Emcio153 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witam Posiadam zapowietrzone formula rx i teraz mam pytanie czy moge wlac olej shimano czy dot 5,1 orginalny od formula. A druga sprawa czy moge wkrecic same końcówki odpowietrzajace takie jakie moge kupic w motoryzacyjnym i czy da sie w taki sposób odpowietrzyć czy mysze faktycznie kupic orginalny zestaw taki jaki jest na alegro. Czy może ktoś już spotkał się z takim problemem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Olej mineralny sie nie nada., twoje hanulce są na dot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Olej musi być DOT. Nie koniecznie od Formuli, ale taki jak jest napisany na dekielku. Z zestawem odpowietrzającym, to poszukaj. Wiele osób ma "home made" i są zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prodigy95 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 takie zestawiki do wyboru do koloru, to nie jest jakiś mega wydatek masz linka http://allegro.pl/listing.php/search?string=formula+zestaw&category=16414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emcio153 Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 takie zestawiki do wyboru do koloru, to nie jest jakiś mega wydatek masz linka Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co racja to racja koledzy lecz np w sklepie motoryzacyjnym to za 2 końcówki odpowietrzajace zapłace 2zł a 50ml dot z serwisu na piwo pewnie i całosc mnie wyjdzie max 7 zł a nie np 40 xd . Dzięki za pomysły można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prodigy95 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Noo tak jeśli masz tylko dojście do cześci i motoryzacyjny pod reka to też bym na twoim miejscu zrobił taki zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Olej musi być DOT Albo olej albo DOT, to dwa różne płyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Sorry, ale pisałem na szybko. Do Formuli oczywiście DOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Co racja to racja koledzy lecz np w sklepie motoryzacyjnym to za 2 końcówki odpowietrzajace zapłace 2zł a 50ml dot z serwisu na piwo pewnie i całosc mnie wyjdzie max 7 zł a nie np 40 xd . Dzięki za pomysły można zamknąć temat O końcówkach w motoryzacyjnym raczej zapomnij bo końcówki do zacisków samochodowych czy motocyklowych to są m6 i większe a tu masz m5. Osobiście nie widziałem takich maleństw w motoryzacyjnym. Co do DOT-a to każdy ma w garażu ktoś ci tam odleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.