i spodnie po prostu są z 2~3 cm przykrótkie, kilka stron wcześniej opisywałem tą sytuację. XL w przypadku funkcyjnych jest dla mnie idealna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Lidl nie poprzestaje w zadziwianiu swoimi rozmiarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kolega pochwalił się, że zakupił bieliznę dla motocyklistów XXL do wrostu 195cm, no i za małe, spodnie nawet z 4cm mogły by być dłuższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andybike Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Sorka że troszke nie w tym temacie, ale w decathlonie jest fajna bluza w przecenie za 60zł-> http://www.decathlon.pl/koszulka-dr-3-izol-cz-nieb-id_8216555.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedBaron Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Cześć Ja też zrobiłem zakupy w lidlu: - mimo że mam dwie dobre pompki w domu, pomyślałem że taka z Lidla z nanometrem przyda mi się do pompowania opon na konkretne i takie same ciśnienie w obu kołach. - mam tez w rowerze fajny licznik Authora, jednak kupiłem jako drugi ten lidlowy ze względu na liczbę funkcji. - kupiłem też rękawiczki które może nie są super jakości, ale do moich potrzeb i za tą cenę powinny wystarczyć Za całość dałem nie całe 50 zł. Co myślicie o tym sprzęcie, warto było czy to taka podpucha ? używa ktoś tego lidlowego licznika , czy jest on dobry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Torba pod siodełko, za tą cenę mocne OK, mogli dać wersję bez tego złomu i za niższą cenę. Miałeś jakieś problemy z kluczami że nazywasz je złomem? W sytuacji awaryjnej nie raz mi pomogły a za dyszkę niczego podobnego nie kupimy, cena torebki i tak jest świetna a wątpię żeby samą bez narzędzi i kompletu do dętek sprzedawali za mniej niż 10zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja też kupiłem tą podsiodlówkę i uważam, że nawet jeśli narzędzia miałyby być "jednorazowe" to warto. Kupiłem je, bo dzięki temu za ~10zł (po odliczeniu torby i łatek) mam fajny i mały zestaw przenośny. Do tej pory w plecaku woziłem dwa najpotrzebniejsze imbusy i jakieś płaskie klucze, ale przez to rozkompletowałem narzędzia w domu. Teraz fajnie wszystko mam w jednym miejscu i jeszcze jest miejsce w torbie na telefon ;-) Same narzędzia też raczej ogólnie mają dobrą opinię z tego co czytałem - oczywiście, jeśli ktoś nie spodziewa się po nich cudów. To jest komplet ratunkowy, a nie narzędzia do codziennego użytku ;-) Co do koszulek termicznych to też miałem problem z rozmiarówką - ja jestem chudy i mam 182cm. W lidlu zazwyczaj biorę wszystko M. Ale te koszulki termiczne to jednak lepiej brać o rozmiar większe. Są bardzo rozciągliwe i w sumie M też dałaby radę, ale jednak L jest dłuższa i też fajnie przylega. Na razie kupiłem 2 na próbę - robią bardzo dobre wrażenie, ale ciekawe jak poradzą sobie w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapelarz Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam, Również jak wielu z Was zrobiłem zakupy ; - Kurtka przeciw deszczowa - podoba mi się, mała lekka i szybko się prostuje , tuz po wypakowaniu wisiało kilka odstających nitek , ale uważam że stosunek jakość/cena jest tu spełniona - Rękawiczki , jak najbardziej polecam poprzednie wytrzymały rok intensywnego jeżdżenia, zakładania i zdejmowania 15 zł nic tylko brać - spodenki- no tutaj na początku zakupiłem XL okazało się że na moje wymiary 188/102 w pasie była stanowczo za duże , wymiana na rozmiar L poprawiła wygodę , podczas zakładania przednie szwy zaczęły się rozchodzić , nie były wszyte na całej długości myślę że trzeba trzeba będzie poprawić te szwy jeszcze raz i powinno poprawić to moje obawy i spodenki Sa to moje pierwsze spodenki z pampersem więc nie mam jak i do czego tego porównać , ale myślę ze oferta Lidla jest dobra oferta zielonych w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 używa ktoś tego lidlowego licznika , czy jest on dobry ? Używa od wczoraj i złego słowa nie może powiedzieć jak na tą cenę. Dla nie wymagającego w sam raz. Dodam że to mój