Skocz do zawartości

[tarczowe] RST

Ka$a

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nawet nie mają hydraulicznego. Pewnie to beda tarczowki z nizszej pólki, tak samo jak amortyzatory rst. Chociaz moge sie mylic :) pozdr.

Napisano

firma juz nie ma co ze soba robic :/ zamiast robic coraz lepsze amory to robia jakies zakichane hample ktore sa do bani !! :/ w zyciu nie kupilbym tego syfu

Napisano

A jeździłeś na nich czy wypowiadasz tylko swoją opinie o firmie (bo jedno i drugie to zupełnie co innego)?

To ze firma RST nie jest za bardzo wychwlana z jakości produkowanych przez nią amortyzatorów (szczególnie tych tańszych) to ja wiem :)

To jak jedził ktoś na tych tarczowych RST'kach?

Napisano

A jeździłeś na nich czy wypowiadasz tylko swoją opinie o firmie (bo jedno i drugie to zupełnie co innego)?

To ze firma RST nie jest za bardzo wychwlana z jakości produkowanych przez nią amortyzatorów (szczególnie tych tańszych) to ja wiem :)

spojz na te fotki co podales i mi powiedz czy takie cos moze byc dobre i hamowac jak nalezy ???

NIE

dlatego wydaje mi sie ze to jest do d**y a nie do hamowania tak samo jak reszta tych ich prodoktow :)

Napisano
spojz na te fotki co podales i mi powiedz czy takie cos moze byc dobre i hamowac jak nalezy ???

NIE

Bo co, bo jest czerwone? A jakby było czarne to było by lepsze?

dlatego wydaje mi sie ze to jest do d**y a nie do hamowania
a mi się wydaje, że jutro spadnie śnieg i będzie 60 stopni mrozu...

I żeby mi tu nikt jutro roweru nie wyciągał :!!: Bo to nie ma sensu...

No tak, coś tu nie ma sensu - takie pisanie co się komuś wydaje nie ma sensu...

Natomiast rada żeby brać to co sprawdzone jest słuszna... z drugiej strony dobrze by było, gdyby ktoś również ten hamulec przetestował :P

Ja na ten przykład przetestowałem hamulec Shimano Nexave... :P

Napisano

panowie, chcialbym spytac: ktos na tym jezdzil czy oceniacie na zasadzie rst jest ble, wiec te hamulce na pewno tez?

Ja na ten przykład przetestowałem hamulec Shimano Nexave... smile.gif

i jak wrazenia.

ka$a, jesli chcesz otrzymac jakas sensowna rade to musisz napisac, ile chcesz przeznaczyc na hamulec (hamulce), do jakiego rodzaju jazdy zamierzasz ich uzywac i do jakiego amortyzatora/ramy zamontowac :P

Z tanich mechaników bierz to co sprawdzone czyli Avid BB5 i Hayes MX1/2

ale co racja, to racja :P

Napisano

Szczerze to pytałem z czystej ciekawości. Raczej nie rozważałem zakupu tych hamulców.

Ale chyba nie ma co eksperymentować z tymi hamplami skoro ma się ważniejsze wydatki :D.

Napisano

O wlasnie dzisiaj te tarcze widzialem i sie zastanawialem co to wogle jest :razz: wyglądaja na calkiem przyzwoite - długie jest to ramie które ciągnie linka wiec siła moze byc duza.. aczkolwiek tak tylko mowie co widze ale zaznaczam ze w zyciu ich nie dotykalem.

Napisano

Kumpel ma owego w swoim rowerze i .... żadna rewelacja ... aczkolwiek jest lepszy od mojego ZWALNIACZA tektro novela. Kupiłbym hayesa mx1/2 ale mnie nie stać :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...