Lukas123 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A ja zakupiłem koszulke niebieską, rękawiczki i te spodenki - na mnie leżą idealnie A także okulary był taki wybór że miałem problem z wyborem i szarą torbę podsiodłową która mnie nieźle zaskoczyła w dobrym znaczeniu tego słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 W którym Gdańskim kupiłeś? Na morenie. Bylo duzo s/m białych tylko, żadnych innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dwie wersje kolorystyczne Serio? Ja mam czarno-czerwoną, jaka jest jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Kornel93 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Szybkie pytanie z mojej strony dotyczące tej torby podsiodłowej. Byłem przed chwilą w lidlu i jej nie znalazłem. Opcje sa 2 albo się skończyły albo ich w ogóle nie było (ew. Jestem ślepy). I teraz pytanie widział ktoś w Gdańsku ta torbę? Jeśli tak to w jakim, ja byłem na Zaspie. Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Serio? Ja mam czarno-czerwoną, jaka jest jeszcze? czerwono-czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 I teraz pytanie widział ktoś w Gdańsku ta torbę? Ja kupiłem na morenie. Dużo ich było, zarówno czerwono czarnych jak i szaro czarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie sądzę żeby tak szybko wszystkie wykupili. Mimo że nie jestem z Gdańska, to około 18:00 nadal była co najmniej połowa tego co na otwarciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A no są przy statoilu w ch.... chałda cała leżała ich w dwóch kolorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Kornel93 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A można prosić o dokładniejszy adres xD ? Bo statoil mi mało mówi a morenę mam nie po drodze :/ Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Pewnie chodzi o ten nowy na chełmie przy aleii Havla/warszawska. To nie jest statoil tylko 123 - tańszy i uboższy statoil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas123 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja torbę mam czarno-szarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Na Marynarki Polskiej jest ten lidl dojedziesz linią 7 i 97. Ogólnie fajny lidl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 byłem na chwilę dzisiaj , pooglądałem wszystko co było i skończyło się na czarno-czerwonej robie. Za 25 złotych mamy torbę, zestaw narzędzi i łatki samoprzylepne + łyżki do opon. Żarówek nie liczę bo po co mi one ? Koszulki mam 2 sztuki z zeszłego roku (długi i krótki rękaw) i na ich tle obecnw wyglądaja mozę i lepiej wizualnie ale jakby gorzej uszyte, do tego bez kieszkonki z zamkiem. Spodenem z pampersem nie tykam bo doświadczeniach wielu osób. Myślałem nam bielizną termo i skarpetami ale na razie wstrzymałem się. Pompkę za 12 zł oglądałem rozpakowaną i bez 2 zdań -szajs i trzymać się z daleka. Większej nie oglądałem dokładnie ale wyglądała lepiej. Kurtkę przeciwdeszczowa pomacałem i nie przekonała mnie. Mozę za 1/2 ceny po sezonie będzie warto wziąć na czarna godzinę. Oglądałem też motocyklowa bieliznę termo i wydawała się ok, tylko nie wygląda zbyt efektownie Z 2 strony za ponad 100zł to można poszukać z przeceny czegoś bardziej markowego. Zaciekawił mnie plecak motocyklowy, ale na rower to chyba nie bardzo zwłaszcza do xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaMuffin Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Czy ktoś z Was kupił może te gripy? Warto je kupować czy lepiej zainwestować w ergony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mavel Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kupiłem koszulkę tą czerwoną i licznik bo w starym przetarł mi się kabelek :|. Jeśli chodzi o koszulkę to na 189cm wzrostu dobry był rozmiar "L". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Serio? Ja mam czarno-czerwoną, jaka jest jeszcze? czerwono-czarna W czym macie problem? Są czarno-czerwone, i szaro-czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artello Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Mimo iż mieszkam w Warszawie to do najbliższego Lidla kawałek drogi mam, stąd też pytanie. Czy licznik rowerowy w aktualnej ofercie jest przewodowy czy bezprzewodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Czy ktoś z Was kupił może te gripy? Warto je kupować czy lepiej zainwestować w ergony? Planowałem kupić, ale nie kupiłem. Kształt nie bardzo mi odpowiadał, te rogi są za cienkie, ale to jest może osobista kwestia, więc nie będę komentować. Natomiast materiał z którego są zrobione jest masakryczny! Plastiko-guma śmierdzi, jest niedokładnie odlana i w dotyku jakby lepka. Myślałem że kupię aby sprawdzić, czy tego typu chwyty mi pasują, ale nawet na próbę szkoda mi było tych 40zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaMuffin Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Rozumiem, dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Zostały dziś zakupione spodnie 3/4 rowerowe z lidla.Dostane je w poniedziałek/wtorek,takze opowiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Kornel93 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Na Marynarki Polskiej jest ten lidl dojedziesz linią 7 i 97. Ogólnie fajny lidl. Trzeba było tak od razu, mam tam 5 minut z buta ze szkoły akurat Dzięki za szybką odpowiedź. Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 mam tam 5 minut z buta ze szkoły akurat Jaka szkoła? Conradinum, morska, elektryk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomura Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 jak widzą wam się siodełka z lidla? chcę zmienić jakieś niskobudżetowe siodł z mojego lazaro senatore na cos milszego dla tyłka przyznam że ciężko wyzucic mi 2 stówki , prędzej kupiłbym cos do max stówy. jak jest z tymi siedzeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APoCo Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 jak widzą wam się siodełka z lidla? chcę zmienić jakieś niskobudżetowe siodł z mojego lazaro senatore na cos milszego dla tyłka przyznam że ciężko wyzucic mi 2 stówki , prędzej kupiłbym cos do max stówy. jak jest z tymi siedzeniami? Dziś nabyłem. Pierwsze wrażenie wizualno-macane pozytywne. Wziąłem model trekkingowy ponieważ jeżdżę głównie po utwardzonych drogach albo po mieście. Jes dość miękkie ale nie za duże. Wydaje się być dobrze wyprofilowane. Coś więcej można będzie powiedzieć po założeniu i rozpoczęciu sezonu. Kupiłem też spodnie 3/4 - sam jestem ciekaw jak się w tym będzie jeździło bo to pierwsze tego typu w mojej szafie oraz koszulkę techniczną. Wykonanie jak najbardziej ok, najmnijeszy dostępny rozmiar M budził moje obawy ponieważ jestem dość szczupły, żeby nie wpoeidzieć chudy , ale jednak dobrze leży przy moich 183cm i ładnie przylega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Kornel93 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jaka szkoła? Conradinum, morska, elektryk? Elektryk ale to trochę nie ma temat więc żeby nie było, wczoraj zakupiłem spodenki, te krótkie i potwierdzam ze jakoś tak dziwnie leżą. Chociaż na ostateczna ocene będzie pora po testach. Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.