Skocz do zawartości

[Płyn jaki] odpowietrzanie

Emcio153

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam zapowietrzone formula rx i teraz mam pytanie czy moge wlac olej shimano czy dot 5,1 orginalny od formula. A druga sprawa czy moge wkrecic same końcówki odpowietrzajace takie jakie moge kupic w motoryzacyjnym i czy da sie w taki sposób odpowietrzyć czy mysze faktycznie kupic orginalny zestaw taki jaki jest na alegro. Czy może ktoś już spotkał się z takim problemem ?

takie zestawiki do wyboru do koloru, to nie jest jakiś mega wydatek :P masz linka Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :)

Co racja to racja koledzy lecz np w sklepie motoryzacyjnym to za 2 końcówki odpowietrzajace zapłace 2zł a 50ml dot z serwisu na piwo pewnie i całosc mnie wyjdzie max 7 zł a nie np 40 xd . Dzięki za pomysły można zamknąć temat

Co racja to racja koledzy lecz np w sklepie motoryzacyjnym to za 2 końcówki odpowietrzajace zapłace 2zł a 50ml dot z serwisu na piwo pewnie i całosc mnie wyjdzie max 7 zł a nie np 40 xd . Dzięki za pomysły można zamknąć temat

O końcówkach w motoryzacyjnym raczej zapomnij bo końcówki do zacisków samochodowych czy motocyklowych to są m6 i większe a tu masz m5. Osobiście nie widziałem takich maleństw w motoryzacyjnym. Co do DOT-a to każdy ma w garażu ktoś ci tam odleje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...