Skocz do zawartości

[Spodnie kurtka] jesien, wiosna luźne

konoo

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zakupić jakieś spodnie i kurtkę/bluzę na rower. Ma służyć od wczesnej wiosny i na jesień. Lecz nie jestem ani zawodowcem ani PRO użytkownikiem roweru, dopiero po latach przerwy znów zaczynam jeździć. Wszystkie spodnie co oglądałem są dość obcisłe z wkładkami ja natomiast poszukuję czegoś bardziej luznego, przy mojej tuszy komicznie bym wyglądał w typowo rowerowych i źle bym się czul. Nie ograniczam ofert tylko do Polskich sklepów, może być coś z USA bo znajoma wraca to by kupiła przy okazji

Polecam spodnie Kona [ Kona Downhill Ripstop Pant 2008 ] w dobrej cenie z wzmocnionego materiału RIPSTOP.

Osobiście posiadam te same spodnie w czarnym kolorze i sprawują się bardzo dobrze. Kupowałem je w polskim sklepie za bodajże 170PLN.

Na wyspach mają taniej..

Kona Downhill Ripstop Pant 2008 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

MBK221.tested.konatrousers_rk-399-75.jpg

1120_DH_Pant_Black_large.jpg

Dziękuję za odpowiedzi na pewno coś do biorę. Jeszcze mam pytanie trochę nie na temat, znacie może jakieś sklepy online z ubiorem albo sprzętem z USA

No fajne rzeczy polecacie ale myślę czy nie lepiej jakis produkt z systemu softshell?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...