Skocz do zawartości

[rower] Axel Shimano `98

Jędrek89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Axel Shimano- zakupiony na komunie w skepie rowerowy w moim mieśćie pełna grupa SIS, obecze Summet reszta osprzętu nieznana, a rama stalowa o dziwnym kształcie (brak zdjęcia). Całkowity brak amortyzacji. na początku bardzo o niego dbałem, poźniej sam go rozebrałem ( złożyli fachowcy) i zdarłem nakejki. Później wymieniłem klamki i klocki hamulcowe i zaczęło sie jeżdżenie wycieczki po 40 km. Okreś największe jego eksploatacji przypadł na lato w 2004 roku oraz lato 2005. W 2004 roku zostałem włascicielem rękawiczek Meridy (najtańszych) i stałem sie (według tego co w tedy myślałem) bikerem. Zaczęła sie fascynacja dualem i tak pogiałem sztyce. Którą została wymieniona na nową :). W zeszłe wakcje ogromne problemy z siodełkim , ktore nie zostały rozwiązane ( nadal sie rusza i jest popękane). Ogólnie rower oceniam na bardzo dobry nadal mi służy. Przeżyl wiele katowania i męczarni a nadal działa, lecz jest na mnie za mały.

ocena ogólna : 7/10

• 5 lat później...
Napisano · Ukryte przez safian, 21 Stycznia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 21 Stycznia 2012 - Brak powodu

IDIOTYCZNE PO CO KOMU 200 POSTOW ABY PISAC NA GIELDZIE ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...