kamilkowalewski Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 kupiłem amor sr sontur xcr i nie chce chodzić mój kolega tez ma taki i pod nim to pływa kolega waży 45 kg ja 40 ale ten kolegi ma przebieg 1300 km CO ZROBIĆ ŻEBY GO ROZRUSZAĆ?
kalisiek Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 A nie pomyslales ze on musi sie dotrzec i rozruszac?? Zrobisz z 300 km i bedzie git.
slasal Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 kupiłem amor sr sontur xcr i nie chce chodzić mój kolega tez ma taki i pod nim to pływa kolega waży 45 kg ja 40 ale ten kolegi ma przebieg 1300 km CO ZROBIĆ ŻEBY GO ROZRUSZAĆ? Kolego jaki model kupiłeś ? (cena) foto jak możesz na prw wysłać
kamilkowalewski Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 no troszeczkę bo na rower nie pójdę raczej jak chory jestem
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2013 Mod Team Napisano 3 Marca 2013 Widocznie albo masz zatarty widelec albo macie inne sprężyny w swoich widelcach Jak jest zatarty to rozebrać i wyczyścić a mu sie poprawi jak sprężyna to nic z tym nie zrobisz poza jej wymianą.
bruce95 Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Twój kolega może mieć inną sprężynę, tzn. wersję bardziej miękką. Możesz takowej poszukać, albo kupić sprężynę od wiatrówki - więcej informacji znajdziesz w tym dziale po prostu szukając...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.