rodick Napisano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Podajcie namiary na ciekawe dobrze zaopatrzone sklepy z akcesoriami do rowerków W Warszawie. Przede wszystkim chodzi o cene, tzn nie musi to byc badziewny sprzet z Chin ale tez markowy, ktory bylby sprzedawany po cenach konkurencyjnych do allegro. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 heh widzisz sprzedawcom ciężko jest sprzedawać po cenach sklepów internetowych. Muszą w końcu płacić za wynajem lokalu, (+koszy z tym związane). Sprzedawcy internetowi nie maja tego problemu, bardzo czesto mają magazyn 'w piwnicy', a wszelkie sprawy organizacyjne odbywają się drogą elektroniczną. Dzięki temu mogą sobie pozwolić by cenę przedmiotu pomniejszyć o różnicę z tym związaną. Zaletą sklepów stacjonarnych jest ich fizyczność. Można dokładnie obejrzeć co się kupuje. (albo obejrzeć i kupić w necie jak robi bardzo wielu). Poza tym niejako większą pewność wzbudza u nabywcy fizyczna placówka - nawet jeśli chodzi o sprzedawcę internetowego. Ale to tak na marginesie Tak czy inaczej ze swieczką będziesz szukał sklepów które będą mieć ceny jak allegro. (chyba ze akurat na allegro daną rzecz sprzedają po cenach katalogowych - wtedy już można szukać w sklepach stacjonarnych). W Warszawie dość przyzwoite ceny mają sklepy przy polibudzei na ulicy nowowiejskiej. Nie cierpię tych sklepów, bardzo drażnią mnie sprzedawcy (kiedyś była spoko kobieta w 'cyklopie' ale odeszła...na emeryture:) ) ale trzeba im przyznać ze ceny mają nie az tak straszne choc do allegro sporo brakuje... pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Podpisuję się pod "maćqiem"... Na nowowiejskiej mają dużo dobrych i w miarę tanich rzeczy... Faktycznie szkoda że w cyklopie nie ma już tej babki(znała się dobrze na bikach) teraz jest jakiś koleś nie szprechający po angielsku(samemu trzeba czytac etykietki towarów)... Jest jeszcze skiteam ale tam i ilość osorzętu( ) i ceny przytłaczają... bylem tam ostatnio(na karolkowej)... Dawno nie widziałem tak pustego i zarazem tak zapchanego sklepu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablosdr Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Nie do końca się z wami zgodzę, bo sam mam przykład na dwóch częściach które wyszły mnie taniej niż na allegro. jedna to była lampka którą najtaniej na Allegro można kupić za 45zł + 6.50 zł koszt przesyłki a w sklepie na Al. Krakowskiej zapłaciłem za nią 48zł. Druga rzecz to pedały które najtaniej można kupic za 69.90zł + koszt przesyłki(różny u wielu sprzedawców) na Allegro a u kolegi ze zniżką kupiłem je za 65zł. Trzeba szukać i sprawdzać ceny gdzie się tylko da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Tanio na nowowiejskiej...haha...polecam sklep na ulicy Gibalskiego-taniej i maja duzo wymyslnych czyt. trudnodostepnych akcesoriow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 ja mam takie pytanko . wiecie moze gdzie są jakies hurtownie rowerowe w warszawie????? chce zalozyc serwis ale muszę sie gdzies zaopatrzyc w części:D:D:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZyGmUnT Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Niektóre akcesoria wychodzą taniej niż na allegro w sklepie Authora przy metrze racławicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 A w którym dokładnie miejscu jest ten sklep??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZyGmUnT Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Niepodległości 121/123 ( po stronie, na której ulica ma kierunek jazdy na ursynów ale z metra wychodzisz jak najbardziej na północ ) i masz ten sklep przed sobą - łatwo poznać po wywalonych na dwór rowerach authora. Ceny zazwyczaj wychodzą bardzo podobnie do allegro n.p.: - pedały author f61 na allegro 56zeta + koszt przesyłki ( jakieś 7-9zeta ) + koszt przelewu jeśli ktoś płaci n.p. na poczcie tam kosztują 62zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.