marchewa Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witam chce zakupić poniższe hamulce: http://allegro.pl/formula-rx-2013-komplet-p-t-i3056844875.html Mam następujące pytanie nie pokoi mnie klamka mianowicie w Formula T1 bądz r1 mamy regulacje odchylanie klami lecz nie w Modelu RX a ten tokowy ma... Proszę o opinie co sądzicie o Tym zestawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Bo to nie są klamki od RXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchewa Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Bo to nie są klamki od RXa. a od czego??? Właściciel mowi że od RX ... Proszę o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Od jakiegoś wyższego modelu. Mam Rx i potwierdzam że to nie ta klamka. Ja bym się jednak tym nie martwił bo klamki są z wyższego modelu i jeśli hamulce są sprawne warto licytować. Wygląda ze to klamka od RO a nie RX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Może jeszcze się komuś przyda. To jest zestaw RX, tylko że na rok 2012. Dodatkowo podrasowany o regulacje odległości klamki oraz regulator siły hamowania FCS . To samo tu tylko bez regulacji: Hamulce tarczowe FORMULA RX przód i tył białe (3058494157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 No to musiały wyjść 2 modele na 2012 http://www.mountainbike-parts.ch/formula-rx-schwarz-scheibenbremse-set-2012-p-232.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Tu nic nie trzeba rasować. Formula umożliwia dowolne składanie hampli. Kilku naszych forumowiczów zamówiło kompletne hample w różnych kolorach i z różnymi kombinacjami klamka-zacisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.