Skocz do zawartości

[Amortyzator]Problem z epiconem !

Rekomendowane odpowiedzi

no kupie dzisiaj ale i tak musi pojsc do serwisu amorek

sprawdziłem dzisiaj na innym amorku powietrznym tą pompke i tam bylo bez problemu elegancko wszystko trzyma :)

jakos udało mi się go troche podpompowac ale nadal jest do kitu ale poprawiło się :)

Człeku zacny aczkolwiek z rozumowaniem lekkim na poziomie Kubusia Puchatka rada jest taka kup pompkę w pierwszej kolejności,użyj owej pompki do napompowania swego zacnego amorka a jeżeli to nie da rady to wiadome będzie dla ciebie i nas wszystkich że amor jest walnięty i trzeba zregenerować komorę/ry w serwisie

bez obrazy oczywiście i pozdrawiam

Pompka do amortyzatora a pompka rowerowa do dętek to dwie osobne sprawy i różne urządzenia wystarczy je porównać aby zauważyć różnicę w ich budowie

Z tego co mi wiadomo to tak. Olej przecież jest w komorze. A jakbyś jeszcze wcześniej miał rower odwrócony albo położony tak, że olej spłynąłby w stronę wentyla to wyleciałoby jeszcze więcej (wiem z doświadczenia). Dlatego spuszczam powietrze przez ręcznik papierowy żeby czegoś przypadkowo nie zasrać.

Poza tym na filmikach suntoura powietrze spuszczają przez szmatkę, widocznie nie bez powodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...