Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Siemka Mam poważny problem nie moge napompowac swojego epicona Zawsze bez problemu się pompował a teraz nic wogóle się nie pompuje !!! musze to zrobic poniewaz jest za miękki teraz dla mnie pompka działa bez zarzutu !!! pomocy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 wymień wentyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 skąd go zdobyc? dodam ze jest to pompka do pompowania kól(wczesniej dawała rade a teraz powietrze ucieka mi z amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 dodam ze jest to pompka do pompowania kól Do amortyzatora potrzebna jest specjalna pompka. Jeżeli ucieka powietrze to proponuję jak kolega wyżej wymienić wenty. (kaperką wykręcasz wkład i wymieniasz na nowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ale skąd to zdobyc kupie na allegro czy gdzies indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Kup w sklepie rowerowym wentyl samochodowy do dętek i wkręć o taki http://m.allegro.pl/przedmiot,zaworekzawor-samochodowy-kpl5sztwentyl-av,3060354960.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Stawiam na pompkę samochodową która nie uszczelnia połączenia zawór końcówka pompki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ok przyjrzałem się temu blizej razem z bratem i stwierdzilismy ze to będzie tlumik lub cała komora niesety wentyl jest szczelny nic nie puszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Sprawdź uszczelki na tłoczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 a co mogło się im stac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 to będzie tlumik lub cała komora niesety Ciekawe jakim cudem winny może być tłumik, skoro jest w prawej goleni i nie ma tam powietrza. Cała komora też raczej zepsuta być nie może, jeśli nie wentyl to penie jakiś oring jest walniętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Jak kolega myli komorę powietrzną i komorę tłumika, to nie wiem czy sens jest dawać instrukcje naprawy. Albo autor poszerzy swą wiedzę, albo serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 chyba dam do serwisu (wsół sport) ale to dopiero w czawrtek bo teraz ich serwisant jest chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 kup sobie pompkę do amortyzatora albo jedź do jakiegoś serwisu i może ci pożyczą i zobaczysz czy wtedy działa a tak to nabądź może trochę wiedzy bo skoro jak wyżej , tłumik i komorę powietrzną masz w jednej goleni to ciekawy ten epicon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 znaczy niewiem jak jego flaki są rozmieszczone i w ogóle ale to nie moze byc wina pompki bo ona pompuje amorka tylko ze jak przestaje pompowac to schodzi powietrze odrazu a wczesniej tak nie bylo z tą samą pompką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomez Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 to napompuj tym czym powinieneś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ale nie mam takiej mozliwości skoro to nie wina pompki to czemu nie moge nią pompowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 skoro to nie wina pompki to czemu nie moge nią pompowac? Bo do amortyzatora potrzebna Ci jest specjalna pompka wysokociśnieniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ...bo to nie jest pompka do tego. Takie trudne? Jak masz kinkiet to nie zawiesisz go na suficie. Jak masz pompkę do kół to nie napompujesz amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Spraw sobie coś takiego i przestań marudzić że ci nie działa skoro działa http://allegro.pl/pompka-beto-mp-035-do-amortyzatorow-2013-w-wa-i3041744094.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 no ok rozumiem ale zawsze nią pompowałem i bylo dobrze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomez Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 chłopie to jedz do serwisu i powiedz ze nie możesz go napompować i niech go naprawia później próbuj dalej tą OWĄ pompka pompować, może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 do Autora tematu , ogarnij się! piszesz głupoty i dziwisz się że ci tak odpowiadają najpierw się w ogóle zastanów co chcesz napisać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja też kiedyś próbowałem napompować Epicona pomką samochodową i nie dało rady, od razu po odłączeniu schodziło całe powietrze, po za tym ciężko było dobrać odpowiednie ciśnienie, kup sobie w/w podaną pomkę Beto, albo jedź do serwisu, mi, jak nie miałem pompki napompowali za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 tylko własnie mam z tym problem bo w moim miescie nie ma serwisu pompkę kupie na pewno w czawrtek jak wróci serwisant zawioze go do kielc do serwisu do Autora tematu , ogarnij się! piszesz głupoty i dziwisz się że ci tak odpowiadają najpierw się w ogóle zastanów co chcesz napisać ! moze i piszę źle bo sie poprosstu na tym nie znam gdybym wszystko wiedział nie bylo by tu wogóle tego tematu prosze mnie nie obrażac !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.