drugi, poprzedni nie przeżył "crash testu" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kupiłem kamizelkę. Wygląda przyzwoicie i jest z przodu ocieplana jakimś czymś, jeszcze nie jeździłem. Rozmiar M myślałem, że będzie mała a ona jest ciut za duża Do tego jedne gatki z pampersem - pierwsze Lidlowe, zobaczymy Licznik prawie nabył kolega, zniechęcił go mętlik w opisie funkcji i ogólnie bajzel w koszu (3 wersje (?) wymieszane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Potwierdzam wysoką rozmiarówkę kamizelek. Kupiłem M, bo L nie było. Tłumaczyłem sobie, że będzie nawet lepiej, bo przylegająca. Niestety nici z przylegania. Zastanawiam się, czy nie wymienić na S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommiyacht Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 kupowal/testowal juz ktos pulsometr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jeszcze chciałbym napisać o kasku, może komuś się przyda. Data produkcji to kwiecień zeszłego roku, kod pocztowy Cratoni Te koszulki rowerowe mają zawyżone rozmiary troszkę, chciałem wymienić na mniejszy rozmiar ale rodzice wywalili paragon, bo byłem w szkole jak kupowali mi ją. No i teraz troszkę przyluźna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kupiłem torbę podsiodłową z narzędziami. Mam nadzieję że nie będę musiał często tego używać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wymieniłem spodenki na rozmiar M (chociaż przymierzałem nawet XL) i jest lepiej. Wkładka nadal trochę wystaje i materiał cały czas wygląda dosyć niepewnie ale przynajmniej leżą lepiej. Ehh ta lidlowska rozmiarówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Mam pytanie: jak wygląda wymiana ubrań w lidlu? Biorę sobie odpowiedni rozmiar i idę z tym do kasy ale zamiast płacić oddaję stare ciuchy i paragon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 kupowal/testowal juz ktos pulsometr ? Ja mam tylko edycję 2012 pulsometru i powiem że całkiem przyzwoicie jak za te kasę. Co do wymiany ubrań to chyba najpierw musisz zwrócić a później dopiero kupić nowe w odpowiednim dla Ciebie rozmiarze Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Mam pytanie: jak wygląda wymiana ubrań w lidlu? Biorę sobie odpowiedni rozmiar i idę z tym do kasy ale zamiast płacić oddaję stare ciuchy i paragon? Co masz na myśli pisząc stare ciuchy ? Jak kupisz za duży ciuch, idziesz z nim i z paragonem do któregoś pracownika i mówisz o co chodzi. On idzie z Tobą i wymienia przy Tobie rozmiarówkę bądź czekasz przy kasie a pracownik sam idzie podmiankę zrobić. Co lidl to inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Stare w sensie poprzednio kupione (za małe) Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow1 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Mam pytanie: jak wygląda wymiana ubrań w lidlu? Biorę sobie odpowiedni rozmiar i idę z tym do kasy ale zamiast płacić oddaję stare ciuchy i paragon? Wczoraj poszedłem wymienić kurtkę. Wszystko bez problemu za okazaniem paragonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja też się w Lidlu w tym roku okupiłem całkiem zacnie. Koszulka rowerowa XL Spodnie Rowerowe 3/4 XL Rękawiczki rowerowe 9,5 Kask rowerowy L/XL Torba pod siodłowa Całość wyniosła mnie ok 150zł ale nie żałuję ani jednego wydanego grosza. Wszystkim polecam zakupy, o ile jeszcze coś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kupił ktoś lampkę w tym roku?? jakieś opinie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Oglądałem kask i byłem naprawde zaskoczony. Gdyby nie fakt ze mam juz swój to na 100% wyszedłbym z tym lidlowym, nawet przez chwile chciałem kupić go kupic do miasta i lasu. Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry, design też ładny. W każdym razie kupiłem okulary, jakoś wykonania nie powala, na ale umówmy sie 35 zł. Tylko błagam niech mi ktoś powie, jak wyciagnać te czarno/szare szkiełka, nie chce tego połamać po 15 min posiadania a nie umiem tego wyjac za nic w swiecie. Trzeba tam coś nacisnać,nagiąc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.