gomez Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 chłopie kup najpierw pompkę która na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 no kupie dzisiaj ale i tak musi pojsc do serwisu amorek sprawdziłem dzisiaj na innym amorku powietrznym tą pompke i tam bylo bez problemu elegancko wszystko trzyma jakos udało mi się go troche podpompowac ale nadal jest do kitu ale poprawiło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Człeku zacny aczkolwiek z rozumowaniem lekkim na poziomie Kubusia Puchatka rada jest taka kup pompkę w pierwszej kolejności,użyj owej pompki do napompowania swego zacnego amorka a jeżeli to nie da rady to wiadome będzie dla ciebie i nas wszystkich że amor jest walnięty i trzeba zregenerować komorę/ry w serwisie bez obrazy oczywiście i pozdrawiam Pompka do amortyzatora a pompka rowerowa do dętek to dwie osobne sprawy i różne urządzenia wystarczy je porównać aby zauważyć różnicę w ich budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 problem rozwiązany i **** wam w **** znawcy jedni koniec temtu -,- dziękuje ogarniętym osobom za pomoc-niestety w tym temacie bylo ich malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 No to teraz pokazałeś klasę,kiedy chcemy pomóc to nam ślesz w 4 litery żal misiu,żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 I tym samym dostał nominacje do opuszczenia domu wielkiego brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 I Wielki Brat powiedział pa pa :voodoo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Żeby nie zakładać nowego tematu to spytam się tutaj. To normalne, że podczas spuszczania powietrza z Epicona z wentylka wychodzi troszkę oleju? Objętościowo to jakaś mała kropelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Normalne może niekoniecznie, natomiast nie jest to powód do paniki. W komorze powietrznej znajduje się trochę oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Z tego co mi wiadomo to tak. Olej przecież jest w komorze. A jakbyś jeszcze wcześniej miał rower odwrócony albo położony tak, że olej spłynąłby w stronę wentyla to wyleciałoby jeszcze więcej (wiem z doświadczenia). Dlatego spuszczam powietrze przez ręcznik papierowy żeby czegoś przypadkowo nie zasrać. Poza tym na filmikach suntoura powietrze spuszczają przez szmatkę, widocznie nie bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon90 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 U mnie w foxie przy spuszczaniu powietrza też za każdym razem wydobywa się mała ilość oleju, także wydaje mi się to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dzięki za szybką odpowiedź. Bardzie spodziewałem się, że to od leżenia w pozycji poziomej. Ale skoro to nic poważnego to niedługo go montuję i pierwsza jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.