Skocz do zawartości

[stery] zaintegrowane - jak zdjac

Driver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam problem, bo niewiem jak wybic z rury sterowej gwiazdke i jak sciagnac bieznie. I niewiem oczywiscie jak pozniej zlozyc cale te stery, bo elementow tam troche jest. Ponumerowalem czesci, ktore niewiem w jakiej kolejnosci zalozyc.

stery2yc.jpg

pozdrawiam

Napisano

No więc tak. Co do gwiazdki to żeby ją wyjąć musisz zwyczajnie ją przebić przez całą długość rury sterowej. Czyli znaleźć coś dość długiego. Ale po pierwsze jak ona tam już jest w amorze to nie musisz jej zmieniać, a po drugie możesz wbić drugą tylko i olać pierwszą jak Ci nie przeszkadza te 15 gram więcej. Co do zdejmowania bieżni to masakra:( Nie mam pojęcia ale odpada Ci 4 z rysunku do puzzli bo to chyba właśnie bieżnia:) Generalnie połowa części na górę połowa na dół. Wianuszki wkłada się w to co zostało w ramie a na kulki wkłada chyba 1 i 2 a pomiędzy to na górę 5 (chyba powinna być plastikowa) a wszystko przykrywa się Ritcheyem nakłada mostek i ew dystanse i ściąga jak już jest gwiazdka 3. Tak mi się wydaje ale głowy uciąć sobie nie dam:) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...