Mod Team mrmorty Napisano 4 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Kolejna częśc tematu o cudownych ofertach rowerowych w Lidlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeKeR Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mam w ręku gazetkę z rowerowymi. Wszystko jest dokładnie takie samo jak na stronie lidla naszych sąsiadów. U nas dostępne od 14.03 Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Na stronie widzę, że jeszcze nie ma.Mógłby ktos dać skan/foto? Jak wygląda sprawa z kaskami? Są jakieś? Jak to za ile podajcie dzięki z góry.Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konoo Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mam w ręku gazetkę z rowerowymi. Wszystko jest dokładnie takie samo jak na stronie lidla naszych sąsiadów. U nas dostępne od 14.03 Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Zamieść skan jak możesz, ja jej również nigdzie nie mogę znaleźć nawet na stronie naszych sąsiadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andybike Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu ja jej również nigdzie nie mogę znaleźć nawet na stronie naszych sąsiadów http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-4477B88F-AEC4FC6D/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31217 Odnośnik do komentarza
wojszat95 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ktoś wprowadził w błąd, ponieważ ta oferta jest - tylko w słowackim lidlu Prosze bardzo:http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-61704B8B-557C75EB/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31217 Ważne, że Cyklistická helma s osvetlením będzie hehe Ciekawe za ile....mam nadzieję, że dalej za 5 dyszek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 a w niemieckim lidlu widzę też troche inna oferta: http://www.lidl.de/de/Qualitaet-die-beeindruckt-ab-11-03#head1 a mnie by interesowała ta walizka: http://www.lidl.de/de/Qualitaet-die-beeindruckt-ab-11-03-/CRIVIT-Fahrradwerkzeugkoffer-CFK-35-A1 jest sens kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ciekawe czy pulsometry jakieś rzucą. Odnośnik do komentarza
DeKeR Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu W Tchibo też co roku jest odzież rowerowa dość dobrej jakośći,nie wiem natomiast jak to jest z tą jakością w Lidl-u ? Warto? Odnośnik do komentarza
bigos97 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Miał może ktoś tą kamizelkę ? Nie wiem czy się skusić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K3RMIT Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Na stronie Lidla już gazetka jest dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommiyacht Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu no nie widze no Odnośnik do komentarza
miti09 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 no nie widze no proszę http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=cpasHp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Oo kaski będą. Będzie trzeba kupi obowiązkowo. Ja biorę obowiązkowo kask i koszulke z długim rękawem. Odnośnik do komentarza
edi7777 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Nie widzę stojaków serwisowych, a szkoda bo chciałbym 1 kupić Odnośnik do komentarza
hadwaodwa Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu O tak właśnie miałem zamiar pomyśleć nad odzieżą na wiosnę. Z tego co widziałem to z poprzednich sezonów opinie były niezłe, więc chyba się skuszę na komplet. Nie wiem natomiast czy nie kupić także kasku, bo mój się średnio na lato nadaje... Zobaczymy na miejscu - chyba pojadę maksymalnie z rana ;-) Odnośnik do komentarza
MokryxD Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu A z tymi kaskami to warto kupić, czy lepiej dołożyć drugie tyle i kupić coś markowego? Jak sądzicie, w sobotę coś jeszcze będzie? Odnośnik do komentarza
konoo Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Szkoda że tej bielizna termoaktywnej nie ma z długim rękawem i długimi nogawkami Odnośnik do komentarza
rado52 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 a co sądzicie o tej torbie podsiodłowej ? spisuje się ? warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Miał może ktoś tą kamizelkę ? Nie wiem czy się skusić mam tą czarną kamizelkę i jest naprawdę fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Szkoda że tej bielizna termoaktywnej nie ma z długim rękawem i długimi nogawkami Jest, ale w dziale dla motocyklistów. W tej samej gazetce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtremesystems Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 · Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 4 Marca 2013 - Brak powodu właśnie ciekaw jestem czy się nada ta motocyklowa na rower Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza
MMMAAACCC7 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 u mnie te ulotki już od rana na sklepach leżały, kaski są, 3 kolory (chyba) po 5 dyszek, największa szkoda że uszczelniaczy ratunkowych do dętek brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Marca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Odpowiem kilku osobom hurtowo - czytanie i szukanie nie boli, na wszystkie Wasze pytania znajdziecie odpowiedzi w poprzednim temacie. Jeśli kogoś kusi spamowanie, to proponuję otworzyc sobie Worda i tam klepac!. Za chwilę temat będzie miał 20 stron a 50% pytań będzie zdublowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.