konoo Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Chciałbym zakupić jakieś spodnie i kurtkę/bluzę na rower. Ma służyć od wczesnej wiosny i na jesień. Lecz nie jestem ani zawodowcem ani PRO użytkownikiem roweru, dopiero po latach przerwy znów zaczynam jeździć. Wszystkie spodnie co oglądałem są dość obcisłe z wkładkami ja natomiast poszukuję czegoś bardziej luznego, przy mojej tuszy komicznie bym wyglądał w typowo rowerowych i źle bym się czul. Nie ograniczam ofert tylko do Polskich sklepów, może być coś z USA bo znajoma wraca to by kupiła przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Luźne spodnie to od Endury, tu masz do wyboru: http://endurastore.pl/spodnie,23,0.html kurtki: http://endurastore.pl/kurtki,22,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Polecam spodnie Kona [ Kona Downhill Ripstop Pant 2008 ] w dobrej cenie z wzmocnionego materiału RIPSTOP. Osobiście posiadam te same spodnie w czarnym kolorze i sprawują się bardzo dobrze. Kupowałem je w polskim sklepie za bodajże 170PLN. Na wyspach mają taniej.. Kona Downhill Ripstop Pant 2008 | Buy Online | ChainReactionCycles.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja właśnie kupiłem spodnie Endura SingletrackII. Jeszcze w nich nie jeździłem ale dobrze leżą, są luźne, materiał i wykonanie za######iste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konoo Napisano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dziękuję za odpowiedzi na pewno coś do biorę. Jeszcze mam pytanie trochę nie na temat, znacie może jakieś sklepy online z ubiorem albo sprzętem z USA No fajne rzeczy polecacie ale myślę czy nie lepiej jakis produkt z systemu softshell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.