Dworniok Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Witam! Od wczoraj mam ww. licznik i stąd mam do was pytanie, czy dzienny dystans trip dist trzeba samemu resetować, albo automatycznie powinno się resetować. Bo nie wiem, już zrobiłem dwie wycieczki i wszystko mi wliczało do dystansu dziennego, chociaż były zrobione w innym dniu.
Mod Team michuuu Napisano 2 Marca 2013 Mod Team Napisano 2 Marca 2013 Dzienny trzeba resetować ręcznie. Trzeba przytrzymać przycisk i najpierw pokazuje się reset dystansu a jak dłużej to reset wszystkich dziennych.
Dworniok Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 Ok. Wielkie dzięki za info. temat do zamknięcia
Ted07 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Dzienny trzeba resetować ręcznie. Trzeba przytrzymać przycisk i najpierw pokazuje się reset dystansu a jak dłużej to reset wszystkich dziennych. Czy to oznacza, że mogę sobie przeglądać kolejne dzienne dystansy? Czy też dzienny jest jeden, który wszystko zlicza jeżeli go nie wyzeruję?
Sagitt77 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Dzienny jest jeden, jak go nie będziesz kasować po każdej wycieczce to będzie nadal rosnąć.
bunio Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Ten dzienny to niekoniecznie dzienny, to po prostu całkowity dystans wycieczki do momentu skasowania i liczenia od zera.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.